Poradna HTC Desire Z

Autor: | Vloženo: 21.02.2013 000 20:05 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Jak je na tom klávesnice?

Když jsem viděl styl vysouvání klávesnice, celkem se mi to zalíbilo, ale nevím jaké by to bylo při delším používání.?

Navíc bych chtěl vědět, jak vypadají fotky? Jaké z nich máte dojmy oproti konkurenci v dané kategorii?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    22. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Můžu jen zopakovat, co jsem psal v hodnocení - vysouvání je příjemné, časem se povolí (nesjpíš - v nějaké anglofonní recenzi se zmiňovala série, která by měla tento problém odstraňovat - ???) do té míry, že se dokáže vyklopit svou vahou, nicméně mě to nevadí, v kapse se neotvírá, nestěžuju si.
    Je škoda, že klávesnice není pětiřádková, jako to mělo LG GW620, kde člověk mohl psát čísla bez nějakých funkčních tlačítek a navíc tam byly šipky. I tak je ale klávesnice výborná nejen proto, že šetří místo na displayi, disponuje zkratkovými "hotkeys" ap. Jako šipky funguje hw tlačítko (trackpad) na vrchní části telefonu, tzn. je použitelné i při zasunuté klávesnici.

    Co se fotek týče, já jsem spokojen, nic světoborného, není to Zeiss, barvy jsou slabší, ale bez problémů s tím fotím dokumenty v plné čitelnosti ap. Nejlépe odpoví tato stránka, kde je přímé srovnání kvality fotek s libovolným telefonem:
    http://tinyurl.com/desirezphoto
    resp. zde kliknout v sekci Tests na Photo
    http://www.gsmarena.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.