Poradna Doogee S58 PRO 6GB/64GB

Autor: Wolfdog | Vloženo: 20.04.2021 000 14:52 | Témata: Poradna Doogee S58 PRO 6GB/64GB

Wolfdog

Aplikace třetích stran

Dobrý den, chtěl bych se zeptat uživatelů na zkušenosti s aplikacemi třetích stran. Jsou na tomto přístroji funkční jiné launchery včetně widgetů třetích stran, stejně tak jako aplikace na SMS, kontakty, kalendář...? Notifikace na SMS, události se zobrazují v pořádku? Zakoupil jsem Oukitel a tam bohužel systém Android aplikace třetích stran blokuje, nechodí notifikace, nebo znemožňuje jejich řádné používání. Děkuji

  • Here-Shop.cz

    Here-Shop.cz

    20. dubna 2021

    Jsme prodejci tohoto telefonu a také jeho uživatelé. Aplikace třetích stran jsou v telefonu bez problémů funkční a jsou schopny suplovat ty základní. Pro použití alternativních aplikací stačí vždy dané aplikace povolit a případně nastavit jako výchozí. S informací, že by to v nějakém telefonu (u Vás ve Vašem Oukitelu) nešlo, nebo nebylo možné, slyšíme po prvé. Ano, alternativní aplikace nemusí být vždy kompatibilní s verzí Android OS a nemusí se spustit - stačí ji tedy nahradit jinou alternativou, ale jinak je instalace alternativních aplikací vždy možná.

    Hezký den.
    www.here-shop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Wolfdog

      20. dubna 2021 - Wolfdog

      Dobrý den, děkuji za odpověď. Musím už být obezřetný - na telefonu Oukitel jdou instalovat aplikace, to není problém, ale např. na jiných launcherech než originálním není možno spustit jakýkoliv widget, systém je vůbec neumožní spustit. Aplikace na SMS fungují jen chvíli, pak přestane fungovat notifikace a co hůře, SMS se vůbec nedoručí (aplikace ji nějak zlikviduje), přestože hlásí na jiném zařízení že byla doručena. Systém samovolně mění nastavení notifikací a oprávnění v nastavení těchto aplikací, na pozadí jim ukončuje činnost. Kalendář, jenž nelze mít na widgetu, také nespolehlivě upozorňuje na schůzky, události. Pouze originální launcher a aplikace fungují bezchybně. Toto je řešeno na různých fórech, např zde: https://forum.xda-developers.com...
      Takže chci mít jistotu, že na jiném zařízení je vše funkční (rozumím chybě nějaké aplikace... ale když nejde nic..).


    • Here-Shop.cz

      20. dubna 2021 - Here-Shop.cz

      Oukitel WP5 PRO jsme neprodávali. Nedokáži Vám tedy sdělit více detailů k tomuto telefonu či nějaké řešení. Doogee S58 PRO používá jeden z našich techniků. V telefonu běží Nova Launcher, GO SMS místo původní aplikace na Zprávy, True Phone dialer místo aplikace Telefon.


      Hezký den.
      www.here-shop.cz


    • Wolfdog

      20. dubna 2021 - Wolfdog

      Dobrý den, děkuji moc za informace - Nova launch, GO SMS znám, zkoušeno, doposud OK, na Oukitel nejdou z launcheru žádné widgety, SMS nejsou notifikovány a doručeny. Podstatné je, že na Doogee fungují bez závad.
      Oceňuji skvělou podporu, děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.