Poradna Apple iPhone 5S 16GB

Autor: | Vloženo: 28.12.2013 000 16:57 | Témata: Poradna Apple iPhone 5S 16GB

IPhone 5S

Dobrý den,

přemýšlím o koupi iPhonu 5S. Než tak učiním, ráda bych se o něm něco dověděla. Jsem běžným uživatelem, proto některým technickým věcem nerozumím...

Má prosím iPhone nějakou aplikaci jako je Clean Master nebo Easy Cache Cleaner pro Android zařízení, která je buď již naistalovaná nebo bezplatná ke stažení? A co Messenger?

Jak je to s nano SIM kartou, pokud bych chtěla zůstat věrná svému operátorovi? Co musím udělat pro to, abych si zachovala nynější telefonní číslo?

Znáte už prosím nějaké konkrétní parametry iPhonu 6? Vyplatí se na něj počkat do třetího kvartálu 2014?

Děkuji mockrát.

  • Ondřej Chabr

    Ondřej Chabr

    28. prosince 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    iPhone má systém iOS, který je uzavřený, tzn. že každá aplikace má svůj bezpečný prostor a neukládají se zbytečnosti, které systém zahlcují. Podobné aplikace nejsou tudíž na iPhone potřeba. Jestli myslíte Facebook Messenger, lze ho stáhnout na App Store.
    Pro nano SIM si zajděte k operátorovi, bezplatně ji vymění, číslo zůstane stejné.
    Parametry nových iPhonů nejsou známy dopředu, maximálně těsně před představením, což by mělo být září 2014. Půjde ale o nový iPhone (ne S-kový model), tudíž se dá čekat nějaká změna v designu. Pokud vydržíte počkat, vydržte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.