Poradna Blackberry Z10

Autor: | Vloženo: 01.06.2013 000 23:51 | Témata: Poradna Blackberry Z10

Dobrá volba?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, do kterého telefonu mám jít. Chci se rozhodnout mezi tímto Blackberry, iPhonem 5 nebo HTC One. Děkuji za odpověď, pěkný večer.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. června 2013

    Je to težká volba a hodně subjektivní. Já bych Z10 nevyměnil kvůli ovládání, protože vychází z WebOS a Nokie N9 a hodně jsem si na něho zvykl. Taky je spíš pro multitaskery - hub je perfektní věc. Prostě v ovládaní Z10 jen tak něco nepřekoná. Co může být u nás překážkou je podpora lokálních aplikací. Z velkých už je spousta věcí na BB10, i nativně. Ale na místní jasně vede iPhone a Android. Androidí aplikace na BB10 jdou rozjet, ale vývojáři moc nemají zájem a musí se tam dostat ručně = hodně nepohodlné. Prostě doporučuji zkusit a opravdu záleží, co člověk od telefonu očekává. Pokud je to komunikace, práce s dobrým webovým prohlížečem, ale i s trochou zábavy a multimedií - není aktuálně lepší alternativy. Pokud hraní her a místní aplikace - iPhone či to HTC budou asi lepší.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Pavel

    Pavel

    20. června 2013

    Je to velmi indivuduální se tu ptát lidí , jelikož každý telefon patří ke špičce daného os.
    Podle mě je Blackberry Z10 velmi povedený telefon ovšem ovládací gesta mi nesjou příliš simpatická a jsou podobná jako u dnes již pohřbeného meega. Htc one je také zajímavý telefon který zaujme především kvalitní hliníkovou konstrukcí, dále pak přehnaně velkým displejem který má ovšem rozlišení full hd. Jedná se o tip displeje Super LCD 3 což není zdaleka nejhorší technologie ale ke špičce prostě nepatří.A nakonec fotoaparát je v praxi podprůměrný a fotografie jsou bez detailů. A Jako poslední je na řadě iphone 5. Dle Mého názoru akorát velký, krásně štíhlý a co se týče designu tak kombinace hliníku se sklem mi přijde jako perfektní spojení. Os IOS mi přijde designově nejpovedenější( mám na mysly do verze 6, chystaná 7 mě osobně příliš nezaujala). Díky odladěnosti systému je iphone v praxi rychlejší než třeba vlajkové lodě s androidem které mají čtyřjádro a 2 gb ram Jinak displej je perfektní ips, retina. A nakonec vetšina doplňků a příšlušenství je dělána právě pro iphony. Osobně bych doporučil koupit iphone 5 ovšem pokud nechvátáte na nový telefon, počkal bych na pozdim na jeho nástupce.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.