Poradna Honor 6X 3GB/32GB Dual SIM

Autor: | Vloženo: 23.01.2018 000 15:38 | Témata: Poradna Honor 6X 3GB/32GB Dual SIM

IRDA port

Zdarec,má někdo nějakou zkušenost jak ten infrák zprovoznit pro ovládání tv...Díky

  • Tom

    Tom

    3. února 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    I když některé katalogy (např. na mobilmania) tvrdí, že tento mobil má IRDA, tak ho ve skutečnosti nemá.
    Tudíž nemáte co rozchodit. Taky jsem si naběhl. Až na tu absenci IrDA je to ale za tuhle cenu slušně vybavený kousek.

    Znáte to: Přijde paní k veterináři a vleče za sebou dřevěného pejska na kolečkách, a povídá: "Pane doktore, ten pes mi nežere a nežere!" A doktor na to: "Ten pes vám žrát nebude a nebude, protože je dřevěnej a dřevěnej!".

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr Halouzka

      3. února 2018 - Petr Halouzka

      Díky,taky jsem za Googloval a došel jsem k tomuto závěru...Někde píšou že má a někde zas že ne...pak se v tom má člověk vyznat.Každopádně 6X je ve dvou verzích 3/32 a 4/64GB...je možné že ta vyšší ten irda má,ale těžko říct..Ano souhlasím za 5tis. je to dobrej telefon,ale má stará LG G3 byla v mnoha ohledech lepší...než umřela základní deska a oprava se rovnala pomalu ceně tohoto telefonu....a dávat 12k + se mi už fakt nechce,když to ani 3 roky nevydrží...


    • Tom

      4. února 2018 - Tom

      jj, možná že ta 4/64 GB verze IrDA má... ale pokud vím, u nás není a nebyla v prodeji.
      A osobně jsem taky názoru, že dávat víc jak 5k za telefon je nesmysl. Zatím jsem to vždy dodržel (a někdy i s velkou rezervou), přesto až na předposlední kus (Nokia 6303 classic) to byla spokojenost.

      Ale musím přiznat, že Honor 6X ze všech předchozích kousků uspokojil asi nejvíc. Na lepší telefon a smartphone k tomu se zvyká snadno. ;-) Na něm mi chybí už jen drobnosti (nastavení blikání a barev LED diody pro různé notifikace, vyzvánění podle skupin volajících a přepínání vyzváněcích profilů). No a vadí mi velikost (zatím neřešitelný problém: co největší velikost displeje x celková velikost telefonu).

      Tak ať slouží a po vlajkové lodi LG G3 to není pro vás tak velké zklamání (v čem se vám jevila LG G3 lepší?)


    • Petr Halouzka

      4. února 2018 - Petr Halouzka

      Víceméně v tom,co jste zde popsal,že vám chybí...intuitivnější ovládání,irda,který jsem dosti používal.Kompaktnější tělo,nastavení LED diody,odemykání a zamykání displaye double klikem,flip pouzdro z mnoha funkcemi,fotoaparát s laserovým ostřením,lepší hudební výstup,bezdrátové nabíjení a ovládací tlačítka na zadním krytu (což se mi teď docela stává,že při použití originál flip pouzdra honor, si telefon nechtěně zamykám)...Nevýhody oproti 6X: poměrně nenažraný 2k dispay-tím i slabší baterie. Hodně se přehřívala základní deska (na to exnul.) praskání plastové konstrukce okolo Irda a mikro USB portu.Starý SW Android 6.0...Výhody 6X : lepší baterie (s full HD delší výdrž) ,čtečka otisku prstů,novější 7.0 Nugát možná bude i Oreo,co se týče výkonu - asi o malej chlup lepší jako stará G3. Pro mě jako normálního uživatele plně dostačující,nechtělo se mi za telefon dávat zase ranec,protože dneska už je takový velký výběr a hlavně za rozumnou cenu se dá rozumě vybrat (Huawei,Honor,Xiaomi,Motorola,Asus,Lenovo)....


    • Tom

      11. února 2018 - Tom

      Zdá se, že to máme požadavky a očekávání nastavené hodně podobně. ;-)
      Díky za info o LG G3 (taky jsem trochu uvažoval o nějaké starší vlajkové lodi, třeba z bazaru, nakonec vyhrál Honor a asi je to tak dobře).
      Hudební výstup na sluchátka mi přijde u Honoru docela dobrý (subjektivně se mi zdá lepší, než měla moje předchozí Nokia 6303 i možná i Sony Ericsson C702).


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.