Samsung Galaxy S10 Plus G975F 128GB
Nejlevnější nabídky (3)
Popis produktu
Představujeme vám chytrý mobilní telefon, se kterým bude váš život o kapku jednoduší. Model Galaxy S10+ od značky Samsung je navržen tak, aby vám kromě běžných mobilních možností poskytl ještě mnohem více. Dokáže se přizpůsobit způsobu, jakým telefon používáte, a na základě toho vám nabídnout vždy to nejdůležitější. S jeho fotoaparáty vybavenými celkem 5 objektivy pořídíte snímky srovnatelné s těmi profesionálními. Výkonný procesor se postará o ničím nerušený chod a nádherný design s Infinity-O displejem z telefonu dělá vysoce elegantního společníka. Novinkou je ultrazvuková čtečka otisků prstů zabudovaná v samotném displeji.
Revoluční designové zpracování
Parametry produktu
Recenze
- mobil funguje v pořádku, nevšiml jsem si ničeho špatného za 10 dní používání
- rychlost doručení
- součástí produktu je kabel, který nabíjí velmi pomalu a drátová sluchátka, jejichž zvuk je příšerný
- Super
, zakoupeno v elektroshock.cz
, zakoupeno v DIGIFIT
, zakoupeno v fortell.eu
Doporučuje produkt
Samotný telefon hodnotím velice kladně, neboť ho mám už čtvrtý rok a nyní jsem si objednal další - stejný typ. Bohužel jsem ale dostal telefon s jinými parametry, než jsem požadoval (nebyl distribuce pro CZ ani EU, nebyl dual SIM, nabíječka neměla CZ koncovku), proto jsem telefon vrátil.
Parametry produktu
Popis produktu
Revoluční designové zpracování
Fotoaparát nové generace
Výkonný za každé situace
Pro váš jednodušší život
Odolnost proti vodě a prachu
Chytrý telefon nové generace z prémiové řady Galaxy S, který je nabitý nejnovější technologií. 6.4" displej sAMOLED Infinity-O Wide Quad HD+ s rozlišením 3040 x 1440 bodů, 8jádrový procesor Exynos 9820, 8GB operační paměti, 128GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD; fotoaparáty: zadní 12Mpx Super Speed Dual pixel F1.5/2.4 OIS, teleobjektiv 12Mpx F2.4, OIS, ultraširokoúhlý 16Mpx F2.2, přední 10 Mpx F/1.9 + 8 Mpx F/2.2 AF, LTE cat.20, Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac/ax, GPS/Glonass/BDS/Galileo, USB Type-C, podpora bezdrátového nabíjení a sdílení energie Qi, rychlé nabíjení, čtečka otisků prstů v displeji, odolné provedení IP68, podpora DeX, zvuk AKG, 4100 mAh baterie, platforma Android 9 Pie s One UI.
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Nádherný displej
- Vydrží jedno nabití
- Relativně lehký na velikost zařízení
- Vysoce kvalitní fotoaparát
- Stále přítomný 3,5 jack
- Bezdrátové nabíjení
- Mega rychlé odemykání obličejem
- Reverzní nabíjení - vhodné, když potřebujete dobít zařízení s nízkou kapacitou - např. bezdrátová naslouchátka
- Možnost přidání paměťové karty micro SDXC
- Pomalejší a ne vždy přesný snímač otisků prstů - je nutné vyladit software, protože ultrazvuk je pokročilá technologie, stačí ji více vyladit.
- Noční režim ve srovnání s P30 Pro - také softwarový problém, myslím, že na tom Samsung pracuje
- Výkonný telefon
- Vysoce kvalitní fotografie
- Výdrž baterie
- Velký displej
- Pohodlné používání
- Dostatečná vnitřní paměť
- Možnost vložení karty SD pro větší úložiště
- Dobrá cena
- Jeden z nejlepších mobilních telefonů na trhu
- Zatím nebyly nalezeny žádné
- Vlajková loď roku 2019
- Skvěle padne do ruky
- Super foťák
- Odemykání obličejem, ultrazvuková čtečka otisků prstů
- Rychlé nabíjení
- Kvalitní zpracování
- Rychlé odezvy displeje
- Velká interní paměť 128 GB
- Stereo reproduktor
- Výdrž baterie
- po zvednutí a poklepání se konečně rozsvítí.
- kompaktní rozměry vzhledem k velikosti displeje a hmotnost pouhých 175 g
- baterie 4100
- konektor USB-C standardu 3.1
- 3,5mm jack
- Vodotěsnost (IP68)
- Příjemné tělo One UI nabízí spoustu nápadů a přizpůsobení
- tři velmi dobré zadní fotoaparáty, zejména ten širokoúhlý
- zpětné bezdrátové nabíjení jiných telefonů a příslušenství
- přední fotoaparát zaostřuje a nahrává stabilizované video v rozlišení 4K
- Displej QHD s HDR 10+
- Stereo reproduktory (Dolby Atmos)
- Kamery, video
- Výdrž baterie na jedno nabití
- Nové tělo One AI
- Certifikace IP 68
- Cena (ačkoli je ve srovnání s konkurencí stále dostupnější)
- Bojím se, že spadne tak krásný displej bude také mastná oprava
- Top telefon, který poslouchá vás a ne vy jeho (jablko).
- Perfektní displej - dokonalost
- Perfektní fotografie - funkce širokoúhlá fotka nebo přiblížení
- skvělé prostředí telefonu, které lze nastavovat
- jednoduchost ovládání
- TOP telefon opět od Samsungu, který nemá konkurenci, jablíčka už opravdu zaspaly dobu
- čtečka otisku prstů v displeji funguje skvěle
- o žádné nevím
- Uživatelské rozhraní One UI 2.0 - Android 10
- 3,5mm jack
- nádherný displej s vysokým rozlišením
- zvuk
- fotoaparáty
- dvojitý výstřel na displeji
- poloha tlačítka zámku
- slabší baterie
- kvalitní fotoaparát
- displej
- výkonný čip (CPU a GPU)
- 3,5 mm jack (bohužel už dnes není standardem)
- rychlé a bezdrátové nabíjení
- Samsung One UI
- Displej
- Otisk prstu
- Design
- Hardware
Celkově jsem s telefonem spokojen, je velmi svěží
Tento telefon doporučuji, používám ho už 2 měsíce a byl koupen v obchodě, protože je již rok starý, ale kromě několika škrábanců s ním není nic špatného, funguje bez sekání a baterie vydrží docela dlouho.
, zakoupeno v OKAY.cz
Doporučuje produkt
Pro mě je tento telefon vítězem roku 2019 ve všech ohledech. Pro mě jsou to věci jako 4K 60fps i přední kamera žádný jiný telefon to nemá pokud vím. Má variabilní clonu od f 1,5 do f 2,4 což je právě opět jedinečnost tohoto telefonu ( a loňské vlajkové lodi s9+ ). Všechno je na něm dobré. A komu vadí nekonečno - O nebo v našich podmínkách clona v displeji tak se musí poohlédnout po jiných možnostech nabídka na trhu je dostatečná.
, zakoupeno v Electro World
Doporučuje produkt
Tenhle telefon doporučuji opravdu všem a hlavně iOvcím, kteří budou stále tvrdit, že mají super telefon - bejvávalo
Hned po vybalení z krabice přišla aktualizace na Android 10 - s ní je telefon velmi svižný. Fotoaparáty jsou dobře vyvážené a vytvářejí skvělé fotografie a slušné video. Při aktivním používání mi ale telefon vydrží den. Zamykací tlačítko je příliš vysoko, takže se na něj špatně dosahuje. Navíc přední dvojitý výřez pro fotoaparát působí dost rušivě, ale díky zpracování a barvám je displej i telefon perfektní.
, zakoupeno v MALL.CZ
Doporučuje produkt
HW telefonu je opravdu na vysoké úrovni - foťák, displej, procesor, grafika, vnitřní paměť, RAM, apod. Bohužel prostředí Samsungu mi nevyhovuje. Obsahuje možnosti, které jsou poměrně zbytečné a pouze na efekt, ale praktická nastavení a správa aplikací a telefonu zde je tristní. Asus ZenUI je z tohoto pohledu výrazně propracovanější. Baterie 4100 mAh se zdá být velká, ale výdrž zatím je o nějakých 10-20 % slabší, než bych čekal při této kapacitě.
, zakoupeno v Mobil Pohotovost
Doporučuje produkt
Vlajková loď společnosti Samsung pro rok 2019. Jako vždy o krok blíž k dokonalosti. Kromě ceny nemám s telefonem snad žádné negativní zkušenosti. Co bylo potřeba, to Samsung vyřešil aktualizací, například čtečku otisků prstů, noční režim fotoaparátu a další drobné nedostatky. Pokud v tom budou pokračovat a systém ještě více vyladí, bude to jen další plus.