Poradna Doogee BL5000

Autor: Klára Gotvaldová | Vloženo: 17.10.2017 000 17:37 | Témata: Poradna Doogee BL5000

Klára Gotvaldová

Klára Gotvaldová

Baterie a připojování k zabezpečeným WiFi

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá někde v nastavení nastavit nějaká "normální spotřeba telefonu". Bez aktivace úsporného režimu mi mobil vydrží nabitý pouze pár hodin a to mám vyplé funkce gps a wifi.

Dále by mě zajímalo, proč se telefon neumí/nechce připojit k žádné zabezpečené WiFi? K bezabezpečeným se připojuje v pořádku, k zabezpečeným není aktivní (zašedlá) funkce připojit.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    17. října 2017

    Nie, ziaden taky rezim neexistuje. Kazdopadne to normalne nie je. Skuste si skontrolovat, ci nemate zapnute Bluetooth/synchro, alebo ci vam nejaka aplikacia na pozadi "neodobera" z baterie. Taktiez by som skontroloval, ci nie je mozne telefon aktualizovat na vyssiu verziu softveru, ktora by sa s touto vydrzou "pohrala". Na otazku cislo 2. nemam odpoved.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Klára Gotvaldová

      17. října 2017 - Klára Gotvaldová

      Bluetooth zapnutý nemám. Telefonu se vybíjí baterie poměrně rychle, i když na něm nic nedělám (večer jsem měla 30 % a ráno po probuzení telefon vypnutý-vybitý). Ve využití baterie mám rozepsané služby za spotřebu baterie: signál mobilní sítě, aktivní režim a zapnutá obrazovka. Jsem velmi zklamaná s výdrží baterie. Jak můžu aktualizovat telefon na vyšší verzi softwaru? Děkuji moc za rady, snažím se obejít reklamaci (mám mobil přes e-shop), ale pokud telefon při nirmálním provozu nevydrží ani den na baterii, tak mi to normální nepřijde. :-(


    • Anonymní uživatel

      17. října 2017 - Anonymní uživatel

      No normalne to rozhodne nie je.
      Aktualizaciu vykonate tak, ze pojdete do nastaveni, Informacie o telefone, verzia softveru - tu by ste to mali mat. Nasledne vsetko zalohujte a vykonajte reset do tovarenskych nastaveni. Pokial to nepomoze, nezostava vam nic ine, nez reklamacia zariadenia. Takato vydrz je irelevantna...


    • Klára Gotvaldová

      18. října 2017 - Klára Gotvaldová

      Děkuji, ale už nemůžu ani zálohovat, telefon se mi nechce připojit k žádné wifi síti a mobilní data nemám. Ten reset do továrenských nastavení najdu prosím kde?


    • Anonymní uživatel

      18. října 2017 - Anonymní uživatel

      Chodte do nastaveni a najdite tam polozku Backup and reset (Zaloha a reset), v ktorej kliknite na Resetovat telefon a svoju volbu potvrdte. Ja vas vsak este raz varujem, ze o vsetko v telefone prichadzate. (Pre istotu si vyberte aj SD kartu.)


    • Klára Gotvaldová

      18. října 2017 - Klára Gotvaldová

      Děkuji, už jsem to našla, ale je to ještě horší, než to bylo. Už se mi nedá přihlásit ani na WiFi bezdrátovou...


    • Anonymní uživatel

      18. října 2017 - Anonymní uživatel

      Tak vam nezostava nic ine, nez reklamacia produktu...


    • SAVOND

      21. prosince 2017 - SAVOND

      Doogee BL5000 mam uz od prazdnin 2017, prisel z Ciny primo z oficialniho obchodu Doogee store. Tady se jeste neprodaval. Ted na konci prosince mi bezne vydrzi 4 dny, ano 4 dny a jde to i vydrzet 5-6 dni bez nabijeni !!!. Wifi zapnuta nonstop, GPS a BT jsou vypnute, nepouzivam stale. Denne jsem asi 2-4h na NETu pres Wifi, a asi 1h telefonuji, pouzivam jej jako kalkulacku, mapu, hledani tras, jako fotak, atd.... Prvni den od rana od 4h kdy jej sundam z nabijecky tak vecer je 85%, druhy den 58% treti den nevim a ctvrty den dobijim vecer kdyz jsu spat ve 23h a je na mobilu jeste okolo 18%.
      Mohu doporucit jednu vec, neinstalovat tam ruzne sracky, mam tam pouze to co pouzivam, mapy, nejake zjistovani wifi site, neco na prenos, LAN, monitoring site operatora, internetbanking, bazos, Ali, Aukro, a podobne aplikace, celkem asi 150 vseho. Kdo si do mobilu nainstaluje ruzne programy co bezi na pozadi a stale neco delaji a kontroluji kdy se co spusti, kdo a co udela atd... at nepocita s vydrzi baterie, to je potom na maximalne 1,5 - 2 dny.

      Z me strany spokojenost, slo mi o vydrz baterie, FullHD, rychlost a pamet. Mobil splnuje vse a pri cene okolo 3150kc (nebo kolik presne stal tenkrat) je to super a velka spokojenost. 3x mi spadnul na beton, i s tim nacvaknutym obalem - Stale funguje.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.