Poradna Mobilní telefony


Autor: | Vloženo: 19.07.2017 000 15:49 | Témata: Poradna Mobilní telefony

Existuji hybridni telefony,ktere by byly zaroven dotykove i tlacitkove?

    • Mel

      19. července 2017 - Mel

      Dekuji, jsou mezi nimi i dual sim, to je super!


    • Anonymní uživatel

      19. července 2017 - Anonymní uživatel

      Matoo, ta Motorola je vtip??? Android 2.3? To samé ta Nokia.
      Už začínám chápat ostatní, že se do tebe neustále navážejí. Přijde mi, že se těm lidem za něco mstíš(to je nadsázka). A ne, ani tvůj obvyklý argument, že méně náročným postačí zde neobstojí.
      Ono i BlackBerry s jejich OS není úplně aktuální, ale alespoň něco.

      Za mě určitě BlackBerry KeyOne.


    • Anonymní uživatel

      19. července 2017 - Anonymní uživatel

      Ale Jakub, pani zadavatelka nepovedala, ake ma naroky. Chcela len vediet, ci take telefony existuju. Neuviela dokonca ani cenu, tak som jej sem vymenoval vsetky telefony tohoto typu, ktore su momentalne dostupne (kedze ich je malo), nech si vyberie sama.
      A je jasne, ze vsetky telefony okrem KeyOne a Priv-u maju otrasnu vybavu, ale co cakat, ked tieto telefony leteli pred piatimi rokmi? Pokial hlada telefon na volanie, SMS-kovanie, net, sem tam nim nieco chce odfotit a chce telefon takejto konstrukcie, nevidim dovod, preco nevzat nejake prehistoricke BlackBerry alebo Ashu - dostane aspon spolahlivy stroj. Motorola detto. Vysvetlis mi, preco by niekto, komu stacia zakladne aplikacie nemal tu motorolu brat ak chce telefon takejto konstrukcie?

      A ak smiem vediet - co to ma spolocne s tym, ze niekomu vadi, ze radim Xiaomi alebo s tym, ze niekomu vadi, ze som uspesnejsi ako on?
      Niekto nepotrebuje aktualny telefon - poznam ludi, ktori pouzivaju aj cez desat rokov stare telefony - niekto nema naroky, niekomu nevadi, ze ma stary a neaktualny mobil. Navyse, ked vidim tie cenovky, 2000 korun mi nepride za neaktualny telefon zriedkavej konstrukcie vela...


    • Anonymní uživatel

      19. července 2017 - Anonymní uživatel

      A navyse - co ak nema zadavatelka 16 000 na KeyOne alebo 12 000 na PRIV?


    • Mel

      20. července 2017 - Mel

      Ještě jednou díky za radu. Moje volba je cube1-t1c - odolná konstrukce a dual sim je přesně to pravé. Telefon potřebuji hlavně na volání, sms a občasné vyhledávání na netu, žádná super výbava není nutná.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.