Poradna Doogee S60

Autor: | Vloženo: 02.05.2019 000 20:46 | Témata: Poradna Doogee S60

Kde je wifi asistent?

Dobrý den,
jednak mě trápí fakt, že nemohu najít možnost vypnutí fce tzv. wifi asisitenta, který mi při slabším signálu wifi zapíná okamžitě data. Když data vypnu manuálně a zakáži všem aplikacím data užít, děje se tak stejně. WiFi dostupnost je navíc velká. Ostatní mobily v domě jedou bez problému, Doogee se od wifi odpojuje mnohokrát do hodiny. Stejný problém je u GPS, která se nejn spouští samovolně, přestože její aktivaci u všech aplikací zakážu, ale do toho mi ještě na display mobilu vyskakují dvě tabulky (1. v AJ textu Battery profiles changed - YOu have to change the GPS state, do you want to change the battery profiles?) a za ní hned druhá tabulka (v ČJ textu Zvýši přesnost určování polohy? - s volbu souhlasím/nesouhlasím). Pakliže nesouhlasím, tabulka mě otravuje cca 3x během 5-ti minut. Pokud souhlasím, zapíná se GPS v režimu Vysoká přesnost, která opět spouští automaticky data. Zakázal jsem téměř polovinu aplikací, ostatní doplňkové jsem smazal a tabulka je stále na programu dne.
CO S TÍM????

  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    18. července 2019

    Ahoj Míro, s tou WIFI bych ti asi mohl poradit. Jdi do nastavení a sjeď úplně dolú a jestli tam vydíš podsekci (Pro Vývojáře) tak ji otevři. Jestli ji nevidíš tak jdi do (Informace o telefonu) a asi 5 krát klikni na (Číslo sestavení(.Mělo by ti to napsat (Voila teď jste vývojář) nebo (Není již potřeba již jste vývojář).Teď se vrať spátky do nastavení a měl by si tam mít podsekci (Pro Vývojáře) klikni na ní a
    Zapní to a najdi (Agres. předání z WIFI na mobilní sít) a jestli to je zapnuté tak to vypni.Jestli to bylo vypnuté tak to nepomůže a nevím co s tím. Jinak můžeš zkusit reset (Obnovení továrního nastavení) to by mohlo pomoct.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.