Poradna Nokia Lumia 620

Autor: | Vloženo: 25.04.2013 000 12:50 | Témata: Poradna Nokia Lumia 620

Jaký program potřebuji do Pc abych si tam mohl stahovat fotky a různě??

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. dubna 2013

    V podstatě žádný, mobil připojíte pomocí přiloženého USB kabelu a telefon se Vám zobrazí jako další disk v PC. Pokud máte i zakoupenou přídavnou SD kartu, uvidíte v PC i ji. Hudbu i obrázky lze kopírovat stejně jako mezi adresáři na PC. Další možností je využít sdílení přes Microsoft SkyDrive, https://skydrive.live.com/ , kde po zřízení účtu máte kde máte k dispozici místo pro 7GB dat. K tomu je potřeba stáhnout si do PC aplikaci viz. předchozí odkaz. Telefon umí najít sdílené obrázky na SkyDrive a dále je používat resp. zobrazovat. Dále můžete využít aplikaci Aplikace Windows Phone - klasické pracovní plochy: zde je odkaz: http://goo.gl/L9g7i. Ale já doporučuji přímý přístup přes USB.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Lucka

      3. května 2013 - Lucka

      Připojila jsem mobil přes USB do počítače a komunikace vázne...při prvním připojení mi to psalo, že chybí nějaké ovladače...mám v počítači Windows 7. V připojených zařízeních se mi zobrazí ikonka Windows phone, ale složka je prázdná, nejde sem nic přidávat.......stáhla jsem si program Windows Phone, ale opět....načte připojený mobil, ale přenost se vůbec nekoná. Nevím co s tím.


    • Anonymní uživatel

      3. května 2013 - Anonymní uživatel

      Chcete přidávat data na SD kartu nebo pouze do paměti mobilu? Mám také win7, a zobrazí se mi ikona Windows phone, ovšem po rozkliknutí vidím, jak paměť telefonu, tak SD kartu. Vše funguje, jak má. Pokud jste si nainstalovala aplikaci Windows phone, lze přidávat hudbu přímo přes tento program. Poslední pokus je odinstalovat kompletně program windows phone a v počítači odinstalovat ovladače na Lumii 602, které se tam snažil přidat ( ikonka Počítač, pravé tlačítko myši, Spravovat - Správce zařízení, Lumia 620) . Jinak už nevím 8-(


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.