Poradna Alcatel Star OT-6010D

Autor: | Vloženo: 18.11.2014 000 11:31 | Témata: Poradna Alcatel Star OT-6010D

Rozsvícení displeje při příjmu zprávy, grafické pozadí při psaní zpráv

1) Nevíte někdo, jestli se nějakým způsobem dá nastavit rozsvícení displeje při příjmu zpráv? Když přijde zpráva, tak se pouze rozbliká notifikační dioda, ale displej zůstane (asi kvůli úspoře baterky) černý, notifikační dioda však nefunguje úplně stoprocentně, např. v aplikaci whatsapp se někdy nerozsvítí, tudíž pokud mám mobil nastaven na "tichý" nedozvím se žádným způsobem o příchozí zprávě.
2) Grafické prostředí při psaní sms mi přijde zbytečně světlé a ve tmě zbytečně září do očí, neexistuje nějaká jiná aplikace, ve které by se daly psát standardní sms a ve které by se dalo nastavit černé pozadí, jak to mají např. samsungy?

  • Jana

    Jana

    2. prosince 2014

    Zkuste jinou aplikaci na sms. Např. chomp sms,tam se nechají nastavit různá pozadí atd. Také se tam nechá nastavit styl upozornění na sms, takže se vám např. sms otevře a tím se rozsvítí displej.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Marlou

      2. prosince 2014 - Marlou

      Díky za tip pro skvělou aplikaci na SMS, jde tam nastavit v podstatě úplně všechno včetně mnou dvou požadovaných vlastností:-)


    • Jana

      2. prosince 2014 - Jana

      Není zač. Jen nevím,proč, ale já jsem se vrátila zpátky k původní aplikaci na telefonu, ale fakt si teď nevzpomenu proč. Ale chomp mám stále nainstalovaný, možná ho zase někdy zkusím:-) Kdyby nevyhovoval, tak ještě třeba go sms, tu jsem měla na předešlém telefonu.


    • Martin

      4. prosince 2014 - Martin

      Ja uz si na tu aplikaci od Alcatelu taky po pár týdnech zvyk, tak uvidím, kterou nakonec budu používat.
      Ještě řeším jednu věc s prohlížečem. Potřebuju nějaké nastavení, aby mi to zobrazovalo stránky i v offline režimu, že si tu stránku načtu, když jsem připojenej a když se odpojím, tak tam ta stránka stále je a můžu si na ni číst. Prohlížeč v mém druhém mobilu "Samsung" to zvládá bez problému, ale tady to neumí ani ten Alcatelácký, ani Google Chrome, když si zobrazím prohlížeč v offline, stránka zmizí a napíše mi to, že nejsem připojen.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.