Poradna Evolveo StrongPhone G4

Autor: Tomáš Navrátil | Vloženo: 13.07.2017 000 20:02 | Témata: Poradna Evolveo StrongPhone G4

Tomáš Navrátil

Tomáš Navrátil

Zvuk video nahrávek

Chci se zeptat nějakého majitele, jak je na tom se zvukem video nahrávek. Já když nahraji nějaké video, tak zvuk u toho je jako bych byl v nějaké jeskyni nebo "v hrnci". Má takovou dunivou ozvěnu. Zcela markantní je to při nastavení zvuku "Normální", při "Schůze" je to o něco lepší, ale také ne přirozené. Dělá to ještě někomu nebo to mám reklamovat?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    13. července 2017

    Nie som sice majitel, no tu mate nejake priklady, s ktorymi si to mozete zrovnat a posudit, ci je nahravanie zvuku v pripade danych telefonov podobne alebo uplne odlisne a podla vysledku vasho porovnania sa neskor mozete riadit. V pripade, ze sa zvuk podoba, jedna sa o vlastnost daneho modelu. Ak nie, reklamujte.
    https://www.google.sk...
    https://www.google.sk...
    https://www.google.sk...
    https://www.google.sk...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Tomáš Navrátil

      16. července 2017 - Tomáš Navrátil

      Děkuji moc za nápad. Tohle mě taky napadlo, jenže jako na potvoru jsou všechna ta videa bez hlasových projevů (nikdo na nich nemluví) a jen z toho šumu okolí to nepoznám. :-)


    • Anonymní uživatel

      16. července 2017 - Anonymní uživatel

      Ach, no tak teda skoda. :( Napadlo ma to preto, lebo sa nejedna o prilis rozsireny model a pochybujem, ze sa tu najde niekto, kto vam bude vediet poskytnut adekvatnu odpoved na nasu otazku. Ale co uz, ostava teda len dufat, ze sa tu niekto taky ukaze. :)


    • Tomáš Navrátil

      17. července 2017 - Tomáš Navrátil

      Díky moc za snahu. Nakonec se to vyřešilo dost humorně. Problém nebyl v telefonu, ale v PC, na kterém jsem to přehrával. Nevím proč, ale najednou byl zvuk všech videí jakoby 3D (ta jeskyně). Dříve to na tom PC nikdy nedělalo. A jak jsem přehrál první video z telefonu na PC a pustil to, tak si říkám - co to s tím telefonem je. Dnes jsem zkusil přehrát nějaké starší video a dělalo to samé. Tak jsem vypnul nějaká nastaení na tom PC a najednou je i to video z mobilu OK. No cesty elektroniky a počítačů jsou nevyzpytatelné... :-)


    • Anonymní uživatel

      18. července 2017 - Anonymní uživatel

      Och, tak to som velmi rad, ze uz mate po probleme. :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.