Poradna BlackBerry Q10

Autor: Anonym | Vloženo: 21.03.2015 000 15:34 | Témata: Poradna BlackBerry Q10

Anonym

Mizí mi upozornění na novou sms zprávu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se někdo nesetkal se stejným problémem. Vždy, když přijde nová sms zpráva, telefon to oznámí a pak je na display na ikonce "textové zprávy" taková ta červená hvězdička, která oznamuje novou sms. Poslední dobou se mi však stává, že pokud zrovna upozornění na zprávu neslyším a podívám se na mobil později, červená hvězdička se mi tam nezobrazí a já tak nemám o nové zprávě nejmenší tušení. Někdy ji tam mám a někdy prostě vůbec. Nemá s tím někdo zkušenost?
Druhým problémem je, že v seznamu kontaktů nechci mít zobrazené kontakty na SIM kartě. To lze udělat v nastavení. Bohužel vždy, když si to nastavím a po pár dnech se do seznamu zase podívám, moje nastavení se zruší a opět tam mám všechny kontakty. Zase to v nastavení vypnu a vydrží mi to pár dnů a poté se mi to zase zruší a objeví se mi tam všechny kontakty....
Tyto problémy mi začaly až po aktualizaci nového softwaru... Do té doby jsem s tím neměla nejmenší potíže...
Za případné odpovědi děkuji

  • mb

    mb

    21. března 2015

    Smutná skutečnost je taková, že ten nový update, který byl skutečně velký, má ještě nějaké mouchy. Nedávno se to stalo i Applu a to riziko při větších změnách tu zkrátka je.
    Už byly vydány nějaké menší opravné aktualizace (úplně nejnovější je teď tuším 10.3.1.1582), ale to každému chodí jinak. Nejsem si jist, jestli s tím lze něco dělat a asi nezbyde než čekat, až to opraví.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.