Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Rozumím

Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Zobrazit původní Heureku

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Vývoj ceny

Získejte přehled o vývoji ceny ve vámi vybraném období.

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Aktuálně nejnižší cena: 2 423 Kč

  • Zobrazit:
  • Od počátku věků
Průměrná cena
Minimální cena

Hlídání ceny

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Aktuálně nejnižší cena: 2 423 Kč

Specifikace

Popis

Specifikace Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM Popis produktu Sny o budoucnosti vypusťte nadobro z hlavy. Populární bestseller Huawei P8 Lite je tu s inovovanou verzí pro rok 2017. Nový model je zase o úroveň výš a přináší vyšší výkon, větší paměť, novější software i vylepšené funkce fotoaparátu. Jakmile jeho štíhlé tělo jednou uchopíte, nebudete jej chtít pustit. Soužití s tímto smartphonem pro vás bude opravdu silným zážitkem. Huawei P8 Lite 2017 = moderní smartphone bez kompromisů. Nový a ještě lepší Design smartphonu je vyladěn do nejmenších detailů. Za zmínku stojí především tenké... Celý popis

Parametry produktu

Konstrukce

Konstrukce

DOTYKOVÉ - Telefon má přes většinu plochy displej a ovládá se dotykem na něj. KLASICKÉ - Klasický tvar telefonu. Nahoře displej, dole klávesnice.
VYSOUVACÍ - V zavřeném stavu je vidět jen displej. Klávesnice se vysunuje směrem dolu. Výhoda je velký displej a zároveň velká klávesnice
VÉČKO - Otevírací telefon, v dolní části klávesnice, v horní části displej. v zavřeném stavu není vidět klávesnice. Výhoda je velký displej a zároveň velká klávesnice

dotykové
Operační systém
Android
Verze operačního systému

Verze operačního systému

Označuje výchozí verzi mobilního operačního systému. Neznamená to, že by se tato výchozí verze nedala aktualizovat na vyšší (novější) verzi, ale ne vždy výrobci připravují aktualizace pro všechny své telefony.

Android 7.0 (Nougat)
Hmotnost
131 g
Možnost paměťové karty

Možnost paměťové karty

Pomocí paměťové karty si můžete rozšířit vnitřní paměť svého mobilu. Existuje několik druhů karet a většina telefonů používá jen jeden druh, takže je nutné před zakoupením karty, nebo telefonu zjistit vzájemnou kompatibilitu.

ano
Paměť RAM

Paměť RAM

Jedná se o operační paměť telefonu, na tuto paměť si ukládá telefon dočasná data, které potřebuje pro svoji práci.

3072 MB
Modelový rok
2017

Recenze

  • avatar

    Obsah balení, první dojmy, test výkonu (AnTuTu) a krátká recenze mobilního telefonu Huawei P9 Lite 2017, ve světě známého také jako Huawei P8 Lite 2017.

    Zobrazit video recenzi

Recenze

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Statistika hodnocení produktu

90 %

Průměr z 5 hodnocení

4
1
0
0
0
Zobrazit celou statistiku

Doporučení od zákazníků

3
zákazníci doporučují tento produkt
0
zákazníků nedoporučuje tento produkt
Zobrazit recenze
  • avatar

    Obsah balení, první dojmy, test výkonu (AnTuTu) a krátká recenze mobilního telefonu Huawei P9 Lite 2017, ve světě známého také jako Huawei P8 Lite 2017.

    Zobrazit video recenzi

Parametry produktu

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM
Konstrukce

Konstrukce

DOTYKOVÉ - Telefon má přes většinu plochy displej a ovládá se dotykem na něj. KLASICKÉ - Klasický tvar telefonu. Nahoře displej, dole klávesnice.
VYSOUVACÍ - V zavřeném stavu je vidět jen displej. Klávesnice se vysunuje směrem dolu. Výhoda je velký displej a zároveň velká klávesnice
VÉČKO - Otevírací telefon, v dolní části klávesnice, v horní části displej. v zavřeném stavu není vidět klávesnice. Výhoda je velký displej a zároveň velká klávesnice

dotykové
Operační systém
Android
Verze operačního systému

Verze operačního systému

Označuje výchozí verzi mobilního operačního systému. Neznamená to, že by se tato výchozí verze nedala aktualizovat na vyšší (novější) verzi, ale ne vždy výrobci připravují aktualizace pro všechny své telefony.

Android 7.0 (Nougat)
Hmotnost
131 g
Možnost paměťové karty

Možnost paměťové karty

Pomocí paměťové karty si můžete rozšířit vnitřní paměť svého mobilu. Existuje několik druhů karet a většina telefonů používá jen jeden druh, takže je nutné před zakoupením karty, nebo telefonu zjistit vzájemnou kompatibilitu.

ano
Paměť RAM

Paměť RAM

Jedná se o operační paměť telefonu, na tuto paměť si ukládá telefon dočasná data, které potřebuje pro svoji práci.

3072 MB
Modelový rok
2017
Velikost displeje

Velikost displeje

Udává velikost displeje na úhlopříčku v palcích. 1" = 2.54cm

5.2 "
Rozlišení displeje

Rozlišení displeje

Udává počet bodů (pixelů), které displej zobrazí. Čím je výsledné číslo vyšší, tím je rozlišení lepší.

1920 x 1080
Počet barev

Počet barev

Počet barev, které je displej schopen použít při vykreslování obrazu.

16 mio.
Typ displeje
IPS
Fotoaparát

Fotoaparát

Jde o integrovaný fotoaparát tj. zabudovaný v mobilu.

ano
Rozlišení fotoaparátu

Rozlišení fotoaparátu

Rozlišení vyjadřuje počet obrazových bodů, ze kterých je tvořena výsledná fotografie. Má vliv na kvalitu a rozměr snímku při tisku. Obecně platí - čím větší rozlišení, tím lepší kvalita snímku a větší rozměr vytištěné fotografie.

13 Mpix
Automatické ostření

Automatické ostření

Foťák má tzv. autofocus. Je chopen pomocí motorků sám zaostřit předmět. Fotky jsou mnohem ostřejší, a fotit se dají bez problému i předměty které jsou blízko (text, hmyz atd.) Pokud chcete mobilem fotit častěji, určitě tuto funkci preferujte.

ano
Vestavěný blesk

Vestavěný blesk

Na mobilu najdeme buďto diody nebo xenonový blesk. Ve tmě nám pomůže udělat lepší fotky. LED diody jdou většinou použít i jako baterka na svícení.

ano
HD video

HD video

Telefon dokáže natáčet video v HD (1280 x 720) rozlišení a vyšším.

ano
Přední kamera

Přední kamera

Informuje, zda telefon obsahuje přední kameru. Využít se dá např. pro video hovory, pokud telefon a síť tuto službu podporuje.

ano
Světelnost objektivu hlavního fotoaparátu
f/2.0
Výměnné kryty
ne
Přehrávání MP3

Přehrávání MP3

Umožňje poslech hudby ve formátu MP3.

ano
Jack 3,5

Jack 3,5

Mobil má výstup na klasický sluchátkový jack, takže mimo dodávaných sluchátek, můžete připojit jakékoliv jiné s konektorem jack 3,5mm.

ano
Snímač otisků prstů
ano
USB On-The-Go

USB On-The-Go

Funkce USB OTG znamená, že USB konektor umožňuje připojit USB periférie jakými jsou flash paměti, čtečky karet, myši, klávesnice, herní ovladače a mnohé další.

ano
Notifikační LED dioda
ano
Multimediální zprávy MMS

Multimediální zprávy MMS

Pomocí MMS můžete posílat plnohodnotné fotografie, videa či delší text.

ano
Emailový prohlížeč

Emailový prohlížeč

Možnost psaní a čtení e-mailů po připojení ke vzdálené schránce.

ano
MP3/WMA/AAC vyzvánění
ano
Kapacita baterie

Kapacita baterie

Čím je kapacita baterie vyšší, tím telefon za stejných podmínek déle vydrží.

2200 mAh
Pohotovostní doba

Pohotovostní doba

Doba, po kterou by měl telefon vydržet na jedno nabití v pohotovostním režimu. Hodnota je závislá na teplotě okolí, síla signálu, množství uskutečněných hovorů, využívání multimediálních funkcí a dalších vlivech.

588 hodin
Bezdrátové nabíjení Qi
ne
Frekvence procesoru
1.2 GHz
Počet jader procesoru
8
Uživatelská paměť

Uživatelská paměť

Velikost úložného prostoru určeného pro vaše soubory a systém. Čím větší, tím lépe.

16 GB
Dual SIM

Dual SIM

Telefon umožňuje používání dvou SIM karet najednou. Ale pozor, mnoho výrobců v současnosti používá tzv. hybridní sloty, kdy je jeden určen pro SIM a druhý univerzální pro SIM, nebo paměťovou kartu. Při použítí paměťové karty je tak druhý SIM slot obsazený a nelze již dvě SIM karty použít.

ano
Akcelerometr (G-senzor)
ano
Konektor USB-C
ano
GPS modul

GPS modul

GPS modul umožňuje lokalizovat vaši polohu a je základem pro fungování všech běžných navigační systémů - především se využívá pro navigaci.

ano
WiFi

WiFi

Umožňuje se připojit do bezdrátová sítě, ať doma, nebo v obchodních domech, restauracích atd a využívat služeb internetu pomocí programů, které jsou v zařízení naistalovány.

ano
Bluetooth

Bluetooth

Spojí telefon bezdrátově s jiným zařízením pomocí rádiových vln. Přístroje na sebe nemusí vidět.

ano
NFC

NFC

NFC technologie zajišťuje spolehlivý bezdrátový přenos dat na velmi krátkou vzdálenost. Možné využít také pro placení v obchodech.

ano
GPRS

GPRS

Označuje přenos dat v paketech. Čím je číslo vyšší, tím rychlejší je přenos, platíte většinou za objem přenesených dat.

ano
EDGE

EDGE

Mobilní vysokorychlostní přenos dat v rámci sítě GSM. Podobné jako GPRS ale dosahuje rychlosti přenosu až 236,8 kb/s.

ano
LTE
ano
Typ SIM karty
microSIM
Kalendář

Kalendář

Plánování schůzek, narozenin, svátků a dalších akcí v denním, týdenním a měsíčním kalendáři.

ano
FM rádio

FM rádio

Zda je FM rádio součástí mobilu. Sluchátka většinou slouží jako anténa.

ano

Popis produktu

Specifikace Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Popis produktu

Sny o budoucnosti vypusťte nadobro z hlavy. Populární bestseller Huawei P8 Lite je tu s inovovanou verzí pro rok 2017. Nový model je zase o úroveň výš a přináší vyšší výkon, větší paměť, novější software i vylepšené funkce fotoaparátu. Jakmile jeho štíhlé tělo jednou uchopíte, nebudete jej chtít pustit. Soužití s tímto smartphonem pro vás bude opravdu silným zážitkem. Huawei P8 Lite 2017 = moderní smartphone bez kompromisů.

Nový a ještě lepší

Design smartphonu je vyladěn do nejmenších detailů. Za zmínku stojí především tenké ergonomické tělo se zaoblenými okraji, kovovým rámem a velkým 5,2palcovým Full HD displejem, který zaujímá celých 70 % povrchu přední strany telefonu.

Fotografie s perfektní ostrostí

Milujete fotografování? Pak zbystřete. Huawei P8 Lite 2017 dokáže s přesností zachytit vše, co jen si dokážete představit. Zadní 12MP fotoaparát má mnoho funkcí, jejichž výsledkem budou vysoce kvalitní snímky i za zhoršených světelných podmínek. Snímač dokáže obraz zaostřit za pouhých 0,3 s a díky technologii PDAF zachytí každý snímek s perfektní ostrostí. Přední 8MP fotoaparát s širokoúhlým objektivem vám dopřeje perfektní selfie snímky, na kterých budete vždy skvěle vypadat.

Pozná, že jste to vy

Zařízení využívá špičkovou čtečku otisků prstů, která vás rozpozná během 0,3 s. Vaše soukromí a data tak zůstanou vždy tam, kde mají...v bezpečí.

Prostorový poslech

Nechte vyniknout každý tón linoucí se z telefonu. Audio systém tohoto modelu byl vyladěn k dokonalosti a přináší jedinečnou kvalitu zvuku, která bude pohlazením pro vaše uši. Technologie SWS umožní rozšířit stereo zvuk do prostoru a spolu s hlubokými basy zajistí nezapomenutelný hudební zážitek.

Šetří energii

Systém SmartPower v kombinaci s vysokokapacitní baterií dokonale brání zbytečnému plýtvání energie. Významně tak prodlužuje pohotovostní dobu telefonu a vy si nemusíte dělat starosti s jeho častým nabíjením.

Výkon, který ohromí

Budoucnost je ve vašich rukou. Huawei P8 Lite 2017 je poháněn osmijádrovým procesorem Kirin 655, který přináší vynikající výkon při nízké spotřebě. Smartphone přináší také větší operační paměť, která zaručí ještě plynulejší ovládání a hbitější reakce. Důležitou novinkou je podpora operačního systému Android Nougat, který nadále rozvíjí možnosti a funkce chytrých telefonů. Uživatelské prostředí je inspirováno egejskou kulturou a dopřeje vám intuitivní ovládání.

Popis produktu  

Oblíbený model P8 lite se vrací v novejší verzi, která obsahuje výkonejší RAM, procesor i baterii, FULL HD displej o velikosti 5,2”.

Huawei P8 Lite (2017) je telefon strední trídy s tvary elegantního designu. Prední i zadní strana telefonu elegantne precházejí do kovového rámu, který obepíná celé zarízení. Prední cásti telefonu dominuje 5.2 palcový displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 px a nad ním se nachazející 8 MPx kamera pro selfie snímky. Další dominantou je hlavní fotoaparát v horním rohu , který disponuje rozlišením 12 MPx a skvelou svetelností objektivu f/2.0, autofokusem a LED bleskem. Samozrejmosti je že zde nechybí ani kruhová ctecka otisku prstu.

Design smartphonu je vyladen do nejmenších detailu. Za zmínku stojí predevším tenké ergonomické telo se zaoblenými okraji, kovovým rámem a velkým 5,2palcovým Full HD displejem, který zaujímá celých 70 % povrchu prední strany telefonu.

Fotografie s perfektní ostrostí

Milujete fotografování? Pak zbystrete. Huawei P8 Lite 2017 dokáže s presností zachytit vše, co jen si dokážete predstavit. Zadní 12MP fotoaparát má mnoho funkcí, jejichž výsledkem budou vysoce kvalitní snímky i za zhoršených svetelných podmínek. Snímac dokáže obraz zaostrit za pouhých 0,3 s a díky technologii PDAF zachytí každý snímek s perfektní ostrostí. Prední 8MP fotoaparát s širokoúhlým objektivem vám dopreje perfektní selfie snímky, na kterých budete vždy skvele vypadat.

Pozná, že jste to vy

Zarízení využívá špickovou ctecku otisku prstu, která vás rozpozná behem 0,3 s. Vaše soukromí a data tak zustanou vždy tam, kde mají...v bezpecí.

Prostorový poslech

Nechte vyniknout každý tón linoucí se z telefonu. Audio systém tohoto modelu byl vyladen k dokonalosti a prináší jedinecnou kvalitu zvuku, která bude pohlazením pro vaše uši. Technologie SWS umožní rozšírit stereo zvuk do prostoru a spolu s hlubokými basy zajistí nezapomenutelný hudební zážitek.

Šetrí energii

Systém SmartPower v kombinaci s vysokokapacitní baterií dokonale brání zbytecnému plýtvání energie. Významne tak prodlužuje pohotovostní dobu telefonu a vy si nemusíte delat starosti s jeho castým nabíjením.

Výkon, který ohromí

Budoucnost je ve vašich rukou. Huawei P8 Lite 2017 je pohánen osmijádrovým procesorem Kirin 655, který prináší vynikající výkon pri nízké spotrebe. Smartphone prináší také vetší operacní pamet, která zarucí ješte plynulejší ovládání a hbitejší reakce. Duležitou novinkou je podpora operacního systému Android Nougat, který nadále rozvíjí možnosti a funkce chytrých telefonu. Uživatelské prostredí je inspirováno egejskou kulturou a dopreje vám intuitivní ovládání.  

Základní technické údaje:

Displej:

Typ - IPS LCD kapacitní dotykovoá obrazovkoá, 16M barev

Velikost - 5.2 palcu (~ 69.5% obrazovky k pomeru konstrukce)

Rozlišení - 1080 x 1920 pixelu (~ 424 ppi hustota pixelu)

Ochrana - Corning Gorilla Glass 3

Fotoaparát:

Primární - 12 MPx, f/2.0, autofokus, dual-LED blesk

Sekundární - 8 MPx, f/2.0, 1080p

Video - 1080p@30fps

Funkce - Geo-tagging, dotykové zamerit, detekce obliceje / úsmevu, panorama, HDR

Síte:

Technologie GSM / HSPA / LTE

Konektivita:

WLAN - Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot

Bluetooth - v4.1, A2DP, EDR, LE

NFC , FM Rádio

GPS - A-GPS, GLONASS 

USB - microUSB v2.0

Platforma:

OS - Android OS, v7.0 (Nougat)  + EMUI 5.0

Chipset - HiSilicon Kirin 655

CPU - Octa-core (4x2.1 GHz Cortex-A53 & 4x1.7 GHz Cortex-A53)

GPU - Mali-T830MP2

Pamet:

Interní pamet - 16 GB, 3 GB RAM

Slot karty - microSD, až 256 GB

Funkce:

Senzory - Otisku prstu (umístený vzadu), akcelerometr, proximity, kompas

Zprávy - SMS, MMS, e-mail, Push Mail, IM

Prohlížec - HTML5

XviD / MP4 / H.264 / WMV prehrávac

MP3 / eAAC + / WMA / WAV / FLAC prehrávac

Prohlížec dokumentu foto / video editor

Baterie:

Neodnímatelná Li-Ion 3000 mAh baterie

Další parametry:

Rozmery - 147,2 x 72,9 x 7,6 mm

Váha - 147 g

Dual SIM (Nano-SIM, duální stand-by 

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Kontaktujte nás