Poradna Doogee Mix 6GB/64GB

Autor: | Vloženo: 29.10.2017 000 21:38 | Témata: Poradna Doogee Mix 6GB/64GB

Hlasitost hovoru.

Dobrý den,mám dotaz prosím na tento telefon,má někdo s uživatelů také mizernou hlasitost hovoru,tedy když telefonujete,bez nastavení,,hlasitě,,mě to funguje dost potichu,slyším volajícího,ale musím si telefon hoooooooodně držet u ucha,a nastavení mám na nejvyšší stupen hlasitosti,ale furt to slyším slabě,vím že se dá nastavit hlasitost přes booloader,ale neznám ty čísla,tak pokud někdo máte smysluplnou radiu,předem děkuji..
Zdenda......

  • Mark61516

    Mark61516

    31. října 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tento problém má celkem jednoduché softwarové řešení a nechápu jak se tu lidé vydávající se za odborníky mohou ohánět tím že "smysluplné řešení neexistuje", to je skutečně jen jejich osobní iluze vycházející z neznalosti. Maximální hlasitost hovoru lze zvýšit pomocí tajné servisní nabídky uvnitř telefonu. Postupujte podle následujícího návodu, který rozepíšu do jednoduchých kroků:

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (15)
    • Ne
    • Mark61516

      31. října 2017 - Mark61516

      Ještě předtím než použijeme zmíněnou servisní nabídku, kde můžeme maximální hlasitost změnit je třeba v telefonu aktivovat vývojářský režim a zapnout debug režim. To provedeme takto:

      1. otevřete klasické nastavení systeému Android a vyberte úplně na konci položku Informace o telefonu
      2. pod ní najdete opět úplně na konci položku číslo sestavení, na tu rychle za sebou klikejte tak dlouho až telefon napíše zprávu "Gratuluji stal jste se vývojářem"
      3. vývojářský status vám v nabídce nastavení zpřístupní novou položku s výmluvným názvem "Pro vývojáře", najděte tuto položku a otevřete ji, hned nahoře najdete přepínač Vypnuto/Zapnuto, přepněte do stavu Zapnuto

      ---------

      teď už můžeme přistpoupit rovnou ke změně maximální úrovně hlasitosti, opět se držte jednoduchých kroků:

      1. otevřte aplikaci pro vytáčení telefonních čísel, ikona telefonního sluchátka
      2. pozorně vytočte číslo *#*#3646633#*#* i s těmi hvězdičkami a křížky, když zadáte poslední hvězdičku otevře se servisní menu
      3. jste na záložce s nápisem TELEPHONY tažením prstu zprava doleva přejdete postupně až na záložku HARDWARE TESTING, na ní vyberte položku AUDIO a dále vyberte položku VOLUME
      4. máte před sebou položky VOICE, VOIP, AUDIO PLAYBACK a AUDIO RECORD, u všech postupně změntě hodnotu UL GAIN a každou změnu potvrdtě tlačítkem SET. Změnu proveďte podle rozpisu níže ....

      VOICE, UL GAIN = 252
      VOIP, UL GAIN = 220
      AUDIO PLAYBACK, UL GAIN = 160
      AUDIO RECORD, UL GAIN = 240

      původní hodnoty byly o pár desítek nižsí, zanamenáte tady patrný nárůst maximální hlasitosti. Po dokončení nastavení doporučuji telefon restartovat ...

      To je vše, když se chce, tak to jde :-)


    • bobstt

      31. října 2017 - bobstt

      Dobrý den a děkuji za zprávu,něco podobného jsem zkoušel,odemkl jsem boatloder a přes instalovanou aplikaci MTK jsem se snadno dostal jak popisujete,bohužel při mé neznalosti co s tím,jsem ,jsem od ladění upustil,jen si pamatuji jedno z mnoha čísel,protože už telefon nemám a koupil jsem si dnes jinou značku,že na voice bylo bylo číslo 164 a to ve dvou možností otevření,jinak tam pak je spousta nabádek a čísel až se z toho točí hlava,zvláště pro člověka,který v tom není zběhlý,škoda jen,že od Vás přišla zpráva až nyní,já jsem si mezitím koupil od první mé zpráva tento telefon ještě jednou,ten první jsem vrátil a ten druhý byl na tom ještě horší,je zajímavé,že když jsem začal telefon používat,tak bylo všechno v pořádku,ale postupem času se hovor vytrácel a večer jsem neslyšel nic,tedy skoro,ani přítelkyni,i když se to někdy hodí,která si myslela,že si dělám srandu,hmmm,je blondýna..takže tedkom mám dilema,zda tento telefon ještě jednou koupit a zrovna udělat to jak píšete,ještě počkám zda mě odpovíte,a pak s ensnad rozhodnu,ale mám obavu,že když si koupím ujiž třetí telefon,tak asi budu u prodávajícího za vola...Snad koupit třeba u někoho jiného..
      Ještě jednou moc děkuji za radu a přeji hezký večer..Zdenda.


  • Honza

    Honza

    30. října 2017

    Smysluplná rada není. Pokud máte tak mizernou hlasitost, jak píšete, tak je to jen na reklamaci.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (5)
    • bobstt

      30. října 2017 - bobstt

      Děkuji za radu,uvažoval jsem o tom,ale ještě zkusím navštívit servis a poptám se tam,zda je možné něco přenastavit,jinak telefon budu vracet ve 14 denní lhůtě a vezmu nový............Zdenda..


    • Honza

      30. října 2017 - Honza

      Pokud máte hlasitost na max, tak s tím nikdo nic neudělá.
      Já bych ho vrátil a koupil jinde.


    • bobstt

      30. října 2017 - bobstt

      Díky,nebudu to řešit jiným způsobem,jak vrácením telefonu a to ještě dnes.Myslel jsem,že by se to dalo nějak ,,poštelovat,,ale zjistil jsem že bude nejlepší telefon vrátit a koupit nový,doufám jen,že ten bude v pořádku a nebudu muset za den,dva také vracet a nakonec koupit značku jinou.Telefon jinak jde v pohodě a funguje bez problémů,ale když je nepoužitelný na telefonování,je to dost velká chyba..Děkuji za rady a přeji hezký den...Zdenda..


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.