Poradna Nokia C6

Autor: | Vloženo: 03.04.2012 000 15:38 | Témata: Poradna Nokia C6

MÁM PROBLÉM.PROSÍM ČTĚTE!SICE JE TO DLOUHÉ ALE POTŘEBUJU NUTNĚ PORADIT.!PROSÍM

Potřebuju nutně poradit!Včera sem si s kámoškou vyměnila na chvilku paměťovky.(neřešte proč,nechápu jak jsem mohla být tak hloupá.!:( Jen ona si tu svoji do mobilu strčila ale já její do svýho ne.Samozřejmě že sem mobil vypla a následně vynala i zandala.Jenže když si tu paměťovku zandala,tk mobil šel v pohodě akorát sem se koukla na písničky a otevřu hud.knihovnu dám všechny skladby a tam bylo napsáno 0 skladeb.Hrozně sem se vyděsila.Po chvilce se mi tam ukázalo chyba pamě´tové karty nbo něco podobného.Ale když dám správce souborů->pam.karta->Attachments a všechny ty písnikčy tam jsou ale né v tom přehrávači.Když sem se podívala na fotky tk tam každá fotka co jsem vyfotila byla dvakrát!A když jsem tu jednu vymazaly tk se smazali obě.A když jednu přejmenuju a odstraním ji tk se mi tam ukáže chyba systému.A hry se mi vymazali také (ty stažené).Horzně mě to mrzí.!Jasně,můžu paměťvoku vyměnit a udělat všechno znova ale za 1)mám 16GB a ta stojí 1000Kč, a za 2 sem potom tu paměťovku vyndala s tím že ji už nechci a koupim si později novou jenže když se mrknu na fotografie(už tam nenám tu pamětovku) tak tam je asi polovina fotek a jakoby přeškrtnuté takže se stejně neukážou to asi znamená,že mám rozbitej mobil.A při změně vyváněcího tonu se tam oběví ty skladby z pam.karty ale nejdou použít samozřejmě.Poradí mi někdo prosím vás?Reklamaci mi asi neuznaj,nebo ano?.A nějaká oprava by asi stála dost:/.Myslíte že když koupím novou paměťovku a z té požkozené vše odstraním že by to mohlo všechno zase fungovat? :( . Poraďte mi prosím.Všem děkuju :( :(Nikdy už nevyndám pamě´tovku z mobilu.Je to hrozné.!:( Tak vám radím:Nikdy neudělejte stejnou chybu jako já

  • Karel

    Karel

    3. dubna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pokud šlo o dva stejné mobily tak se nic nestalo jen v přehrávači dej znova načíst knihovny. U C6 00 nemusíš telefon vypínat při vyndavání paměťové karty zmáčkneš červený telefon a v menu a zaškrtneš vyndání paměťovky a potvrdíš pak ji můžěš vklidu vyndat.

    Nepíšeš do jakého telefónu nebo přehrávače to kámoška dala, pokud do přehravače tak vjetšinou mají přehravače jiný kodek tak proto ti to udělalo dva stejné soubory které na sobě zaleží. Podívej se na adresář v kterém to je, Nokie má music přehrávač vesměs voice.

    Skus kartu vložit do počítače a hudbu, foto rozchodit. Podívejse jakou mají koncovku a včem půjdou zobrazit

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • J.

      4. dubna 2012 - J.

      Děkuju za odpověď na 60% jsi mi pomohl.50%-Dala sem hudební knihovna a pak sem dala obnovit knihovnu a co jsem neviděla.Přibýval se počet písniček.MOC DĚKUJU PÍSNIČKY UŽ MÁM ZNOVU V KNOHOVNĚ!MOC DĚKUJU!!! 10%-moc si mi zlepšil náladu bylo mi mizerně.! :) Děkuju.Akorát nevím jak s těmi fotkami. :/.Kamarádka měla mobil Nokia X3.. Mohl by si mi prosím napsat postup nepochopila jsem jak si mi napsal 'Podívej se na adresář v kterém to je, Nokie má music přehrávač vesměs voice.' v jakém adresáři? Nebo prostě nechápu co myslíš.Prosím odpověz mi.Jinak díky teď prostě potřebuju ty fotky no:/ Ale opravdu moc děkuju


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.