Poradna Sony Xperia Z3 Compact

Autor: | Vloženo: 15.12.2014 000 22:00 | Témata: Poradna Sony Xperia Z3 Compact

Sklo

Koupil jsem si tento mobil že je odolný vůči vodě a prachu s tím že výrobce udává jak výborný a odolný má display s gorilla glass třetí generace i recenze jsou velmi kladné. Ale naklonil jsem se a mobil mi vypadl z kapsy a gorilla glass je na sr..ku.I když nikde neudávají že se jedná o odolný telefon čekal jsem že něco vydřží. V porovnání se starým mobilem Sony který spadl tolikrát je to sklo asi krok zpět.

  • Petr Čapka

    Petr Čapka

    16. prosince 2014

    Dobrý den,
    já mám telefon zhruba 5dní a předtím jsem měl Z1. U Z1 bylo krycí sklo, přes které šlo promáčknout lehkým dotekem v krajích na displej a začali se objevovat takové ty mapky jako když někdo promáčkne gameboy, TO BYLO ŠPATNÉ SKLO, nebyla to totiž vůbec gorila žádné generace ale šmejd, nebo napodobenina odolného skla, chcete li.

    Uz3 je KONEČNĚ DÍKY BOHU pořádné krycí sklo a díky Sony, že se vrátilo na normální cestu a nesnaží si ušetřit pár korun na úkor nekvalitního krycího skla.

    Teď si dovolím reagovat na Váš dotaz, nebo vy se ani neptáte, tak asi máte potřebu sdělit zkušenost, odpovím takto:

    SONY NIKDY U MODELU Z3C NEPROPAGOVALO ODOLNOST TELEFONU PŘI PÁDU

    NA STRÁNKÁCH GORILA GLASS NENÍ NIKDE UVEDENO, ŽE GG3 GENERACE JE ODOLNÉ VŮČI PÁDŮM

    Odolné sklo slouží jako zábrana vůči POŠKRÁBÁNÍ, pokud telefon nosíte např v kapse s klíči apod. Tudíž chápu Vás, že telefon za cenu od 11.000 je špatné rozsekat jedním pádem, ale co jste čekal od telefonu který má sklo na obou stranách a u kterého výborce jak telefonu tak skla neuvádí žádnou mile-tec odolnost.

    GG4 generace již hlásá, že bude tenčí a firma se zaměřuje na odolnost skla proti pádům telefonů, mimo to bude mít stříbrný povlak, což je radioaktivní látka pro různé viry a bakterie. Nicméně i tak si dovolím tvrdit, že výrobce který osadí telefon tímto sklm, nebude nikde hlásat že telefon je odolný proti pádům, málo kdo má tolik peněz na případné opravy aby si toto mohl dovolit tvrdit.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.