Poradna Apple iPhone 5 32GB

Autor: | Vloženo: 22.11.2012 000 19:29 | Témata: Poradna Apple iPhone 5 32GB

IPhone 5

IPhone 5
Nemohu se rozhodnout mezi iPhone 5 a Samsungem Galaxy S III - Od mobilu očekávám spolehlivost ! Také jednoduchost a hlavně funkčnost-různé hry (u iPhone na iTunes (App store) je více her placených a z počátku bych si nechtěl kupovat hry,aplikace -zatím jen ty zdarma - pravě proto váhám pač na google play je jich více zdarma) . U iPhone mám největší strach z již zminovaného iTunes (angličtina ,atd..),potom u I5 ještě z radia -prý nemá offline (bez připojení na net) radio -což mi asi bude chybět a ještě že nepřehrává filmi ve formátu AVI. A u Samsungu S3 z velikosti přece jen už jsem ho několikrát zkoušel a přijde mi zbytečně moc velký.
Všímal jsem si co víc lidí ma iPhone 5 - příde mi velmi kvalitni a spousta lidi si stěžuje na aktualizace Androidu 4.1 na S3 takže to je pro mě ted tak 50 na 50 . Koukal jsem na ruzné recenze a stále nevím . PORADTE PROSÍM

  • Martin Káňa

    Martin Káňa

    23. listopadu 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Srovnáváte prakticky nesrovnatelné.

    Ale pokud se Vám zdá S3 moc veliký tak je rozhodnuto. Takže jste si odpověděl sám. Myslím že nedostatky iPhonu jsou oproti tomu že se Vám telefon bude špatně ovládat nelíbí se Vám a je pro Vás moc veliký - zanedbatelné.

    V androidu si můžete nastavit co chcete S3 by měl dostat aktualizaci na 4.2 a na všechno najedete aplikaci.

    iPhone: pohodový design, vyladěný systém, jednoduchost.

    Rozhodnutí je na Vás ale myslím si že si vyberete iphone.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.