Poradna Cubot King Kong 9

Autor: Honza | Vloženo: 03.11.2023 000 07:20 | Témata: Poradna Cubot King Kong 9

Honza

Rozlišení

uváděné rozlišení hlavního fotoaparátu je 100 Mpix? Jde o nativní rozlišení nebo dopočítávané pixely? V případě že ano, jaké je skutečné rozlišení? Dodávaná nabíječka je rychlonabíječka?

  • elektroshock

    elektroshock

    3. listopadu 2023

    Dobrý den Honzo,

    ohledně vaší otázky na rozlišení fotoaparátu u Cubot King Kong 9: je pravděpodobné, že uváděné rozlišení 100 Mpix není nativní rozlišení senzoru fotoaparátu, ale že jde o takzvané "interpolované" rozlišení, kde software vylepšuje a zvyšuje rozlišení fotografií pořízených senzorem s nižším rozlišením. Interpolace je proces, při kterém se přidávají nové pixely mezi ty existující na základě algoritmického odhadu, co by mohly zobrazovat. Skutečné rozlišení senzoru bude pravděpodobně nižší, avšak pro konkrétní číslo by bylo potřeba se podívat do technické specifikace modelu nebo přímo se obrátit na výrobce.

    Co se týče nabíječky, standardně dodávaná nabíječka s telefonem by měla být kompatibilní s rychlostí nabíjení, kterou telefon podporuje. Nicméně, zda je to "rychlonabíječka" ve smyslu podpory rychlého nabíjení ve stylu Quick Charge nebo podobných technologií, závisí na specifikacích výrobce. Je dobré si ověřit specifikace přímo u výrobce nebo v dokumentaci produktu, aby byly získány přesné informace o podporovaných rychlostech nabíjení.

    Doporučuji vám tedy kontaktovat přímo zákaznickou podporu Cubot pro upřesnění těchto technických detailů.

    S pozdravem,
    Tým Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.