Poradna Blackberry Z10

Autor: | Vloženo: 30.03.2014 000 17:40 | Témata: Poradna Blackberry Z10

Odolnost mobilu + pestrost vyberu aplikací

Dobrý den, vím ze na nejake oatzky tu odpovedi uz byly, ale je to par mesicu a asi se toho hodne zmenilo, takze bych se rad zeptal:

1 - Jak je na tom mobil s odolnosti vuci padum? O skrabance mi moc nejde, spise o riziko rozbiti displeje a celkovou pevnost konstrukce telefonu

2 - aktualni moznosti pri vyberu aplikaci....jak je to s placenymi aplikacemi na adroidu(naprd kdyz si nejakou zdarma stahnu z internetu, mam moznost ji nainstalovat?) a dále obycejne aplikace pro dnesni mladou generaci (instagram,snapchat,GPS navigace jako je Locus,Sygic, Sport aplikace jako je Endomondo)

Děkuji moc za vsechny odpovedi a rady :))

  • mb

    mb

    30. března 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím.

    1. Netroufám si hodnotit, netestoval jsem. :D Není to telefon za 3000, takže lze čekat jistou solidnost provedení, víc k tomu říct nedokážu.

    2. Pro užívání android aplikací doporučuji nainstalovat Snap (vše potřebné zde: http://blackberryczech.cz....
    Přímo k vašim otázkám.
    Nová verze Snapu si už poradí i s instalací placených aplikací. Jen je třeba si ji předem koupit mimo na google play, samotná aplikace nákup provést neumí.
    Pro Instagram jsou aplikace přímo na BB, není třeba androidí verze. Endomondo taky existuje pro BB. Sygic funguje, Locus rovněž.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.