Poradna HTC EVO 3D

Autor: | Vloženo: 23.12.2012 000 16:20 | Témata: Poradna HTC EVO 3D

Koupit nebo nekoupit HTC EVO 3D

Dobrý den chci se zeptat jestli je tento mobil tak dobrý jak se říká,slyšel jsem na tento mobil kupu stížností třeba na foťák dále na to že se seká.Chci si koupit nový mobil a nevím jaky.Poradte mi prosím jaký si mám koupit.Mobil bych fakt hodně využíval převážně na hry a internet.Přemýšlel o Sony Ericssonu Xperia Play ale pořád váhám který mobil si koupit.Poradte mi prosím jaký mobil si mám koupit hlavně aby to splňovalo moje požadavky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    23. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    telefon se vůbec neseká a fotky jsou občas rozmazané a já bych do htc evo 3d určitě šel.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Viktor

      23. prosince 2012 - Viktor

      No někde jsem četl že foták jak 3D tak 2D fotí sice dobře ale v šeru prý fotí špatně ale hlavně se chci ještě zeptat jestli je telefon dobrý na hry nebo jestli si mám koupit Sony Ericsson Xperia Play


    • Anonymní uživatel

      23. prosince 2012 - Anonymní uživatel

      pokud fotíte v šeru s bleskem, tak fotky jsou pěkné. hry jsou super, ale pokud jsou to složité hry, tak ty také fungují bez problémů, ale musíte častěji ukončovat úlohy. v telefonu hraji pořád gangstar rio. city of saints, asphalt 6, atd. a nic neblbne. Jen mi blbne rail rush, ale ta hra blbne každému, protože ve hře vybíhají reklamy, ale to není chyba telefonu. Každý tu hru hodnotí ošklivě, včetně mne.


    • Viktor

      23. prosince 2012 - Viktor

      Jo díky za radu nejspíš si ho koupím ale doufám že po novém roce ještě cena klesne.A hrál jsi na tomto mobilu třeba asassins creed.Já právě zvažuji volbu mezi HTC Evo 3D a Sony Ericsson Xperia Play tak nevím


    • Anonymní uživatel

      23. prosince 2012 - Anonymní uživatel

      tu hru jsem nehrál, protože mám radši jiné hry a nechci utrácet 50 kč za hru, která se mi nemusí líbit. myslím si, že jeho cena asi neklesne, když jsem se někde dočetl, že se už nevyrábí. Když jsem si asi taky před rokem vybíral telefon, tak mi všichni v obchodech řekli, že telefony s vysouvací klávesnicí nejsou tak dobré, protože po měsíci klávesnice hůř drží a že když omylem spadne, tak se může odtrhnout klávesnice od displeje. Podle specifikací bych raději šel do htc evo 3D, protože 512 MB RAM paměti je málo pro novější a náročnější hry. A další + u htc evo 3d je natáčení hd videa a htc sense.


    • Viktor

      23. prosince 2012 - Viktor

      Tak to tě musím vyvést z omylu s tou klávesnicí já osobně vlastním přes rok sony ericsson xperia mini pro a klávesnice drží a to už mi spadl několikrát na zem a i na dlažební kostky a stále drží.Stále přemýšlím o xperii play která se také nevyrábí a hlavně je to herní mobil takže se na tento mobil dělají hry přímo pro herní klávesnici třeba hru Battlefield Bad Company 2 nebo Asassins Creed.Xperia Play má jen jedno jádro a taky má 512 RAM


    • Anonymní uživatel

      23. prosince 2012 - Anonymní uživatel

      ale htc evo 3D má 2 jádra a 1GB RAM. Tak asi tento telefon je výjimka, protože jsem si tu klávesnici zkoušel a nedržela tolik, jak by měla.


    • Viktor

      23. prosince 2012 - Viktor

      Tak ta výsuvná klávesnice ti nebude držet pořád stejně a hlavně taky záleží na tom jak se k tý klávesnici budeš chovat.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.