Poradna Google Nexus S

Autor: Anonym | Vloženo: 22.01.2012 000 01:03 | Témata: Poradna Google Nexus S

Anonym

Dostupnost

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to vidíte s dostupností Nexusu S v horizontu zhruba dvou měsíců? Plánuji si jej kupovat, ale zatím to vzhledem k okolnostem vidím až na konec února, ne-li na polovinu března. V ČR jej aktuálně nabízí pouze 11 obchodů a počet se snižuje. Potřebuji vědět, jestli v tomto termínu ještě bude možné sehnat.

Taky by mě zajímalo, jestli si myslíte, že bude na přelomu února a března stále dostupný za podobnou cenu, tedy tak do 7.000 Kč.

A do třetice bych se chtěl zeptat, jestli bych udělal velkou chybu, kdybych koupil Nexus S jako tzv. "šedivku" (nemusí pocházet z oficiální české distribuce)? Jaký může být mezi telefonem z české a zahraniční distribuce rozdíl? Když nepočítám velmi obtížnou případnou reklamaci?

Děkuji za odpovědi :)

  • Ondřej Koelbl

    Ondřej Koelbl

    22. ledna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tak jelikož se Nexík stal smartphonem roku tak si myslím ze dostupných jich bude všude dost:)...Budou se prodávat,protože komu připadají 2 jádra v telefonu jaki zbytečnost,tak je Nexus S ten pravý...Velký výkon,výdrž baterie,vzhled,cena...Jasné palce nahoru.
    Jinak telefony ze zahraničí, neobsahují češtinu....Vodafone bude mít tento telefon i za ty dva měsíce... Aspoň si to myslím, je to velmi žádané zařízení :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      22. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      No právě u Vodafonu jsem ho již v Eshopu nenašel. A celkově, spousty různých jiných telefonů jsou dostupné třeba v 140 obchodech, nebo i více. Nexus ve 12, a z toho jenom v 6 z české distribuce. Můžete mi kdyžtak prosím zaslat odkaz na e-shop Vodafonu kde Nexus S je? Co jsem viděl, nabízejí už pouze Galaxy Nexus, což je samozřejmě s tak vysokou cenou zbytečnost. Podle mě Galaxy Nexus vytlačuje Nexus S. Postupně esko přestanou prodávat, aby nebránil prodeji 2x tak drahého velkého brášky.
      Děkuji


    • Ondřej Koelbl

      22. ledna 2012 - Ondřej Koelbl

      No v e-shopu už opravdu asi není. Ale v kamenných prodejnách ho vodafone pořád nabízí. Když se tam zeptáte,tak vám určitě vyhoví!


    • Mária

      24. ledna 2012 - Mária

      Ja sa snažím posledné dni Nexus zohnať - a márne, aj tie obchody, ktoré uvádzajú dostupnosť do 1-2 týždňov ho už na 99,9% mať nebudú. Neoverovala som si už len shopy s cenou nad 10tis.
      Som si viac než istá, že sa len dopredáva a jeho výroba je ukončená (dôvod: Galaxy Nexus) ;)


    • Anonymní uživatel

      24. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      Já už jsem se na to více méně vykašlal. Právě domlouvám nákup přes aukro. Perfektní Nexus S, měsíc starý, naprosto nepoškozený + drahé pouzdro za 6200 Kč. Taky doporučuji koupit přes aukro, jinde už ho skoro neseženete.


    • Markoman

      26. ledna 2012 - Markoman

      No, ja jsem si ho kupoval nekdy tesne pred Vanocema u Vodafonu. Mel jsem stesti, protoze to byl posledni kus na te prodejne a dalsi uz jim pry nemely dojit.
      Pripada mi to docela skoda, ze se takovyto skvely mobil stahuje z trhu a nahrazuje ho 2x tak drahy :-(. Ne kazdy je ochotny dat za smartphone 13 000 a prave pro takoveto lidi byl Nexus S ten pravej.


    • Ondřej Koelbl

      26. ledna 2012 - Ondřej Koelbl

      Je to škoda, protože jedna nemůže koupit takhle drahý telefon a někdo ani nechce takhle "velký" telefon... Mi osobně přijdou ty 4" úplně akorát... S Galaxy Nexusem jsem pracoval a přišel mi hrozně veliký =)


    • Mária

      26. ledna 2012 - Mária

      V podstate to dáva celé zmysel, nie je to "samotná značka", mobil je od googlu ale vyrába ho samsung, ten pravdaže bude v prvom rade vyrábať/predávať/prezentovať svoje telefóny a tak ako prišiel na trh galaxy nexus, nexus s odišiel a prenechal mu svoje miesto, a - nexusík stál na začiatku rovnaký majland ako galaxy, ono sa to časom poddá .. :)


    • Ondřej Koelbl

      26. ledna 2012 - Ondřej Koelbl

      Jo to určitě ano...Ale Galaxy Nexus se už nedostane pod hranici 9 tisíc... Aspoň si to myslím..Možná že se dostane na menší hodnotu až Samsung představí "bitevní" loď Galaxy s III se čtyř-jádrem... No je v co doufat .)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.