Poradna Honor 10 4GB/128GB Dual SIM

Autor: | Vloženo: 20.05.2018 000 16:16 | Témata: Poradna Honor 10 4GB/128GB Dual SIM

Jaký telefon

Rád bych koupil tel do deseti tisíc. Rozhoduji se mezi Asus Zenphone 5 a Honor 10, který z nich nebo nějaký jiný tip? Rád bych dual sim a co možná nejlepší foto v této cenové relaci. Díky za tip

  • Neomek

    Neomek

    3. června 2018

    Oba mají špičkové fotoaparáty. Osobně jsem si kvůli celkovému hodnocení koupil Honor 10, přeci jenom ASUS krom fotoaparátu nenabídl za danou cenu nic navíc, spíše naopak. Honor 10 nabízí úžasné možnosti s hloubkou ostrosti a jejich režimy při zapnutém AI (dobrá věc, která jde zapnout/vypnout). Video je u Honoru určitě horší, ale je to otázka priority. Osobně jsem zahodil svou 15 let starou zrcadlovku se setovými objektivy a fotím pouze telefonem, ještě si dokoupím tripod pro lepší výsledky. Snad jsem trochu pomohl :). Doporučuji se ale na oba telefony podívat, protože je to věc na každodenní použití...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ladik

      14. června 2018 - Ladik

      Zenfone 5 ma lepsi foto. AI umi taky. Vyfotit ve dvou verzích a clovek si vybere. Hloubku ostrosti umi tez a velmi dobre. Navic druhy senzor je sirokouhlej coz je nejvetsi prednost. Hlavne v interieru. 120 stupnu. Honor nic takoveho neumi.
      Video tez lepsi Zenfone. Ma 3 mikrofony a stabilizace funguje i pri 4k tak i pri unikatnim FHD pri 120 fps coz nema moc telefonu.
      Honor ma stabilizaci jen u prumerneho FHD 30 snimku. Pri 4k ani 60fps ne.

      Zenfone ma lepsi zvuk hlavne díky stereo reproduktorum.

      Honor vede jen o neco vyssim vykonem. Jinak rozdil je jeste ve velikosti. Asus je vetsi ale ma lepsi vyuzitou plochu displaye takze ne o moc.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.