Poradna Evolveo StrongPhone X4

Autor: | Vloženo: 23.11.2016 000 18:25 | Témata: Poradna Evolveo StrongPhone X4

Počet kontaktů?

Kolik kontaktů se vejde na telefon? / Je možné využívat následně Gmail/Gkontakty?
Děkuji.
MK

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    23. listopadu 2016

    Telefon ma 4 GB pamate, takze vela... :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      23. listopadu 2016 - Anonymní uživatel

      Ale rozhodne by som ho nezobral, za tuto cenu ma smiesne specifikacie, nema podporu, ma zlu povest a nestiahnete na neho ziadne nove aplikacie.


    • Michael

      23. listopadu 2016 - Michael

      Děkuji za reakce. Nepotřebuji aplikace ani aktualizace. Jde mi o odolný telefon s dostatečným místem pro cca 2000 kontaktů. Předchozí verze X3 umožňuje pouze 500 kontaktů. Pokud je možné propojit pamět telefonu s úložným prostorem pro kontaky/GoogleContacts, pak je vše v pořádku. MK


    • Anonymní uživatel

      23. listopadu 2016 - Anonymní uživatel

      2000 kontaktov? To je dost, do 4 GB by sa sice zmestili, ale pokial bola minula verzia z nepochopitelnych pricin limitovana...


    • printer

      24. listopadu 2016 - printer

      Pane Matoo, nic ve zlém, ale zajímalo by mě, jestli váš odpor k tomuto telefonu je objektivní a je založen na osobní zkušenosti. Také by mě zajímalo, jaké vy máte nároky na telefon. Co to podle vás znamená směšná specifikace, nemít podporu, špatná pověst a nemožnost stáhnout nové aplikace? Není to jen váš subjektivní názor, protože jste mladý a máte rád dotykáče? (Mně je 44 let a byl by to můj 7. telefon)
      Když čtu recenze zde od lidí, nikdo tento telefon tak nehaní, jako vy (a kolega eric). Je opravdu tak strašně špatný a jeho koupě tak nevýhodná, jak zde stále tvrdíte?
      Mně se naopak moc líbí. Je s tlačítky a má android, což je kombinace, která mi přesně vyhovuje. Ano, vím, LG Wine Smart H410. Ale véčko také nechci, stejně jako nechci dotykovou obrovskou placku. Pro mě zbývá pouze tento. Podle videí na YouTube všechno funguje, nikdo si nestěžuje. Jen mě trochu odrazuje, jak ho zde tak moc nedoporučujete.


    • Anonymní uživatel

      24. listopadu 2016 - Anonymní uživatel

      Ano, moj odpor je zalozeny na osobnych skusenostiach. Piati moji priatelia vlastnili rozne Evolvea (dvaja aj jeho predchodcu X3) a styri z nich sa do roka pokazili.
      Moje naroky na telefon nie su dolezite, ja mam na telefon velke naroky, no nemam problem doporucit aj slabsie vybaveny telefon. No co je moc, to je moc... :) Pokial ale mam dat za telefon 3 a pol tisica, ocakavam, ze na nom budu fungovat aj novsie aplikacie, ze za mnou bude stat vyrobca alebo komunita pouzivatelov. Pri tomto nedostanete nic z toho. Komunitu to nema ziadnu, vyrobca ma ukazkovu nepodporu.
      Smiesne specifikacie su prave tie, ktore ma tento telefon. Toto povazujem za biedne vybaveny telefon. Pohana ho procesor s nulovym vykonom, ma prehistoricky Android, ktory uz 90% novych aplikacii skratka nepodporuje. Ma 512 MB RAM, co je pre Android absolutne nedostacujuca hodnota. Na plynuly beh bez multitaskingu potrebuje Android 1.5 GB RAM, (ak je to cisty Android, vystaci si aj s 1 GB RAM), ak chcete multitasking, tak to chce aspon 2 GB RAM. 4 GB vnutorneho uloziska je ako na smiech. System zabera dajake 3 gigabajty, na vsetko mate len 1 gigabajt. Drviva vacsina aplikacii ukladanie na SD nepodporuje, ak hej, tak sa ulozi len ich cast. Dost aplikacii ma navyse v narokoch "aspon 1 GB RAM", na tomto nejdu spustat ani niektore navigacie...
      Ano, povazujem sa za mladeho a som velmi aktivny clovek. Telefon hojne pouzivam k praci, bez dobre vybaveneho mobilu by som sa nezaobisiel, no dokazem pochopit, ze niekto take naroky nema, odporucim aj zle vybaveny mobil, ak je spolahlivy a zadavatelovi jeho parametre stacia, no toto nemozem doporucit... Proti tlacitkovym mobilom nic nemam, doma mi na stole stale lezi moja milovana Nokia 3310 s povodnou bateriou. :)
      Radsej si kupte Nokiu E52, spickovo vybaveny manazersky telefon s WiFi (isty cas som ho mal a spominam nan len v dobrom), na tomto Evolveu si vyhody Androidu neuzijete...


    • printer

      24. listopadu 2016 - printer

      Díky za obsáhlou a argumenty podloženou odpověď.
      Ještě se zeptám na pár věcí. Nepolemizuji s vámi, ptám se, protože bych chtěl mít jasno. Porovnám-li parametry Evolveo StrongPhone X4 a Samsung Galaxy Xcover 2 S7710, který vlastním (ale nepoužívám), tak oba mají dvoujádrový procesor 1 GHz, vnitřní paměť 4 GB, pouze RAM se liší – Samsung 1024 a Evolveo 512 MB. Samsung má Android 4.1, Evolveo novější 4.2. Je pravda, že do Samsungu se moc aplikací nevejde, ale co tam je, to funguje bez problému. Proč by to nemělo fungovat v Evolveu, když parametry jsou téměř stejné? Kolegové v práci mají Evolveo StrongPhone X3 a Evolveo StrongPhone Q4 a nestěžuje si ani jeden.
      Nokia E52 je možná super, ale má Symbian. Na něm bohužel končí podpora WhatsApp, nefunguje tam Skype a mnoho dalších věcí, takže pro mě nepřichází v úvahu.
      Moje požadavky na telefon jsou: Android (nebo cokoli, na čem mi bude fungovat to, co přestalo fungovat na Symbianu), normální klávesnice, rozumné rozměry a ne véčko. Mám dojem, že toto splňuje jediný telefon na světě a to právě toto Evolveo.


    • Anonymní uživatel

      24. listopadu 2016 - Anonymní uživatel

      Ale nemozeme sa kukat len na parametre. :) Evolveo pohana akysi shitny (prepacte mi za vyraz, ale nejako sa na mna pochytal ten internetovy slang :)) procesor od cinskeho Mediateku, Samsung kvalitny postarsi procesor.
      Ano, rozdiel a dost podstatny rozdiel je v RAM. Na telefone s 512 MB RAM nemate ziadnu sancu rozbehnut drvivu vacsinu aplikacii. Dokonca aj niektore mapove aplikacie maju v poziadavkach na minimalne parametre 1 GB RAM. Date tam maximalne tak FB Lite, Poua a My Talking Toma. :) (ak sa budu zmestit, samozrejme) Navyse v Samsungu asi nemate tie najnovsie verzie tych aplikacii. V GP si mozete stiahnut len najnovsie verzie aplikacii a moze sa stat, ze to, co v starsej verzii bezi na podobne vybavenom Samsungu plynulo, tu bude v najnovsej verzii priserne sekat.
      Napada ma este jedna vec... Samsung Galaxy Chat. V CZ alebo na SK ho uz nezozeniete, ale v zahranici by sa este nejake kusky nasli. :)
      A co napr. BlackBerry Classic? Kralovsky vybaveny telefon, sice aj za vyssiu cenu, ale... Ked nieco v normalnejsej cene, tak BB Q5, tam WhatsApp funguje.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.