LG G3 D855 32GB

Design propracovaný do nejmenších detailů, špičková výbava, inovativní funkce a skvělý fotoaparát. To je chytrý telefon G3 od společnosti LG, který podtrhne váš vytříbený vkus...
1 990 Kč

Nejlevnější nabídky (2)

Skladem • Více variantZdarma100 % • 413 recenzíDalší informace
Info v obchoduZdarma96 % • 384 recenzíDalší informace

Popis produktu

LG G3 D855 je nadčasový smartphone s vnitřní pamětí 32 GB, se kterým se nudit rozhodně nebudete. Už při pohledu na něj poznáte, s kým máte tu čest. Jeho elegantní a promyšlené zpracování vás utvrdí v tom, že uvnitř skrývá jen to nejlepší. Špičkový displej bez rámečku, perfektní fotoaparát s úctyhodným rozlišením a spoustu funkcí, které vám zpříjemní každý den. Tento telefon se postará o vaše spojení se světem, o spoustu zábavy, ale najdete v něm i osobního asistenta, který bude myslet za vás.

Padne do oka i do ruky

Díky odlehčené konstrukci s metalickým vzhledem si G3ka získá ještě více příznivců. S designem „plovoucího oblouku“ je telefon po stranách štíhlejší a snadno ovladatelný i jednou rukou. Na perfektní Quad HD displej bez rámečku se nebudete moci vynadívat. Disponuje úhlopříčkou 5,5“ a nabízí takovou hustotu obrázkových bodů, která se používá k tisku kvalitních uměleckých snímků. Zažijete tak neuvěřitelně živé barvy s mimořádnou ostrostí, které si vychutnáte přímo na své dlani.

Parametry produktu

• Dobry

Dobry

, zakoupeno v Levnejmobil.cz

Doporučuje produkt

Perfektní telefon v době uvedení, skvěle sloužil až do rozbití displeje po 2 letech, jinak bych zatím neměnila. Jen už nezvládal víc aplikací najednou, pokemon go se mi neustáld vypínyl, když jsem přeskočila do jiné app.
    Na telefon super fotky.Žádné mínus mě nenapadá.

Parametry produktu

Konstrukce
dotykové

Popis produktu

V jednoduchosti je síla

Zadní fotoaparát je vybaven funkcí optické stabilizace a laserovým automatickým ostřením, díky kterému minimalizujete rozmazání snímku. Nikdy tak nepropásnete okamžik, který chcete zvěčnit. Duální LED blesk se navíc postará o lepší osvětlení vašich snímků i při nižší intenzitě světla. Stačí tedy namířit, zaostřit a jedním dotykem vyfotit. Výsledkem bude dokonale ostrý snímek v reálných barvách. Také s předním fotoaparátem s velkým obrazovým senzorem a technologií Flash UI si užijete spoustu zábavy - především při pořizování ostrých a jasných selfie.
V jednoduchosti je síla

Výjimečný fotoaparát

Protože méně je někdy více, byl počet předinstalovaných aplikací zredukován tak, že podobné aplikace byly sloučeny do jedné. Nepotřebné aplikace navíc můžete vymazat a lépe tak využít více volného prostoru na disku pro vlastní potřeby. Renovaci prodělalo i uživatelské rozhraní, které je nyní intuitivnější a estetičtější. Odstranily se přebytečné vizuální prvky a každá funkce dostala svoji vlastní barvu. Stačí tak jediný pohled, abyste bleskově našli právě to, co hledáte.
Výjimečný fotoaparát

Chytrá klávesnice

Rychlejší psaní a méně překlepů? Ano! S inteligentní klávesnicí, která se vám přizpůsobí, to bude hračka. Sami si totiž můžete nastavit velikost, která vám bude vyhovovat a velkým pomocníkem se stane jistě i možnost rychlé opravy a dokončování slov pomocí jednoduchého gesta.
Chytrá klávesnice

Myslí za vás

S funkcí Smart Notice si můžete užívat veškerý komfort, který vám chytrý telefon nabízí. Ať už jde o chytré mazání aplikací, které nepoužíváte, nebo o připomínání zmeškaných hovorů, vždy se dozvíte vše, co potřebujete, ještě dříve, než si to vůbec uvědomíte.
Myslí za vás

Praktický ukazatel, který je COOL

Quick Circle je kruhové okno, které nejenže působí jako estetický prvek, ale zobrazuje i šest nejpoužívanějších aplikací, ke kterým tak získáte snadný přístup. Tlumené světlo kolem okna navíc působí elegantně a skvěle odrazí váš vytříbený vkus. K jeho využití je potřeba dokoupit speciální pouzdro QuickCircle.
Praktický ukazatel, který je COOL

Odemykání, které neomrzí

Zábavnější a praktičtější už to být nemůže. S Knock Codem budete svůj telefon odemykat osobní a jedinečnou kombinací ve formě tří až osmi klepnutí. Vybrat si můžete rovnou z více než 80 000 kombinací, což vám dává naprostou volnost výběru. Více možností = více zábavy.
Odemykání, které neomrzí

Zvuk, který si zamilujete

Čistý zvuk tohoto telefonu má na svědomí 1 wattový reproduktor s funkcí Boost AMP, který perfektně reprodukuje hluboké, nízké i vysoké tóny.
Zvuk, který si zamilujete

Snadné nabíjení

Tento smartphone je trendy také díky bezdrátovému nabíjení a vysokokapacitní vyjímatelné baterii, která vydrží déle nabitá a navíc má i delší životnost. Kdyby ale baterii přece jen došla šťáva, můžete mít v záloze jednu náhradní, a být tak ve spojení se světem dvacet čtyři hodin denně, sedm dní v týdnu.
Snadné nabíjení

Společnost LG to myslí se soubojem o nejlepší chytrý telefon zcela vážně. Aby také ne. V novém modelu s označením G3 se totiž mísí mnoho inovativních funkcí, které podtrhuje elegantně provedené tělo přístroje. Vše dokonale lícuje, nikde nic nevrže a před pohledem na čelní stranu se raději nejdřív usaďte.

Obrovský displej s neuvěřitelnou hustotou 534 obrazových bodů na palec prostě nemá konkurenci. Díky tenkým rámečkům okolo se ani na první osahání nezdá, že jeho úhlopříčka atakuje hranici 5,5 palce. Nehledě na brutální rozlišení 2560 x 1440 pixelů.

Smart Notice
Zajímavý pomocník Smart Notice převezme roli vašeho osobního asistenta. Připomene zmeškané hovory, plánovanou schůzku, ale i třeba že venku prší.

Rychlý a praktický
Uživatelské prostředí doznalo razantních úprav. Veškeré animace, přechody obrazovek i nové ikony vypadají vkusně a rychlost je přímo ďábelská. Kruhové okno Quick Circle™ zobrazuje šest nejčastěji používaných aplikací, takže k nim máte snazší přístup.

Unikátní kousek lze nalézt na zadní straně. Právě zde se totiž nachází 13 Mpx fotoaparát s funkcí optické stabilizace obrazu. Můžete také pořizovat jasnější, ostřejší snímky při nižší intenzitě osvětlení. Díky rychlému zaostření nikdy nepropásnete okamžik, který chcete zvěčnit.

Skvělý základ
O bezpečnost se postará odemykání pomocí Knock Code, tedy zásluhou dobře mířených poklepání na předem definovaná místa. Pod touto celkovou kamufláží se ukrývá operační systém v nejnovější verzi - Google Android 4.4. Veškeré aplikace, zábavné hry i hudební pecky máte doslova na dosah ruky.

Pořádný výkon
Poříádný stroj musí pohánět dostatečně silné železo. Tuto nelehkou úlohu na sebe převzal čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 801, jehož jádra jsou naladěná na frekvenci 2,5 GHz. S potěšením lze kvitovat poměrně štědrou kapacitu baterie, která se zastavila na hodnotě 3000 mAh. Díky efektivnímu využívání energie lze očekávat vynikající výdrž i při náročnějším používání.

Inteligentní klávesnice modelu LG G3 usnadňuje a urychluje psaní a pomáhá omezit překlepy. Je nastavitelná a optimalizuje se dle vašich návyků.

Dokumenty

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

• interní pamět (12)
  • výdrž baterie (31)
  • displej (12)
  • cena (5)
  • bezdrátové nabíjení (4)
  • doba nabíjení (3)
  • rozměry (3)
  • vodotěsnost (2)
  • zvuk (2)
  • hybridní slot (SIM/SD) (2)
  • fotoaparát (2)

, zakoupeno v www.elektrortv.cz

• Fotoaparát
    • 3GB RAM
    • Infraport
    • Bezdrátové nabíjení
    • Něco málo ze softwarových úprav
    • Přehřívání
    • Většina softwarových úprav
    • Přeostřený text
    • Zadní kryt náchylný na poškrábání

Telefon jsem si pořídil díky jeho bezkonkurenčním poměru cena/výkon. Chtěl jsem telefon do osmi tisíc, a tento nabízí nejlepší možné parametry.

Začnu klady, a nejdřív dvěma největšími lákadly, což je displej a fotoaparát. Kvalita displeje je perfektní. QHD rozlišení samo o sobě vypadá krásně, je radost na něj koukat. Líbí se mi i jak displej zabírá velkou část přední plochy telefonu a jak jsou rámečky okolo displeje malé. 5,5 palcový displej se tak vešel do relativně malých rozměrů, a za to má ode mě LG obdiv.

Fotoaparát fotí za dobrého světla parádně. Za horších světelných podmínek už je znát že je to prostě jen levná optika do mobilů, fotky jsou trochu zašuměné - ale stále v porovnání s konkurenčními telefony skvělé. Rychlost laserového ostření se dá asi těžko nějak laicky otestovat - ale například ve tmě by se měla síla laserového ostření projevit. Nevím ani jak moc je k užitku dvojbarevná dioda, ale scénu osvětlí dostatečně, tak si nestěžuji. Užitečná je i funkce hlasových povelů pro vyfocení. Videa ve 4K jsou na mobilní poměry skvělá, slow motion jsem bohužel zatím neměl možnost zkusit.

3GB RAM jsou podle mě v dnešní době nezbytnost. Tedy, 2GB dnes stačí (donedávna jsem žil "jen" s 1GB), ale je znát, že čím více RAM, tím pohodlnější a příjemnější používání telefonu je. Mluvím samozřejmě o multitaskingu. Při 1GB na pozadí zvládalo běžet jen pár (doslova pár, 2-3) nenáročných aplikací, se 3GB u tohoto telefonu mi aplikace zůstávají načtené v mezipaměti a není přepínání mezi nimi je svižné a bez zbytečného načítání. 3GB RAM byl jeden z mých nejdůležitějších požadavků na telefon, výhledově do budoucna mi to přijde rozumné.

A teď ty příjemné drobnosti, začnu infraportem. Přítelkyně má Samsung Galaxy S4, a hrozně se mi na něm ten infraport líbil. Ano, je to blbůstka, ale možnost ovládat televizi či rádio telefonem je prostě strašně příjemná. Jako nadšenci do všech možných technologií se mi každá taková "hloupst" líbí.

Bezdrátové nabíjení je taky skvělá drobnost, telefon se mi teď vždy nabíjí když ho odložím na podložku, nemusím nijak čachrovat s kabely, a když někam potřebuji jít, prostě ho vezmu a vím že je nabitý. Užitečné zpříjemnění.

No a na závěr kladů se hodí zmínit, že LG si silně upravilo Android. Úprava se mi až na pár drobností absolutně nelíbí. Ty drobnosti jsou ale pohodlné - knock code pro odemknutí telefonu, dvojité poklepání pro zhasnutí/rozsvícení displeje.
    Taky se mi líbí funkce Smart Screen, která jednou za čas zapne přední kamerku, a když nedetekuje lidský obličej, displej se zhasne. V opačném případě zůstane svítit. Když je tedy na obrazovce delší text, a vy na telefon delší dobu jen zíráte, a displej už by se chtěl zhasnout, nemusíte na něj nijak sahat, a zůstane prostě svítit dál.
    Taky chválím možnost schovat navigační tlačítka v aplikacích, ve kterých si to zvolím.

No a teď k záporům. Je jich bohužel dost. Displej, ačkoliv je krásný, je až zbytečně moc jemný. QHD rozlišení je na tak malé úhlopříčce od FullHD sice rozeznatelný, ale jen při opravdu důkladném zkoumání a porovnávání. Jestli se někde tak vysoké rozlišení hodí, je to akorát Cardboard (virtuální realita). Jinak je to jen k vzteku - telefon musí vykreslovat zbytečně moc pixelů, což rapidně zvyšuje nároky na procesor, který, ačkoliv je celkem silný, dostává kvůli displeji pěkně zabrat, a na další úkoly tak má telefon méně výkonu (i když ne že by výkon někdy nějak scházel - je to znát jen výjimečně například u hodně náročných her). Vysoké nároky na procesor a rozsvícení velkého počtu pixelů jsou taky neskutečný žrout baterie. Telefon mi sice vydrží den používání, ale mohl by na tom být mnohem lépe. Při hodně aktivním používání pak musím spoléhat na powerbanku nebo aspoň nabíječku (s bezdrátovou nabíjecí podložkou to je naštěstí celkem pohodlné). Čitelnost displeje na přímém slunci řadím k tomu horšímu, co jsem zatím viděl. I se stoprocentním jasem je sluníčko silnější, a musím si často stínit rukou. Málokterý telefon, který jsem ale měl v ruce, byl na přímém slunečním světle dobře čitelný. Některé displeje jsou na tom ale lépe.

Čím jsou telefony menší (tenčí), procesory výkonnější a více zatížené, tím se taky zvyšuje potřeba někam to teplo vyprodukované procesorem odvést. LG G3 ho "odvádí" do oblasti kde je fotoaparát a tlačítka. Bohužel, telefon se přehřívá - a to extrémně. Není to nic příjemného. Jak jsem na začátku chválil poměrně malou velikost celého telefonu v poměru k úhlopříčce displeje, tak popravdě bych radši, kdyby si inženýři v LG dali víc práce, navrhli třeba o centimetr vyšší a o pár milimetrů tlustší telefon, jen aby nějak rozumněji zajistili chlazení (respektive odvod tepla). Trošku mě děsí a mrzí to, že LG si bylo toho přehřívání vědomo - a nevyřešili to hardwarově, ale jen se to pokusili jaksi softwarově obejít. Když je telefon přehřátý, sníží se takt procesoru, a sníží se jas displeje (a ani nejde nastavit naplno, dokud se nezchladí). Na jednu stranu je hezké, že udělali aspoň něco pro to, aby se mi telefon neroztavil v ruce. Na druhou stranu je to přehřívání dost znát, a nemělo by tam v první řadě vůbec být. Nejspíš jde bohužel opět o problém displeje, který si žádá příliš moc výpočetního výkonu, a procesor si prostě neoddechne. Přehřívá se i při běžnějších nenáročných činnostech. Čím vyšší jas displeje, tím víc se zahřívá, čím náročnější činnosti děláte (například 3D hry), tím víc se zahřívá.

No a nakonec jsem si nechal něco co mi přímo drásá nervy. LG si upravilo Android (momentálně jsem na verzi 5.0). Ale udělali to takovým způsobem, že nad tím zůstává rozum stát. Předně u LG absolutně nepochopili filozofii, kterou se Google snaží prorazit se svým Material Designem. LG si prostě jede svůj design, který vypadá jako by se zasekl někde před pěti, deseti lety.
    Absolutně taky LG zmršilo skvělou odemykací obrazovku, která je na čistém Androidu. Základem na odemikací obrazovce čistého Androidu je pohodlná interakce s notifikacemi - ta šla u LG z nějakého důvodu stranou, vždy jsou vidět maximálně dvě upozornění, nejdou zvětšit/zobrazit detaily, jdou akorát otevřít nebo smazat.
    Pak je zde notifikační lišta a rychlá nastavení. Google v čistém Androidu předvedl funkční a pohodlný model, který se LG rozhodlo změnit (a dost mi to připomíná řešení Samsungu). Pro mě naprosto nepochopitelné a nepohodlné, a nepěkné.
    Ovládání hlasitosti si na čistém Andriodu 5.x vysloužilo spoustu kritiky. Já s ním nikdy neměl problém, ale LG si ho překopalo do podoby, ve které mě to opět vytáčí. Zvykl jsem si z čistého Androidu na tři režimy - všechna upozornění, prioritní, nebo režim nerušit. U řešení LG se mi zdá, jako by si s tím moc nevěděli rady, a například ty prioritní upozornění jsou strašně hloupě přístupná. Z režimu nerušit nemůžu jediným tlačítkem přepnout do prioritních, můžu jen zapnout všechna upozornění. Podle mě tady LG opět nepochopilo kam s tím Google směřoval.
    Aplikace telefonu a kontaktů mi každodenně zajišťuje exkurzi do 20. století. Hrůza. Nechápu, jak někdo mohl takový vzhled v roce 2015 povolit. Kdyby použili krásný funkční vzhled čistého Androidu, udělali by u LG mnohem lépe.
    Totéž platí i o dalších systémových aplikacích - kalkulačka, nastavení, zprávy,... LG si změnilo vzhled většiny těchto aplikací, ale žádnou přidanou hodnotu v tom nevidím. Naopak, rozbíjí tím uživatelské rozhraní - protože většina aplikací se dnes přizpůsobila Material Designu, jen systémové LG aplikace vypadají jako by jejich designér deset let nevyšel mezi lidi. Kdyby ty změny udělali za účelem přidání funkcí, tak asi nic nenamítám. Ale když jen bezdůvodně překopají vzhled, jen proto, že Android je opensource, jen proto, že to překopat mohou, tak mi to hlava nebere.
    Vím, že tady Material Design a čistý Android vychvaluji až do nebes, ale kdo ho jednou vyzkoušel, ten se pak těžko sžívá s něčím jiným. Setkal jsem se však i s názory lidí, že se jim ten systém a vzhled od LG líbí.

No a na závěr mínusů opět jedna softwarová úprava. LG G3 byl první telefon na trhu s QHD displejem, a LG asi ještě pořádně nevědělo jak na to. Ve snaze udělat text na tak vysokém rozlišení dobře čitelný tak předvedli světu jak to nedělat. Všechny hrany na obrazovce jsou ještě v kernelu přeostřené, a ve výsledku to pak není hezké. Co tím myslím? Černý text na tmavším než bílém pozadí má jemný bílý obrys. Naopak světlý (bílý) text na tmavším pozadí má jemný tmavý (černý obrys). První den jsem si myslel, že je to prostě vlastnost písma (které jde mimochodem v nastavení změnit). Po troše googlení jsem ale zjistil, že LG jen potvrdilo pravidlo, že cesta do pekla je vydlážděná dobrými úmysly. Ve snaze udělat text co nejčitelnější tak do systému nasadili tenhle přeostřovací (oversharpening) efekt, který prostě není pěkný a displeji dost ubírá. Uznávám, že předchozí odstavce, kde jsem se věnoval upravenému Androidu od LG a kde jsem vyzdvihoval čistý Android od Google, byly dost subjektivní. Tenhle přeostřovací efekt ovšem potvrdili všichni v mém okolí, nikomu se to nelíbí, a mě to jen štve. Opravit se dá jedině s pomocí rootu a upravení kernelu.

Na zadním krytu se objevily drobné škrábance hned po prvních pár dnech používání. Nijak jsem s ním neházel, nemlátil, telefon maximálně tak ležel na zádech na stole. Jinak ho nosím v kapse (ne s klíčemi).

Celkově jsem z telefonu nadšený. Vypadá parádně, velikost mi vyhovuje, na ovládací tlačítka na zádech si člověk rychle zvykne, podporuje paměťové karty, a celkově má spoustu drobných vychytávek, které používání toho telefonu velmi zpříjemní. Bohužel to (aspoň pro mě) LG zabilo vlastní nadstavbou operačního systému. Počkám na update na Marshmallow, a pokud ani pak nebudu spokojený, telefon si rootnu a zkusím odstranit některé neduhy pomocí Xposed framework. Pokud se mi ani tak nebude líbit, budu muset sáhnout po nějaké custom ROM. Každopádně ve stavu, v jakém systém momentálně je, je pro mě skoro za trest ho používat. Ne že by nefungoval - funguje dobře. Ale ne tak dobře jako čistý Android.

, zakoupeno v EURONICS

• Bezdrátové dobíjení
    • Baterie
    • Přehřívá se
    • Je z plastu

Telefon vlastním již půl roku a zatím nepozoruji žádné zasekávání systému jak už tady bylo mnohokrát napsáno.Zatím je telefon pořád svižnej jako při zakoupení.Zvládá i náročnější hry.Je pravda ,že se telefon při větší zátěži přehřívá hlavně při hraní her nebo přehávání filmů.Baterie je opravdu slabá a moc dlouho nevydrží.Dá se vybít při aktivním používání za 2-4 hod.Při běžném používání tak cca den a když se hodně snažíte tak vydrží max 3 dny(moje zkušenost,jas displej 28%).Displej je opravdu super,ale má velký vliv na výdrž baterie.Hodně zamrzí,že je telefon takovej plasťák i když vypadá dobře kdyby byl z kovu patřil by ještě o level víš.Na zadní tlačítka se dá velice brzy zvyknout a není žádný problém s ovládáním.Velká výhoda vyměnitelné baterie.Telefon mě plně vyhovuje a jsem sním velice spokojený.A za cenu kolem cca 8500 kč je to dobrá koupě.Telefon doporučuji ke koupi,ale určitě je za potřebí si přečíst recenze,protože každému vyhovuje a vadí něco jiného.Sám jsem kupoval až po přečtení recenzí a zvážení pro a proti.Určitě koupě nelituji a jsem se značkou LG velice spokojený.

, zakoupeno v Můj nový mobil

• - elegantni
    • - rychlý
    • - velikost displeje pro videa
    • - možnost doplnit o Micro SDHC
    • - LTE
    • - hodnoceni dle MobilManie
    • - na mě už větší rozměr , ale do toho jsem s tím už šel
    • - od foťáku jsem čekal trochu víc
    • - baterie na 1-2dny
    • - bezdrátová nabíječka neni součásti baleni

Dobrý telefon za dobré peníze, misto EU distribuce to byl telefon přimo pro ČR z CZE návodem a záručakem - takže super překvapení

, zakoupeno v www.elektrortv.cz

• překrásný QHD displey
    • výkon
    • design
    • přehledné prostředí od LG
    • baterie
    • rychlé nabíjení
    • hlasitý reproduktor
    • tlačítka na zadní straně
    • teploty v zátěži
    • plechový zvuk reproduktoru

skvělý telefon za takovou cenu,více než dost výkonu na současné hry,dobrý foťák,luxusní QHD displey,pěkné balení.

, zakoupeno v Max-shop.cz

• Laserové zaměřování
    • Málokdy rozmazaná fotka - obecně skvělé fotky
    • Čtyřjádro bohatě stačí
    • 3GB operační paměti též bohatě stačí
    • Neexistuje v dual sim variantě

Zakoupeno pro přítelkyni.
    Ale když to vidím, oproti konkurenci, jaký je uG3 poměr "cena/výkon", uvažuji, že si ho vbrzké době pořídím také, dokud jsou k dispozici :-)

, zakoupeno v mobilTEL.cz

• Kvalitní sluchátka v balení
    • LG nádstavba
    • Rychlost nabíjení
    • Síla signálu-možná pouze u nás ve měste :(

Telefon jsem si vybral kvůli příjemné ceně a pěkném vzhledu.
    Mé zkušenosti s tímto mobilem jsou skvělé, akorát jsem zatím nevyřešil problém s mobilními daty. Tento produkt doporučuji úplně každému, kdo hledá mobil s kvalitním displejem a skvělým systémem (narozdíl od Samsungu). Vhodný pro vášnivé fanoušky seriálů a fotografy-¨.

, zakoupeno v Vodafone

• Baterie
    • Styl
    • Barvy
    • Źádné

Telefon je skvělý - vypadá dobře a funguje přesně jak má a doporučuji všem, co se rozhodují.

, zakoupeno v Huramobil.cz

• Dostatečný výkon
    • Výborný display
    • Velikost akorát
    • Skvělý foťák
    • Uživatelsky vyměnitelná baterie
    • Funkční klávesy přímo na displayi (to je ale individuální)
    • Některé detaily v LG nástavbě (čistý Android nebo jiní výrobci to mají vyřešeno lépe)

Koupil jsem si tento telefon již podruhé, první měl nehodu na dlažbě v koupelně a zjistil jsem, že levné alternativy stojí člověka akorát nervy. G3 mezitím spadla na super cenu a mám k ní ještě příslušenství, tak jsem ani dále nepátral. Líbí se mi i design a zpracování (akorát teda mívají problémy s praskáním krytů kolem mikrofonu a infraportu, to se snad slušným zacházením eliminuje...). Práce s telefonem je rychlá a bezproblémová, je radost jej používat. I přes starší datum vydání tohoto modelu stále plně postačuje dnešním potřebám a poměr ceny/výkonu je hodně lákavý. Extra vyzdvihnout si zasluhují display a foťák.

, zakoupeno v LGshop.cz

• Velká RAM
    • Velká paměť
    • Skvělá cena
    • Krásný design
    • Bezdrátové nabíjení
    • Knock kode
    • Bezdratova nabijecka neni soucasti baleni...musela se dokopui a stala necelych 1000 kč a byla bez kabelu

Telefon me od prcvi chvile zaujal a ja nemam jinou moznost nez ho doporucit. Myslel jsem si ze displej 5.5" bude příliš velký, ale je to úplně v pohodě.

, zakoupeno v Alza.cz

• Dobrý poměr cena/výkon
    • Marshmallow na cestě
    • Fotoaparát
    • Relativně ok sluchátka v sadě
    • Je to pádlo fest (ale čekal jsem to bohužel)
    • Asi výdrž

Displej docela raketově žere baterku, která má naštěstí slušnou kapacitu. Ale když jste byli zvyklí na Xperii Z1 Compact, tak ten úbytek procent skoro až děsí :)