Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Rozumím

Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Zobrazit původní Heureku

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

90 %

V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.

Specifikace

Popis

Parametry produktu

dotykové
Operační systém
Android
Android 7.0 (Nougat)
Hmotnost
131 g
ano
3072 MB
Modelový rok
2017

Recenze

  • zakoupeno v Mobil se zárukou

    100 %

    Doporučuje produkt

    • nejnovější android
    • slušné hardwarové vybavení
  • zakoupeno v Mobil se zárukou

    90 %

    Doporučuje produkt

    • Krásné fotky
    • Čtečka otisků prstů
    • Notifikační LED dioda
    • Svižný chod bez záseků

    Bezvadný telefon, není mu co vytknout. Snad jen malé interní úložiště, což normální uživatel při běžném užívání ani nepozná. Ale stačilo dokoupit SDkartu a vše je OK.

Parametry produktu

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Hlavní charakteristiky
dotykové
Operační systém
Android
Android 7.0 (Nougat)
Hmotnost
131 g
ano
3072 MB
Modelový rok
2017
Displej
5.2 "
1920 x 1080
16 mio.
Typ displeje
IPS
Fotoaparát
ano
13 Mpix
ano
ano
ano
ano
Světelnost objektivu hlavního fotoaparátu
f/2.0
Další funkce a vlastnosti
Výměnné kryty
ne
ano
ano
Snímač otisků prstů
ano
ano
Notifikační LED dioda
ano
Psaní SMS a e-mailů
ano
ano
Kontakty a volání
MP3/WMA/AAC vyzvánění
ano
Baterie
2200 mAh
588 hodin
Bezdrátové nabíjení Qi
ne
Hardware
Frekvence procesoru
1.2 GHz
Počet jader procesoru
8
16 GB
ano
Akcelerometr (G-senzor)
ano
Konektor USB-C
ano
Datové funkce
ano
ano
ano
ano
ano
ano
LTE
ano
Typ SIM karty
microSIM
Aplikace
ano
ano

Popis produktu

Specifikace Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Popis produktu

Sny o budoucnosti vypusťte nadobro z hlavy. Populární bestseller Huawei P8 Lite je tu s inovovanou verzí pro rok 2017. Nový model je zase o úroveň výš a přináší vyšší výkon, větší paměť, novější software i vylepšené funkce fotoaparátu. Jakmile jeho štíhlé tělo jednou uchopíte, nebudete jej chtít pustit. Soužití s tímto smartphonem pro vás bude opravdu silným zážitkem. Huawei P8 Lite 2017 = moderní smartphone bez kompromisů.

Nový a ještě lepší

Design smartphonu je vyladěn do nejmenších detailů. Za zmínku stojí především tenké ergonomické tělo se zaoblenými okraji, kovovým rámem a velkým 5,2palcovým Full HD displejem, který zaujímá celých 70 % povrchu přední strany telefonu.

Fotografie s perfektní ostrostí

Milujete fotografování? Pak zbystřete. Huawei P8 Lite 2017 dokáže s přesností zachytit vše, co jen si dokážete představit. Zadní 12MP fotoaparát má mnoho funkcí, jejichž výsledkem budou vysoce kvalitní snímky i za zhoršených světelných podmínek. Snímač dokáže obraz zaostřit za pouhých 0,3 s a díky technologii PDAF zachytí každý snímek s perfektní ostrostí. Přední 8MP fotoaparát s širokoúhlým objektivem vám dopřeje perfektní selfie snímky, na kterých budete vždy skvěle vypadat.

Pozná, že jste to vy

Zařízení využívá špičkovou čtečku otisků prstů, která vás rozpozná během 0,3 s. Vaše soukromí a data tak zůstanou vždy tam, kde mají...v bezpečí.

Prostorový poslech

Nechte vyniknout každý tón linoucí se z telefonu. Audio systém tohoto modelu byl vyladěn k dokonalosti a přináší jedinečnou kvalitu zvuku, která bude pohlazením pro vaše uši. Technologie SWS umožní rozšířit stereo zvuk do prostoru a spolu s hlubokými basy zajistí nezapomenutelný hudební zážitek.

Šetří energii

Systém SmartPower v kombinaci s vysokokapacitní baterií dokonale brání zbytečnému plýtvání energie. Významně tak prodlužuje pohotovostní dobu telefonu a vy si nemusíte dělat starosti s jeho častým nabíjením.

Výkon, který ohromí

Budoucnost je ve vašich rukou. Huawei P8 Lite 2017 je poháněn osmijádrovým procesorem Kirin 655, který přináší vynikající výkon při nízké spotřebě. Smartphone přináší také větší operační paměť, která zaručí ještě plynulejší ovládání a hbitější reakce. Důležitou novinkou je podpora operačního systému Android Nougat, který nadále rozvíjí možnosti a funkce chytrých telefonů. Uživatelské prostředí je inspirováno egejskou kulturou a dopřeje vám intuitivní ovládání.

Popis produktu  

Oblíbený model P8 lite se vrací v novejší verzi, která obsahuje výkonejší RAM, procesor i baterii, FULL HD displej o velikosti 5,2”.

Huawei P8 Lite (2017) je telefon strední trídy s tvary elegantního designu. Prední i zadní strana telefonu elegantne precházejí do kovového rámu, který obepíná celé zarízení. Prední cásti telefonu dominuje 5.2 palcový displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 px a nad ním se nachazející 8 MPx kamera pro selfie snímky. Další dominantou je hlavní fotoaparát v horním rohu , který disponuje rozlišením 12 MPx a skvelou svetelností objektivu f/2.0, autofokusem a LED bleskem. Samozrejmosti je že zde nechybí ani kruhová ctecka otisku prstu.

Design smartphonu je vyladen do nejmenších detailu. Za zmínku stojí predevším tenké ergonomické telo se zaoblenými okraji, kovovým rámem a velkým 5,2palcovým Full HD displejem, který zaujímá celých 70 % povrchu prední strany telefonu.

Fotografie s perfektní ostrostí

Milujete fotografování? Pak zbystrete. Huawei P8 Lite 2017 dokáže s presností zachytit vše, co jen si dokážete predstavit. Zadní 12MP fotoaparát má mnoho funkcí, jejichž výsledkem budou vysoce kvalitní snímky i za zhoršených svetelných podmínek. Snímac dokáže obraz zaostrit za pouhých 0,3 s a díky technologii PDAF zachytí každý snímek s perfektní ostrostí. Prední 8MP fotoaparát s širokoúhlým objektivem vám dopreje perfektní selfie snímky, na kterých budete vždy skvele vypadat.

Pozná, že jste to vy

Zarízení využívá špickovou ctecku otisku prstu, která vás rozpozná behem 0,3 s. Vaše soukromí a data tak zustanou vždy tam, kde mají...v bezpecí.

Prostorový poslech

Nechte vyniknout každý tón linoucí se z telefonu. Audio systém tohoto modelu byl vyladen k dokonalosti a prináší jedinecnou kvalitu zvuku, která bude pohlazením pro vaše uši. Technologie SWS umožní rozšírit stereo zvuk do prostoru a spolu s hlubokými basy zajistí nezapomenutelný hudební zážitek.

Šetrí energii

Systém SmartPower v kombinaci s vysokokapacitní baterií dokonale brání zbytecnému plýtvání energie. Významne tak prodlužuje pohotovostní dobu telefonu a vy si nemusíte delat starosti s jeho castým nabíjením.

Výkon, který ohromí

Budoucnost je ve vašich rukou. Huawei P8 Lite 2017 je pohánen osmijádrovým procesorem Kirin 655, který prináší vynikající výkon pri nízké spotrebe. Smartphone prináší také vetší operacní pamet, která zarucí ješte plynulejší ovládání a hbitejší reakce. Duležitou novinkou je podpora operacního systému Android Nougat, který nadále rozvíjí možnosti a funkce chytrých telefonu. Uživatelské prostredí je inspirováno egejskou kulturou a dopreje vám intuitivní ovládání.  

Základní technické údaje:

Displej:

Typ - IPS LCD kapacitní dotykovoá obrazovkoá, 16M barev

Velikost - 5.2 palcu (~ 69.5% obrazovky k pomeru konstrukce)

Rozlišení - 1080 x 1920 pixelu (~ 424 ppi hustota pixelu)

Ochrana - Corning Gorilla Glass 3

Fotoaparát:

Primární - 12 MPx, f/2.0, autofokus, dual-LED blesk

Sekundární - 8 MPx, f/2.0, 1080p

Video - 1080p@30fps

Funkce - Geo-tagging, dotykové zamerit, detekce obliceje / úsmevu, panorama, HDR

Síte:

Technologie GSM / HSPA / LTE

Konektivita:

WLAN - Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot

Bluetooth - v4.1, A2DP, EDR, LE

NFC , FM Rádio

GPS - A-GPS, GLONASS 

USB - microUSB v2.0

Platforma:

OS - Android OS, v7.0 (Nougat)  + EMUI 5.0

Chipset - HiSilicon Kirin 655

CPU - Octa-core (4x2.1 GHz Cortex-A53 & 4x1.7 GHz Cortex-A53)

GPU - Mali-T830MP2

Pamet:

Interní pamet - 16 GB, 3 GB RAM

Slot karty - microSD, až 256 GB

Funkce:

Senzory - Otisku prstu (umístený vzadu), akcelerometr, proximity, kompas

Zprávy - SMS, MMS, e-mail, Push Mail, IM

Prohlížec - HTML5

XviD / MP4 / H.264 / WMV prehrávac

MP3 / eAAC + / WMA / WAV / FLAC prehrávac

Prohlížec dokumentu foto / video editor

Baterie:

Neodnímatelná Li-Ion 3000 mAh baterie

Další parametry:

Rozmery - 147,2 x 72,9 x 7,6 mm

Váha - 147 g

Dual SIM (Nano-SIM, duální stand-by 

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Recenze

Huawei P8 Lite 2017 Dual SIM

Statistika hodnocení produktu

90 %

Průměr z 5 hodnocení

4
1
0
0
0

Doporučení od zákazníků

3
zákazníci doporučují tento produkt
0
zákazníků nedoporučuje tento produkt
  • zakoupeno v Mobil se zárukou

    100 %

    Doporučuje produkt

    • nejnovější android
    • slušné hardwarové vybavení
  • zakoupeno v Mobil se zárukou

    90 %

    Doporučuje produkt

    • Krásné fotky
    • Čtečka otisků prstů
    • Notifikační LED dioda
    • Svižný chod bez záseků

    Bezvadný telefon, není mu co vytknout. Snad jen malé interní úložiště, což normální uživatel při běžném užívání ani nepozná. Ale stačilo dokoupit SDkartu a vše je OK.