Poradna Doogee Y9 Plus 4GB/64GB

Autor: mirek procházka | Vloženo: 19.03.2024 000 09:55 | Témata: Poradna Doogee Y9 Plus 4GB/64GB

mirek procházka

Dobrý den,dá se nějak upravit hlasitost hovoru?I když mám hlasitost hovoru na max,je člověka na druhé straně strašně spato slyšet. Někde jsem četla, ž

doogee y9 plus


  • elektroshock

    elektroshock

    19. března 2024


    Dobrý den Mirku,

    pokud máte problémy s hlasitostí hovoru na vašem telefonu Doogee Y9 Plus, i když je nastavena na maximum, existuje několik možných řešení, která můžete vyzkoušet:

    Restart telefonu: Občasný restart telefonu může pomoci vyřešit dočasné technické problémy, které mohou ovlivnit hlasitost hovoru. Vypněte telefon, počkejte několik vteřin a poté ho zapněte znovu.

    Zkontrolujte nastavení hovoru: Podívejte se do nastavení hovoru ve vašem telefonu. Zkontrolujte, zda není aktivován nějaký režim ticha nebo omezení hlasitosti hovoru. Měli byste najít tyto možnosti v sekci zvuku nebo hovoru v nastavení telefonu.

    Kontaktujte svého operátora: Někdy může slabý signál nebo problémy s telefonní sítí způsobit špatnou kvalitu hovoru. Kontaktujte svého mobilního operátora a informujte ho o problému. Mohou provést diagnostiku sítě a poskytnout další pomoc nebo řešení.

    Aktualizace softwaru: Ujistěte se, že máte nainstalovány nejnovější aktualizace softwaru pro váš telefon. Aktualizace mohou opravit chyby spojené se zvukem a komunikací.

    Zkuste použít jiný způsob komunikace: Pokud se problém se hlasitostí hovoru nevyřeší, můžete zkusit použít jinou aplikaci pro hlasové hovory, jako je WhatsApp, Skype nebo Messenger. Někdy tyto aplikace poskytují lepší kvalitu hovoru než běžná telefonní síť.

    Pokud se problém se hlasitostí hovoru na vašem telefonu Doogee Y9 Plus nevyřeší ani po provedení výše uvedených kroků, může být vhodné kontaktovat zákaznickou podporu výrobce telefonu nebo se obrátit na autorizované servisní středisko, kde vám mohou poskytnout další pomoc a podrobné pokyny k řešení tohoto problému.

    Doufám, že tyto informace vám pomohou vyřešit váš problém se hlasitostí hovoru. Pokud budete mít další otázky, neváhejte se zeptat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • mirek procházka

      19. března 2024 - mirek procházka

      nakonec jsem jemným kartáčkem na zuby nasucho vyčistil mřížku reproduktoru nahoře u ucha, nevěřil bych o kolik se hlasitost zvýší, snad to pomůže někomu dalšímu, děkuji za ochotu a přeji krásný den, Mirek P.


    reagovat na odpověď

Odpovězte na otázku Dobrý den,dá se nějak upravit hlasitost hovoru?I když mám hlasitost hovoru na max,je člověka na druhé straně strašně spato slyšet. Někde jsem četla, ž