Poradna Mobilní telefony


Autor: | Vloženo: 01.05.2016 000 20:46 | Témata: Poradna Mobilní telefony

Smartphone s vym.bat.do 6000,-


před 9 minutami - J.Burianová
Děkuju za doporučení. A co byste doporučil vy, pokud se můžu zeptat. Sjíždím recenze a porovnávače už asi 2 měsíce a už to nedávám. Jsem aktivní sportovec. Kolo, běh, občas geocaching. Ráda si polsechnu nějakou dobrou hudbu do sluchátek. Občas film. Foťák je též priorita. Hry hraju velice sporadicky.Bydlím mimo velké město- proto LTE pro vesnická pásma (T-Mobile). Pokud pojedu autem někam dál, chci pomocníka s GPS co mě nezradí. Na jedé kartě mám jen dat.tarif na internet, druhá je na běžný režim (sms,volání). Už jsem měla v různých obchodech různé mobily v ruce. Tak stále váhám s koupí. Koneckonců, je to stálejen spotřebák. Pro to Zopo se možná rozhodnu, ale pokud se najde něco v téhle cen.relaci s mými požadavky, budu ráda za Vaše názory.
Ještě mám zálusk na Asus Zenfone Max a Honor 4x Play ( bez vym.bat.ale s dobrou výdrží). Prosím poraďte ještě.

  • Matoo

    Matoo

    1. května 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Asus pekne fotí, no po dizajnovej stránke je to z mojho subjektívneho pohľadu katastrofa. Telefón hrubý 1,1 cm som tiež nevidel už dosť dlho. Na výšku 16 cm? Ako Huawei Mate 8... Navyše je ťažký ako krava. Displej je otras, nech tvrdí hocikto hocičo, za túto cenu požadujem displej, na ktorom pixely neuvidím. Výkon: Čo? Snapdragon 410? Ďakujem, neprosím. Výkon ako z roku 2013. Tieto zápory, ktoré sú v dnešnej dobe dosť zarážajúce, a to pri telefóne za skoro 6 tisíc ho robia dosť zlou voľbou, ktorú už nezachráni ani tá monštruózna batéria. Honor 4X nebrať. Má len 8 GB pamäte. Je to síce dobrý telefón, no tá pamäť ho ubíja.

    Moje alternatívy:
    Keď už chcete silou mocou povýšiť výdrž na všetko, tak si kúpte radšej o 2 tisícky lacnejšie Lenovo P1m. Má o dosť menšie rozmery, lepší displej, výkon je porovnateľný a vyzerá lepšie. Na druhej strane zle fotí a procesor od Mediateku občas odmieta spolupracovať a "fixovanie" sa na satelity GPS trvá dlhšie.

    Blackview BV5000 - Tento kvázi obrnený telefón z Číny, ktorý by mal čoskoro zlacnieť podporuje, čuduj sa svete, aj poniektoré naše vidiecke LTE pásma. Má obrovskú batériu, ktorej výmena trvá trošku dlhšie, pekne fotí, no má zase otrasný výkon. Procesor od Mediateku si dáva trošku na čas, čo sa týka načítavania zložitejších aplikácii, no na vaše potreby by postačovať mal. Je to ale len taká štýlovka, ktorá keď vám padne z dvoch metrov na displej, tak rýchlo zistíte, že ten je menej odolný, ako zvyšok telefónu. :)

    Na toto monštrum som sa tešil. :) Ulefone Power... LTE číňan s monštruóznou batériou, ktorá má kapacitu 6050 mAh. Má síce zase dosť veľké rozmery no má celkom slušný dizajn, super fotoaparát, veľmi slušný výkon, vynikajúce spracovanie, no opäť Mediatek... Fixovanie satelitov potrvá trošku dlhšie, no inak je to skvelá voľba.

    Oukitel K4000 - Ďalšia slušná voľba. Slušne vyzerá, má prívetivé používateľské prostredie, pekne fotí, no zase blbý výkon a Mediatek...

    Toto je môj výber. Vyhnite sa Asusom (okrem Zenfone 2), a to najmä starým Asusom (5, 6...), ktoré majú procesor od Intelu, ktorý žere ako tank a má výkon ako Trabant.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (3)
    • Matoo

      1. května 2016 - Matoo

      Pardon, preklep. :) Pri Ulefone Power som napísal, že má super fotoaparát, no myslel som to na úplne iný telefón. Ulefone fotí len priemerne a v noci sú fotky nepoužiteľné. (asi by som mal pred odoslaním kontrolovať, čo napíšem)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.