Poradna Apple iPhone 4 16GB

Autor: | Vloženo: 28.12.2011 000 15:16 | Témata: Poradna Apple iPhone 4 16GB

Funkce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár otázek...
1. mám tarif Bav se u T-mobile... je to problém?
2. doma mám wifi stačí to na stahování s iTunes? (abych pak neplatila víc na paušálu)
3. dovolám se na můžu smskovat normálně s lidmy, kteří nemají iPhone bez problémů?
4. když budu na FB nebo hrát jry s iTunes nebudu už platit za internet, že ne?
5. připojí se iPhone na odemčené wifi automaticky nebo musím něco nastavovat?
6. jak jste Vy spokojení s iPhone? :)
Děkuji předem :)
Chtěla bych si koupit iPhone ale nevím jestli nebudou problémy s věcmi´, které očekávám...

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    4. února 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, moje reakce na vaši otázku je dost pozdní, ale pokusím se vám pomoct.
    1. Podle mě by to mělo fungovat. Mám paušál u Vodafone (internet, sms a volání a vše funguje bez problémů > Musíte mít českou distribuci!)
    2. Samozřejmě
    3. Dovoláte se bez problémů, SMS taky bez problémů, je rozdíl jenom v tom, pokud má někdo iPhone tak mu píšete SMS zadarmo (iMessage)
    4. Pokud budete na wifi tak internet platit nebudete. FB samozřejmě potřebuje připojení k internetu, takže pokud budete mimo dosah wifi, přijde vás to draho bez paušálu s internetem. ;)
    Hry nebývají připojeny k internetu.
    5. Připojuje se automaticky. Když jsou uzamčené a jednou napíšete heslo, taky se připojuje automaticky.
    6. Mám iPhone 4 s 16GB pamětí a nemůžu si stěžovat. Mám využité zatím jenom 10GB. Na recenze bych moc nehleděl, páč lidi závidí a píšou si své domněnky a představy. Jsem hodně přes mobily a většinu high-endů jsem měl v ruce. Přes HTC, Samsungy až po Sony Ericssony. Za tuhle cenu si můžete vybrat klidně i SGS2 a ještě vám zbudou finance na fólie, kryty, držáky apod. Já si vybral iPhone 4, protože mi SGS2 nedokázal nabídnout to co požaduji. Hrozně mi vadilo plastové zpracování, má problémy s displejem, přehřívá se a foťák dělá růžové fleky. U iPhonu nejsou žádné problémy, nepadá systém, neseká se. Výhoda SGS2 (nejvýkonnější Android) je jenom v dvoujádru. Zvládá líp nejnovější 3D, kde jsou na něm plynulé a na iPhone 4 se občas zaseknou. Ale přece nemůžeme porovnávat iP4 a SGS2. iPhone 4 byl konkurentem pro SGS (ten jsem měl) a jsem spokojenější s iP4. Má úžasný foťák, kameru, zpracování, displej. Na velikost displeje se dá taky zvyknout, padne krásně do ruky a to vás taky přesvědčí o správné velikosti. Narozdíl od SGS je to kvalitní kousek. Má suprový zvuk, mřížky a doplňky jsou ocelové (SGS všechno plast..) iPhone 4 se lehce hůř drží. Né že by se držel špatně, ale neni to tak příjemné jako u plasťáků. Nejlépe se drží HTC díky jejich povrchům soft-touch. Pro krále Androidů je iPhone 4S. Neni o tolik dražší a možná se vyplatí. Má ještě lepší foťák a fullHD kameru + dvoujádro. Být váma bych těch pár tisíc přidal, ale pokud je pro vás těch pár tisíc už moc tak iPhone 4 je jasná volba. Pokud vám teda nejde o největší displej a výkon.

    Snad jsem vám pomohl :)
    s pozdravem Lukáš.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.