Poradna Alcatel OT-918D

Autor: | Vloženo: 19.07.2013 000 16:18 | Témata: Poradna Alcatel OT-918D

Dobrý den, jak změnit uložiště

Kde najdu změnu uložiště. potřebuju věci, které budu stahovat z android marketu uložit na sd kartu a ne do telefonu. děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. července 2013

    Zdravím, u OS Android platí všeobecně, že o tom, kam se uloží aplikace z Google Play, rozhoduje vývojář.
    1/stáhni si aplikaci "Clean master" zadarmo z Google Play, vytvoří se ikona "žluté koště" na displeji (má jestě vychytávku, schovanou v nabidce miniaplikací - kulaté sw modré tlačítko 1 tap booster, tu si taky vytáhni na displej...)
    2/ klikni na ikonu "žluté koště" - otevře se modrá stránka Clean master, nahoře kruhové diagramy, dole 4 políčka Historie/Procesy/Súkromie/Aplikácie.....s těmi se nejdříve seznam......Pozor! aplikace se neumí překlopit naležato!
    3/ po správném nastavení toho, co se nesmí vymazat a zastavit, klikni na APLIKÁCIE, v nich se přesouvá na PK a z PK do mobilu:
    ---dole jsou velká barevná tlačítka PRESUNÚŤ a ODINŠTALOVAŤ
    ---přímo u každé aplikace vidíš v popisce, zda je přesunutelná, či nikoliv (removeable, unremoveable, presunutelná, nepresunutelná)
    ---u těch, které mají popisek "v mobile" zatrhni řádek, případně ho vyber (podle verze Androidu a mobilu) a dej přesunout.....během pár vteřin je přesunuta....teoreticky by se daly přesunout všechny apky hromadně, neodzkoušeno....
    ---připrav se na to, že některé apky se musí opětovně aktivovat na horní (dolní) stavový řádek, například vynikající a bezplatný doktor na baterky Battery Status (černá ikona s bílou ikonkou svislé baterky.....)

    Tato aplikace (Clean master) velmi efektivně čistí automaticky/ručně všechn v mobile, takže se mobil neseká.
    Doporučuji ještě doplnit z Google Play apku Advanced Task Killer (zelený panáček) po dobrém nastavení pomáhá zastavovat zbytečně běžící procesy na pozadí mobilu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
  • Erik

    Erik

    22. července 2013

    Uložiště u Androidu od verze 4 zmenit nejde aplikace a hry je možné ukládat pouze na interní paměť. Ale některá "data" aplikací (tedy nikoliv aplikace samotné), např stažené mapy, mohou jít ukládat na SD kartu, to ale musí podporovat samotná aplikace (a takových aplikací je minimum).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.