Poradna ALIGATOR D950 Dual sim

Autor: Markéta | Vloženo: 04.01.2024 000 13:48 | Témata: Poradna ALIGATOR D950 Dual sim

Markéta

Jak umístit sim ksrtu ?

Dobrý den, předělávám babičce sim katru z dotykového telefou do tlčítkového- Aligator D950. Sim kartu jsem vložila do rámečku, aby byla větší, ale jakým kouzlem, trikem nebo pohybem ji umístit do telefonu? V návodu názorně není ukázáno a mě se nedaří nikam zasunout. Děkuji

  • elektroshock

    elektroshock

    4. ledna 2024

    Dobrý den Markéto,

    Zasunutí SIM karty do telefonu Aligator D950 je obvykle jednoduchý postup, ale chápu, že návod nemusí být vždy dostatečně podrobný. Zde je krok za krokem, jak umístit SIM kartu do telefonu Aligator D950:

    Vypněte telefon: Než začnete, ujistěte se, že je telefon vypnutý.

    Otevřete zadní kryt: Odstraňte zadní kryt telefonu. Obvykle se to dělá tím, že se opatrně vloží nehtem nebo prstem do mezery mezi krytem a telefonem a kryt se odstraní.

    Najděte místo pro SIM kartu: Uvnitř telefonu by mělo být místo určené pro vložení SIM karty. Obvykle bude označeno ikonou nebo textem "SIM 1" nebo "SIM 2," což závisí na tom, do kterého slotu chcete SIM kartu vložit.

    Vložte SIM kartu: Vložte SIM kartu do patřičného slotu. Kartu byste měli vložit tak, aby zlaté kontakty na kartě směřovaly dolů a kovový kontakt byl namířen směrem ke slotu. Kartu byste měli mít v ruce až do chvíle, než ji dokonale zasunete do slotu.

    Zavřete zadní kryt: Jakmile je SIM karta vložena, vrátíte zpět zadní kryt telefonu a pevně ho zacvaknete na svém místě.

    Zapněte telefon: Po zasunutí SIM karty a zavření zadního krytu můžete telefon zapnout.

    SIM karta by nyní měla být správně vložena a připravena k použití ve vašem telefonu Aligator D950. Pokud máte problémy s vložením SIM karty, může být užitečné prověřit, zda je karta správně vyříznutá na velikost kompatibilní s tímto telefonem. Pokud máte starší SIM kartu a nový telefon, může být nutné vyříznout kartu na správnou velikost.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.