Poradna Evolveo XtraPhone 5.3 Q4

Autor: Honza Šesták | Vloženo: 25.12.2013 000 01:55 | Témata: Poradna Evolveo XtraPhone 5.3 Q4

Honza Šesták

Honza Šesták

Chyby

Nikde moc nepíšou recenze, proto stále čekám kde se co objeví. Šlo by nějak shrnout zatím asi největší vady či chyby tohoto telefonu? (Dle vašeho názoru). Nemusíte psát malou výdrž baterie, pochopitelná vzhledem k 5,3" displeji atp.. Ale nějaké opravdu vady: na kráse, funkčnosti, spolehlivosti či podobně (Proklouzává v ruce, špatně vyladěný systém, nemožnost nastavení uživatelského prostředí).. Za jakoukoliv kritiku/hodnocení/zkušenost bych byl velmi vděčný a ocením při rozhodování. Děkuji

  • Tomáš

    Tomáš

    26. prosince 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Já mám ten mobil už skoro dva měsíce, ale o žádné vadě nevím....opravdu...mobil je zatím velice spolehlivý, o žádné vadě na kráse nevím, v ruce se drží dobře (na to jak je velký a i váha je vyšší....), systém šlape jako hodinky, mobil reaguje rychle a bez problémů, neseká se, oproti mému druhému mobilu SIII mini (Samsung) je opravdu rychlejší, než se na Samsungu třeba spustí některá z her, už jí na Evolveo dávno hraju....Nastavit se dá zatím všechno, co jsem potřeboval...Fakt nevím, co bych ti o tomhle mobilu řekl špatného...Jedinou vadou na kráse byl návod k použití, protože k mobilu dodávají opravdu velice stručný návod (jak mobil zapnout, vypnout, ovládání hlasitosti, kudy se do mobilu dávají karty, baterka....a nic víc....jenže tohle by zvládnul každý i bez návodu), takže než člověk zjistí, co kde jak najít a ovládat, chvíli to trvá...ale to je opravdu jediná chyba tohoto telefonu (zatím, doufám, že to tak pojede dál).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honza Šesták

      27. prosince 2013 - Honza Šesták

      Dle všecho dostupného co sem o něm zatím načetl ve všech diskuzích (vč. této) mám pocit, že kupuji nadupané dělo které pohltí často i značkovou konkurenci v mnoha ohledech. Pevně doufám a věřím že to tak opravdu je. Velmi děkuji za Váš příspěvek :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.