Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů

Recenze Huawei P9 Lite 2017 Dual SIM

Statistika hodnocení produktu

91%

 
průměr z 78 hodnocení

88 % (69)
5 % (4)
1 % (1)
3 % (2)
3 % (2)

Doporučení od zákazníků

42 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(14 z 14 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

90%  

Za cenu 6.590,- Kč jsem překvapivě dostal telefon líbivého vzhledu, svižný a vždy reagující. Displej vždy čitelný, baterie překvapivě dobrá výdrž. Čtečka otisku prstů - no problem. Nemám problém s voláním, SMS, internetem a sociálními sítěmi. Vzheledm se blíží k telefonům za částku o 3 - 4.000 Kč vy... Zobrazit celou recenzi

Ověřené recenze Huawei P9 Lite 2017 Dual SIM

Ověřený zákazník Hurámobil.cz

Zdenda

Přidáno: před 54 minutami

Zakoupeno v Hurámobil.cz

100%

Doporučuje produkt

zatím jsem neshledal žádné výhody nevýhody

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Pokročilý uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník MALL.CZ

na i.ky

Přidáno: 26. července 2017

Zakoupeno v MALL.CZ

90%

Doporučuje produkt

Mám ho teprve krátce ,ale krásně padne do ruky,foto taky krásné.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: Více než dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník MALL.CZ

Ověřený zákazník

Přidáno: 24. července 2017

Zakoupeno v MALL.CZ

90%

Doporučuje produkt
  • poměr cena výkon

Ovládání mobilního telefonu: Složité
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník Mobil se zárukou

jardapre

Přidáno: 24. července 2017

Zakoupeno v Mobil se zárukou

100%

Doporučuje produkt
  • maximální spokojenost výborný telefon za slušné peníze

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
Ověřený zákazník Mobilyletna.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 24. července 2017

Zakoupeno v Mobilyletna.cz

100%

Doporučuje produkt

Špatně se mi hledal uživatelský manuál. Uvedené stránky v příbalu zboží neexistují.

Ovládání mobilního telefonu: Složité
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Necelý den
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník RG-MOBIL.CZ

26m08

Přidáno: 22. července 2017

Zakoupeno v RG-MOBIL.CZ

90%

Zatím mám moc krátce.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dobrá
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník ESOMOBIL

z

Přidáno: 15. července 2017

Zakoupeno v ESOMOBIL

100%

Doporučuje produkt

Doporučuji spokojen

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník eMOBILKY.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 11. července 2017

Zakoupeno v eMOBILKY.cz

100%

Doporučuje produkt
  • Cena
  • Vykon
  • Dual sim

Jsem spokojena.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: Jeden den
Hodnotím se jako: Pokročilý uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník Mobil-bar.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 9. července 2017

Zakoupeno v Mobil-bar.cz

100%

Doporučuje produkt

Krásný design.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Necelý den
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník Mobilium

Petr

Přidáno: 8. července 2017

Zakoupeno v Mobilium

100%

Doporučuje produkt

S telefonem jsem spokojen, rychlý, velký displej, skvělé fotky, dobrý poměr cena výkon.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Jeden den
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník www.elektrortv.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 3. července 2017

Zakoupeno v www.elektrortv.cz

100%

Doporučuje produkt
  • Jednoduche ovládání,

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
Ověřený zákazník Digiboss

Registrovaný uživatel

Přidáno: 27. června 2017

Zakoupeno v Digiboss

100%

Doporučuje produkt

Krásné fotografie, výdrž baterie i tři dny, plynulý chod bez "zasekávání" při spuštění internetu a jiných aplikací. Jsem spokojena.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
Ověřený zákazník CZC.cz

Marcelka

Přidáno: 27. června 2017

Zakoupeno v CZC.cz

100%

Doporučuje produkt
  • dobrý v porovnání cena/kvalita+výkon

při porovnání cena/kvalita+výkon naprosto vyhovující
splnil má očekávání

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Více než dva dny
Hodnotím se jako: Pokročilý uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník www.elektrortv.cz

Workoholik

Přidáno: 16. června 2017

Zakoupeno v www.elektrortv.cz

100%

Doporučuje produkt
  • Poměr cena / výbava.
  • Zatím nic

Koupil jsem ho pro manželku, požadovala rychlý přístroj zvládajíci její potřebu komunikace přes sociální sítě a kvalitní a rychlý fotoaparát. Velice spokojená!

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Pokročilý uživatel
Kvalita displeje: Dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
Petr Mlejnek

začátečník

Petr Mlejnek

Přidáno: 12. června 2017

Huawei P9 Lite 2017 - první dojmy, krátká recenze - YouTube

Obsah balení, první dojmy, test výkonu (AnTuTu) a krátká recenze mobilního telefonu Huawei P9 Lite 2017, ve světě známého také jako Huawei P8 Lite 2017.


www.mobinfo.cz

Přidáno: 2. června 2017

Huawei P9 Lite 2017: pozor, klouže! [recenze] | Mobinfo.cz

Fešák ve zlatém odstínu, kterému nechybí nic podstatného, to je stručná vizitka sympatické P9 Lite. Důstojný zástupce střední třídy má stylově zaoblený displej a bleskurychlou čtečku otisků prstů.

Celá recenze na www.mobinfo.cz
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (3)

www.mobinfo.cz

Přidáno: 1. června 2017

Huawei P9 Lite 2017 - první dojmy | Mobinfo.cz

Další model ze stáje Huawei přichází s líbivějšími tvary konstrukce, větším a lepším displejem, vyšším výkonem i výdrží. A ve zlaté mu to sluší!

Celá recenze na www.mobinfo.cz
Ověřený zákazník gruso.cz

Ladislav

Přidáno: 30. května 2017

Zakoupeno v gruso.cz

90%

Doporučuje produkt
  • Padne do ruky, má výborný fotoaparát a čtečku otisku prstu

Dobrý mobil s dlouhou výdrží baterie - více jak 2 dny.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Více než dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (6)
SMARTmania.cz

nováček

SMARTmania.cz

Přidáno: 25. května 2017

Huawei P9 lite 2017: recenze & srovnání s Galaxy A3 2017 - YouTube

Přinášíme vám recenzi smartphonu Huawei P9 lite v edici pro rok 2017. V druhé polovině videa najdete porovnání s jeho rivalem Galaxy A3 2017 od Samsungu a také se dozvíte, který z těchto smartphonů z našeho duelu vyšel jako vítěz.


mobilizujeme.cz

Přidáno: 23. května 2017

Recenze Huawei P9 Lite (2017): drží krok s dobou, ale nespěchá - Mobilizujeme.cz

Ještě jsem ani nevrátil Huawei P10 Plus a už se mi do rukou dostává P9 Lite 2017. Je tak jiný a přitom v mnohém stejný, že začínám pochybovat o tom, jestli mě rozum nešálí. Dojmy, které u P10 budily rozporuplné reakce, u devítky vzhledem k ceně nevadí, některé nedostatky většího kolegy se však připomínají s o to větší naléhavostí. Není Lite jen slabší klon?

Celá recenze na mobilizujeme.cz
Ověřený zákazník Levnejmobil.cz

Andy Andorit

Přidáno: 21. května 2017

Zakoupeno v Levnejmobil.cz

90%

Doporučuje produkt
  • Skvělá cena, rychlost a svižnost systému
  • Reprezentativní vzhled, mám zlatou variantu
  • Co se týče využití k volání, SMS, data-naprosto bez problémů ,hry moc nehraji
  • Baterie mne překvapila - jsem neustále online, ráno v 6:00 vyjíždím ze 100%, večer se vracím okolo 19:00, okolo 30%
  • Displej velice dobře reaguje, čitelný na slunci, večer neoslňuje - automatický jas velice rychle reaguje
  • Čtečka- překvapivě dobrá a rychlá, můžete mít i vlhké či zpocené ruce-bez problémů
  • Systém EMUI nenabízí některé speciáln í nastavení, to víte jsem rozmazlený nástavbami :)
  • Slyšitelnost vyzvánění i hovorů je dostačující, ale hudba má trošku přepálené výšky- není vestavěný equalizér

Za cenu 6.590,- Kč jsem překvapivě dostal telefon líbivého vzhledu, svižný a vždy reagující. Displej vždy čitelný, baterie překvapivě dobrá výdrž. Čtečka otisku prstů - no problem. Nemám problém s voláním, SMS, internetem a sociálními sítěmi. Vzheledm se blíží k telefonům za částku o 3 - 4.000 Kč vyšší. Perfektně se drží v ruce, dostupnost tlačítek naprosto ergonomická, bez problémů.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dostačující
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Pokročilý uživatel
Kvalita displeje: Dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
Ověřený zákazník Mobily Ostrava

Jana J.

Přidáno: 17. května 2017

Zakoupeno v Mobily Ostrava

90%

Doporučuje produkt
  • Dobré a přehledné ovládání, i bez návodu jsem se ho naučila ovládat. Kvalitní fotky.
  • Je kluzký, doporučuji obal.

Jsem ráda, že ho mám

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Špatná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (4)
Ověřený zákazník www.shopcom.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 4. května 2017

Zakoupeno v www.shopcom.cz

100%

Doporučuje produkt

prozatím veliká spokojenost

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Jeden den
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník www.shopcom.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 25. dubna 2017

Zakoupeno v www.shopcom.cz

100%

Doporučuje produkt

.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník Elektro Kamik

Petr

Přidáno: 24. dubna 2017

Zakoupeno v Elektro Kamik

100%

Doporučuje produkt
  • Dobrý display i na slunci
  • Rychlá odezva
  • Dostatečná paměť
  • Čtečka otisku prstů
  • Skleněná záda - klouže to úplně všude kam se to položí
  • Nutnost zakoupit obal

Poměr výkon cena ,to co konkurence si nechá tvrdě zaplatit tu funguje stejně, ne li líp.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Pokročilý uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
Ověřený zákazník mobilTEL.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 18. dubna 2017

Zakoupeno v mobilTEL.cz

90%

Doporučuje produkt
  • Hodně se matlá.

S mobilním telefonem jsem zatím velmi spokojená. Fotoaparát je kvalitní, vzhled moc hezký, oproti předchozímu typu velký rozdíl. Jako nevýhodu zatím vnímám skleněný vzhled, který vypadá skvěle, ale hodně se také maže. To je ale jen nepatrná výtka.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (7)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

mizera

Přidáno: 17. dubna 2017

Zakoupeno v NEJMOBILY.CZ

100%

Doporučuje produkt

jsem spokojen

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Více než dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Výborná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (1)
Petr Hudec

expert

Petr Hudec

Přidáno: 8. března 2017

Huawei P9 lite 2017 - [recenze] - YouTube

Huawei P9 lite 2017 je nástupce oblíbené řady P8 lite, P9 lite. Telefon střední třídy s výborným foťákem letos dostal navíc z výroby zbrusu nový Android 7.0 Nugat. 12MPx fotoaparát, 3GB RAM, podpora paměťových karet až do velikosti 128GB - to je nový Huawei P9 lite 2017.


  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (16)
  • Ne (38)
Ověřený zákazník ESOMOBIL

Ověřený zákazník

Přidáno: 5. července 2017

Zakoupeno v ESOMOBIL

10%

Doporučuje produkt

Zatím si zvykám měla jsem jinou značku

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Více než dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Perfektní
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
JeezyJ

odborník

JeezyJ

Přidáno: 22. června 2017

Huawei P9 lite 2017 - unboxing, představení

Rozbalení, ukázka obsahu balení. Prohlídka telefonu a softwaru.


  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (5)
Ověřený zákazník mobilTEL.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 1. června 2017

Zakoupeno v mobilTEL.cz

90%

Doporučuje produkt

Spokojenost

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná
  • Je tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne (6)
Ověřený zákazník NEJMOBILY.CZ

BennyBenny

Přidáno: 10. května 2017

Zakoupeno v NEJMOBILY.CZ

100%

Doporučuje produkt

Vše zatím ok.

Ovládání mobilního telefonu: Jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: Perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: Dva dny
Hodnotím se jako: Běžný uživatel
Kvalita displeje: Dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Průměrná

Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí