Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 29.12.2013 000 23:00 | Témata: Poradna Nokia C6

Nokia c6 problemy s vykonavanim operaci

Dobry den,mam problem s n c6,nejde me pripojit na web-pise me to ze je NEDOSTATEK PAMETI K VYKONANI OPERACE,a mam odstranit nektera data.To same pise nekdy pri otevirani fotek,ale na podruhe je uz otevru.Pri foceni kdyz kliknu na spoust,tak se fotak vypne a naskoci vychozi obrazovka(tapeta).Jednou to psalo i pri otevirani sms,nepustilo me to vubec do psani ani dorucenych sms.(pomohlo vypnuti tel.)Vpameti tel.je 330kB volnych a na pametovce je 4,5GB.Ten web nefunkcni sem asi zavinil ja,kdyz sem zacal promazavat soubory,ktery nesly v tel.otevrit,nebo nebyly podporovany.Jinak internet v tel.jede,do emailu se dostanu,aplikace pres internet jedou.Wifi taky ok.Ale ten zbytek problemu byl uz driv.Jeste to pise pri posilani filmu pres bluetooth.Muzete me poradit kde je zadrhel?Sem tam se sekne,a nereaguje na nic,jen na vytahnuti baterky pak jede dal.Pomuze to resetovat,a jakym kodem se to dela,aby byl jak z vyroby?Diky za odpoved Sevcik.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tak to se nediv, když máš 330 kB, a máš nastaveno ukládání fotek na D: (SD card) ? i tak nemá telefon k dispozici žádné prostory k ukládání sys. souborů... Hodně si toho přesuň na SD, ať máš aspoň těch 10 Mb..
    Tenze

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Pavel

      14. ledna 2014 - Pavel

      Cau,tak sem to resetl,vsechny nastaveni sem udelal znova,tet mam v tel.volnych 222,7 MB a na karte 4,8GB,a vcera me to zas nechtelo pustit do fotek,zas pomohlo vypnuti,ty sem mel zredukovany ze 450 sem nechal 50 a mel sem je na karte.A tet nefunguje ovi obchod,nejde nic nainstalovat,ani z komplu,i s prihlasenim.Asi pude.Dik za odpoved :-)


    • Anonymní uživatel

      14. ledna 2014 - Anonymní uživatel

      Jedině můžeš přes PC program ,,OVI Suite,, znova přeinstalovat celý FW. V OVI Suite klikni nahoře na takovou bílou šipku v zeleném kolečku.. počkej až zjistí nějaké aktualizace a po dokončení tam bude modrým zvýrazněné ,,možnost přeinstalovat firmware,, nějak tak... tak to zkus..(musíš mít přes USB připojen mobil a musí ho program detekovat!!) Jinak vážně nevím.. už jedině jestli máš v záruce tak vrátit na opravu a pokud ne tak bude myslím chyba v celé desce a to už vyjde draho (myslím).
      Tenze


    • Pavel

      14. ledna 2014 - Pavel

      Tak sem to preinstaloval v PS a tam to uz fakci,ses mochr,ale v tel.je to porad blokly.Pomohlo by nastaveni tel. v prenosu dat synchronizovat ovi?Neco takovyho sem urcite neaktivoval po tom resetu.Zatim dik


    • Anonymní uživatel

      15. ledna 2014 - Anonymní uživatel

      Já to mám vše zablokované.. Celkově je Symbian S60 V5 zabugovaný.. chce to ještě nějaké zkušenosti a zkusit hodit na Nokii Android 2.3 jel by úplně v poho, ale zatím jsem na žádný způsob nepřišel.. :( Jsem sice zkoušel, ale nefungovala mi tam SIM a Bluetooth což je k ničemu :/ Jestli chceš můžu ti zde zaslat odkaz na stažení CFW Topaz3, systém je o něco rychlejší, protože jsou tam deaktivované některé služby a má to líbivější design.. Ale budeš muset se seznámit s programem JAF Nokia, ale na YouTube je přesný popis co máš dělat.. Nemáš zač!
      Tenze


    • Pavel

      15. ledna 2014 - Pavel

      Uz raci nic nebudu pokoset,tet jede,a jak se znam neco bych pomonal,a nejel by vubec.Do takovych veci nedelam,ale kdybys na to dosel ty s tim androidem tak faksni.A co navigace jede ti ok v nokii?Me to nekdy pise ze nelze absolvovat cestu bez pouziti polnich cest,(ty mam v nastaveni blokly) a jedu po statnich silnicach.V jednym useku z Brna dum zadem,kde je jedina asfaltka,me to rekne do leva na polnacku(asfaltka vede rovno) ktera se vraci na Brno a konci hnojiskem.Maji v tom bordel,ty okrsky nemaji vubec vychytany.Ale na dovcu do jeseniku me to dovedlo bez problemu.Tak zatim


    • Anonymní uživatel

      15. ledna 2014 - Anonymní uživatel

      Ok, s navigací jsem zatím problém neměl, jen se mi jednou špatně stáhly mapy a nebylo tam území cca. od Ostravy do Opavy. Ale jako skoro u každého telefonu je blbá doba, kdy hlédá satelity.. mnohdy za špatného počasí vůbec nenajde :'( .
      Tenze


    • Pavel

      16. ledna 2014 - Pavel

      Cau, jeste jedna technicka,nevis o nejakym prehravacu videi atd.na c6,stahl sem ocko tv,primo pro symbiam a nic nejede.nebo na seznamu jak so videa stream.cz nic neprehraje,ze to pre nepodporuje.jak rikam,do toho nedelam tak nevim co stahnot aby to prehralo vsechno,jestli neco takovyho je,bez nejakych slozitych spoustenich.Dik za trpelivost


    • Anonymní uživatel

      16. ledna 2014 - Anonymní uživatel

      Tento problém jsem s tímto Symbianem taky řešil... Mi jede jen YouTube a přehrávač některých Mp4. Očko TV app. jsem taky zkoušel a taky mi to nejelo.. ale to může být chyba internetu nebo přetížení app. Ale taky mě co jsi napsal zaujalo.. zkusím něco večer pohledat na GOOGLU a určitě dám vědět jestli jsem našel nebo nenašel..
      Tak zatím...
      Tenze


    • Pavel

      16. ledna 2014 - Pavel

      Ok vecir mrknu.Jo taky me nejede ani YouTube pise ze neni pripojeni k internetu,pritom su furt na wifine,a s internetem v telefonu to taky nefrci,tam to pise chyba- pripojeni se nezdarilo,A to tam mam 3 moznosti pripojeni-pres internet,multimed.zpr.,sluzby WAP.U Ocka se nezdari spojeni.Neni nam to sozeny v tech nokiach.Pritom Skype,facebook,internetovy radio,hry pres internet otevru a vse funguje jak ma.tak nevim v cem je chyba.


    • Anonymní uživatel

      16. ledna 2014 - Anonymní uživatel

      Symbiany dělají všeobecný bordel :'(


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.