Poradna Alcatel 5051D POP 4

Autor: | Vloženo: 10.08.2017 000 19:38 | Témata: Poradna Alcatel 5051D POP 4

Přesun aplikací na SD kartu

Asi po týdnu hledání všech možností se obracím na vás. V telefonu mám micro SD kartu, kterou nelze nastavit jako výchozí úložiště a ani stažené aplikace nelze na SD kartu přesunout. K čemu je tam tedy slot na SD kartu, když nelze používat... ?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    10. srpna 2017

    SD karta ide pouzivat, no nejdu na nu presuvat aplikacie. :) Je to absolutne racionalny krok - pokial by ste na kartu dali aplikacie, zbytocne by ste si spomalili telefon. (Ziadna, ani ta najrychlejsia karta sa nedokaze vyrovnat rychlosti vstavaneho uloziska telefonu.) SD kartu si mozete ako primarne ulozisko nastavit az po roote. (prichadzate tym o zaruku) Na SD kartu mozete presuvat pesnicky, obrazky, dokumenty, rozne subory, filmy, videa, atp., nie vsak hry alebo ine aplikacie.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Aneta

      10. srpna 2017 - Aneta

      Předchozí tablet-telefon od Alcatelu (Pixi3) (měl slot i na simkartu) to uměl, proto jsem překvapená. Je to tak u všech telefonů a jediné řešení je tedy kupovat telefon s větší Ram nebo použít root?


    • Anonymní uživatel

      10. srpna 2017 - Anonymní uživatel

      Pri starsich telefonoch to este mozne bolo, pri tychto novsich to uz vsak mozne nie je. S tymto telefonom uz mozete narobit len tolko, ze ho rootnete (a pridete o zaruku) alebo to pretrpite. Ked dosluzi, vzdy sa pozerajte po niecom, co ma aspon 2 GB RAM a 16 GB pamate. :) (v tejto cene uz take zohnat idu) (nemylte si RAM a "ROM")

      Root nerobte sama, dajte to niekomu, kto je v tejto oblasti skusenejsi (da sa totizto relativne lahko pokazit a verte mi, ze by ste nechceli dlhe hodiny dostavat telefon z bootloopu) a nieco podobneho charakteru uz odrobene ma.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.