Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 22.07.2013 000 16:53 | Témata: Poradna Nokia C6

Motivy pro nokia c6-00

Dobrý den, když si stahuji motivy z OVI obchodu, odinstalují se pak v "správci aplikací" .. Teď mám ale problém v tom, že se mě ve správci aplikací ani neobjevují, tím pádem nejdou odinstalovat a zbytečně mě zabírají místo, odstranit taky nejdou... Prosím poraďte.. :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    22. července 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Lenko, co míníte výrazem "motivy"......Themata? Ta najdete u Symbianu vždy v galerii pod položkou Themata. Ovšem pokud je nainstalujete do PK, potom záleží jak máte kartu složkovanou.
    ---Souborový manažer v systému je nedostačující, neotevře 80% vnitřních složek a registrů. Jedině si stáhnout z Nokia Store lepší.
    ---tapety se někdy najdou pod složkou Pictures, nebo Thrumbnails, musí se prohledat paměť E:\ v mobile. Tam se defaultně ukládá veškerá grafika mobilu.
    ---určující je nastavení v obchodě Nokia Store - Moje aplikace - Volba úložiště-----zde se předvolí místo uložení.
    ---ve Správci aplikací,žel, není zcela všechno, co bychom tam měli mít. Kdysi dávno se při stahování mobil ptal, kam se to má uložit...to bylo v novějších verzích OS Symbian zrušeno a přeneseno na výrobce (Nokia Store, Nokia Music Store, Nokia Pictures a pod). Plná závislost na poskytovateli = zisk.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      22. července 2013 - Anonymní uživatel

      EDIT: někdy pomůže sesynchronizovat mobil s PC (ale musíte mít dobře nastaven PC,abyste to našla) a v PC otevřete všechny registry a v nich i ztracené položky.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.