Poradna Honor 4C Dual SIM

Autor: | Vloženo: 19.10.2015 000 12:40 | Témata: Poradna Honor 4C Dual SIM

Kvalita fotek

Ahoj všem. Zvažuji koupi buď Huawei Honor 4C nebo P8 lite. Jsou parametry srovnatelné a po designové stránce se mi také líbí oba. Chtěla bych se zeptat těch, co tento mobil mají, jak je na tom kvalita fotek? Nejde mi o profi fotky, spíš například, když vezmu mobil na koncert, tak v přítmí bude na fotkách něco vidět? Předem díky za odpověď, popřípadě ukázku fotek z jednoho z těchto dvou telefonů :-)

  • Honza

    Honza

    19. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ahoj, kvality fotek se vubec nemusis bat, ve sve tride jsou luxus. Osobne mam 4C a k fotkam nemuzu nic vytknout. Mozna ostreni nepatri k nejrychlejsim a ze začátku jsem si nemoh zvyknout na automatické přeostřování bez namáčknutí spouště, nicméně to na výsledku nic nemění. Objektiv má vynikající světelnost F 2.0, iso při max 1680 stále koukatelné, časem tě to pustí na max 1/15 - což už chce opravdu pevnou ruku a statické záběry. Oceňuju hlavně ostrost a dobré barevné podání. S videama je to trochu horší, oproti mé bývalé Xperii mini to má méně citlivý mikrofon a přeostřování není plynulé, ale pro občasné amatérské natáčení dostačující. Takže za mě doporučení 4C určitě. Samozřejmě kdybys chtěla nejlepší fotky co jde z mobilu vymáčknout tak takový samsung s6 nebo LG G4 se světelnostma objektivů kolem 1,8 a stabilizací obrazu asi kralují, ale tam sme na trojnásobné ceně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (1)
    • Martina

      20. října 2015 - Martina

      Ahoj, děkuju za odpověď. je mi jasné že v této cenové relaci nemohu čekat zázraky, chci aspoň trochu slušné fotky :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.