Poradna Nokia N8

Autor: | Vloženo: 11.05.2013 000 11:58 | Témata: Poradna Nokia N8

NEWS: DOBRÁ ZPRÁVA pro Symbianisty - OS S^3 a vyšší.....!

Dobrý den, dovolte mi citovat autora článku na partnerském portále Mobilmania.cz:
"SYMBIAN NECHCE ZEMŘÍT, dostává aktualizaci s novými widgety"
Vyšlo dne 10.5.2013
Autor článku: Jakub Vrbacký

Podrobnosti nechť si každý vyhledá na portále Mobilmanie.cz, podsekce (tag) Nokia.....

  • Mr. Expert

    Mr. Expert

    11. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Oproti tomu co přináší android nebo windows phone za revoluční novinky s každou aktualizací jsou widgety hodně slabý odvar :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      11. května 2013 - Anonymní uživatel

      Chápu, je to pravda, na druhé straně odepsaný Symbian "v údržbě" dostal ještě pár vylepšení...to potěší. I když nic přelomového.....Nokia totiž stále ještě nenašla lék proti obrovským prodejním propadům. Selhaly levné lowendy a zachraňují to částečně levnější Lumie řady 8 a divize Síťových služeb a infrastruktury...
      Díky restrukturalizaci je v černých číslech, snížila režijní náklady a pod. Ale v divizi mobilní telefony je poslední čtvrtrok opět v mínuse...má jednu hroznou nevýhodu:
      Nemá široké výrobní (produktové) portfolio. Nejlépe je to vidět například proti SAMSUNGU, nebo LG (Goldstar).
      Já osobně plně přecházím pod Android, mojí poslední Nokií je N8. Až doslouží, tak Nokii v naší rodině "podrží" moje manželka, která jinou značku nechce... :D


    • Martin

      12. května 2013 - Martin

      Přešel jsem taky z N8 na android HTC Desire X a vydržel jsem cca 5 měsíců a už jsem zpět u Nokie. Nokia Lumia 620. Když porovnám oba operační systémy tak pro mě W8 vychází jako jasný vítěz oproti androidu.


    • Anonymní uživatel

      12. května 2013 - Anonymní uživatel

      OK, proti gustu žáden disputát, beru. Každému vyhovuje něco jiného.
      Já jsem měl dlouhá léta mobily - PDA s OS Pocket PC a později OS Windows Mobile, takže jsem toho nabaženej až až...vím, že OS WP8 je o něčem jiném, ale už to nebudu pokoušet.
      Všechny windowsy jsme v naší rodině zrušili. Netbook/tablet Lenovo s W7 Starter byl něco, co se nedá ani popsat. Kamarád do toho sehnal Home Premium a šlo to z baráku. Všechno větší máme na Google a OS Android, maximální spokojenost.
      Kromě výtky na adresu nemožnosti přesunout apky na PK. Ale i to budu řešit. Něco snad najdu v obchodě, nebo na netu.
      Baví mě vylepšovat si obrazovky, například mám krásné hodiny s počasím, stavem baterky, nebo speciální povedené české, slovenské QWERTZ/QWERTY klávesnice se smajlíky a pod. Všechno zadarmo. Nebo aktivní widgety YOUTUBE, Počasí - Zprávy - Noticky = podle sebe v češtině a slovenštině, ze světa IT a mobilních platforem. Jen kliknu a mám všechno po ruce. Internetová rádia, knihovnu Amazon (zadarmo), perfektní na tabletu, efektní 1Tap Cleaner a flash animací, Task Killer, živé tapety....
      Právě čekám přírůstek do rodiny: růžový netbook s OS Android 4.0.1 s dobrými parametry jako dárek pro manželku k výročí svatby za asi 3.000 Kč, nový přes AUKRO, firma z Bardějova, čeština/slovenština, záruka, podpora, příslušenství....
      Můžeš si ho prohlédnout na stránkách firmy TEB-Elektronik, nebo na AUKRU.CZ (Netbook/laptop 10,1")


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.