Popis produktu
Smartphone vás zaujme na první pohled svým 3D designem, jedinečným odstínem barvy a rozsáhlým displejem bez jakýchkoli výřezů. Přední pop-up kamera se nachází uvnitř telefonu a je kdykoli připravena k rychlému vysunutí. Zadní fotoaparát s trojitým objektivem dokáže vyfotit fotografie plné detailů, panoramatické snímky nebo portréty s umělecky rozostřeným pozadím. Skvěle vybavená technologie fotoaparátu vám dovolí fotit a točit i za šera nebo v pohybu - výsledek bude vždy stát za to. Se 4 000mAh baterií vám energie hned tak nedojde ani při větším vytížení telefonu. A díky výkonnému procesoru s inovovaným chladícím systémem se můžete pustit do hraní her nebo práce v náročných aplikacích.
Špičkový procesor
Parametry produktu
Recenze
- No co mně zaujalo byla cena a výkon a proto jsem nelenil a osobně jsem si zajel telefon vyzvednout přesto že prodejna byla od mého bydliště vzdálená 200km.
- Zatím na to nemohu seriozně odpovědět, protože ten mobil testuji.
- ale nezoufám , však je ve dvouroční záruce.
Doporučuje produkt
Po mé zkušenosti, pokud si budu chtít koupit v oboru elektro tak se první obrátím na tento obchod
Nepodporuj google hry , toho jsem si nevšimla. Jinak vše splňuje
Špičkový procesor
Rychlý spád hry
Dlouhá výdrž
Trojitý fotoaparát
Skvělé fotky i videa za všech okolností
Ničím nerušený displej
Skvěle vybavený
Chytrý telefon s obrovským FullView displejem, motorizovanou pop-up selfie kamerou s rozlišením 16 Mpx, trojitýmm fotoaparátem s umělou inteligencí a skvělým designem. 6.59" displej s Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů a filtrem modrého světla, 8jádrový procesor Kirin 810, 6GB operační paměti, 256GB interní paměti, zadní fotoaparáty 48+8+2Mpx (f/1.8), přední selfie kamera 16Mpx f/2.2, LTE, Bluetooth 4.2, WiFi GHz ac, GPS/ Glonass/ BDS, 3.5mm jack, čtečka otisků prstů, Type-C, baterie 4000 mAh, platforma Android s uživatelským rozhraním EMUI. Rozměry 163.5 x 77.3 x 8.8 mm, hmotnost 202 g.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Zatím na to nemohu seriozně odpovědět, protože ten mobil testuji.
- ale nezoufám , však je ve dvouroční záruce.
- Nádherně fotí. Má výborný display a luxusní vizáž. A super LTE signál.
- Nevšední barva. Nádherný štíhlý ,tenký ze strany.
- Kvalitní luxusní příslušenství, a ihned připravený k akci.
- Po zadání Sim karty není třeba vypínat ani restartovat mobil, okamžitě Sim karta reaguje.
- Nevýhoda je u Honor taková že nefunguje na něm Google play služby. Musí se přesměrovat určité služby.
- Má hrozně citlivý display sejme každé miniaturní škrábnutí potřeba chránit.
- paměť
, zakoupeno v F-mobil.cz
Nepodporuje Google Play
, zakoupeno v DIGIFIT
Doporučuje produkt
Je to vánoční překvapení !
Doporučuje produkt
Telefon jsem si koupila až díky Black friday akci od Honoru. Můj starý už byl trochu na odpis a vzhledem k tomu, že jsem fanoušek honoru, tak jsem musela zkusit tuhle pecku letošního roku. A jsem spokojená. Díky akci ho mám i o dost levnější.
, zakoupeno v MALL.CZ
Doporučuje produkt
Nevýhodou je že nefungují Google funkce
Doporučuje produkt
Telefon jsem koupila díky akci Black friday a sleva přišla vhod. Nový telefon jsem potřebovala a po tomhle jsem toužila, tak mi sleva dost pomohla.