Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Přidat recenzi

Android telefon - Smartphone - Sony Ericsson - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Úhlopříčka displeje palce ": 4,3 Typ displeje: aktivní TFT; barevný Rozlišení displeje bodů: 1280 x 720 Počet barev displeje: 16,7 miliónů Konstrukce telefonu: dotykový;... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

35 zákazníků doporučuje tento produkt
10 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(69 z 71 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tak jsem měl možnost si na "předváděčce-veletrhu" aspoň osahat novou Xperii S od Sony (Ericsson ;-) ). Měl jsem ji v ruce pár minut, tak nečekejte žádné hloubkové postřehy, ale jen to, co mi utkvělo v hlavě.
Na první pohled Vás ohromí velký, kapacitní, 4,3 palcový displej s rozlišením 720 x... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Sony Xperia S

UzivatelSXS

UzivatelSXS

Přidáno: 16. května 2012

• Výkon
  • USB krytka
  • Vadný display
  • Vrzající brada

Po 2 týdnech používání se mi při zvýšené teplotě začli zobrazovat fleky na displaji. Znám 3 další lidi co mají tenhle mobil, všichni stejná závada. Sony odpovídá všem stejnou zprávou, problém má snad každá Xperia S. Některým po opravě se začala chyba vyskytovat znovu. Dále při zvýšené teplotě se mobil začíná sekat. Brada telefonu po pár dnech vrže. A to, že za bradu mobilu si máte mobl pověsit to je sebevražda. Foťák je dobrý, ale fotí pomalu a občas mechanická spoušť pořád zaostřuje a trvá ji to celkem dlouho. Video se dá natáčet, jen když stojíte na místě při chůzi se video třepe. Výdrž je podle mě slabá, protože ráno mobil vytáhnete z nabíječky a odpoledne ho dávate opět nabíjet. Pokud zapnete display na max a máte zaplou WI-FI, tak do 3,5 hodiny máte baterku kaput. Mobil jsem si vybral, kvůli lákavemu designu, velké paměti, výkonu a displaji. Po 2 týdenní používání jsem obrovsky zklaman, díký displeji a té bradě. Uvidím co řeknou na reklamaci, ale podle reakcí Sony to zatím neví jak opravit. Mobil, který stojí víc jak 10.000 Kč a po 2 týdnech je v servisu je tragédie. Chci vrátit peníze a už nikdy Sony.

Kvalita displeje: dobrá

netovinky.com

Přidáno: 15. května 2012

Přidáno: 11. května 2012

• + Design a zpracování
  • + výkon
  • + display
  • + po update slušná výdrž (více než den a půl)
  • + doladěný firmware
  • - krytka usb konektoru
  • - tlačítka pod displayem i po update nereagují vždy korektně
  • - výrazný šum fotografií při umělém=horším osvětlení

Mé první čisté Sony. Opravdu kvalitní zpracování a velice slušný pracovní nástroj!

www.mobinfo.cz

Přidáno: 11. května 2012

Sony Xperia S recenze | Mobinfo.cz

Výrobce se změnil, jméno ale zůstalo. Nová Xperia S má už pouze japonské rodiče, podobnost se staršími telefony je ale zatím jasně patrná. Dokáže být Sony úspěšnější než původní Sony Ericsson?

Celá recenze na www.mobinfo.cz

www.youtube.com

Přidáno: 10. května 2012

Sony Xperia S - Mobinfo.cz

Tolik jsme se na špičkový japonský mobil těšili a teď na něj hledíme s údivem. Už první osahání prozradí nedostatky konstrukce, kterých je hned několik.

• Ne (7)

www.mobinfo.cz

Přidáno: 10. května 2012

Preview Sony Xperia S | Mobinfo.cz

Sony Xperia S přichází jako vlajková loď japonského výrobce a neohroženě se chce zařadit mezi smartphony s dvěma jádry v procesoru. Výkon však marně zakrývá drobnosti, které dokážou každodenní použití mobilu otrávit.

Celá recenze na www.mobinfo.cz

Přidáno: 6. května 2012

Doporučuje produkt
  • Kvalitní display, rychlost procesu, zobrazení videa, přenositelnost k TV.... Srovnatelný s HTC a. IPhone
  • Pravděpodobně chyba jen tohoto kusů či díky zakoupení na Německém trhu, nejde mi nastavit zvuk budíku, políčko tu je ale je neaktivní, vyřešil jsem to nahrazením jiného budiku, jiné aplikace, je to skoda

Dobrý telefon pro kohokoliv, kdo má rád chytrý a rychlý telefon!!

Jan Zelman

Jan Zelman

Přidáno: 4. května 2012

• - Skvělý displej jak rozlišením tak DPI
  • - Prvotřídní fotoaparát, který hravě rozdupe levnější digitální fotoaparáty
  • - Ohromný surový výkon který "papírově" (benchmark) rozdupe i některá méně povedená čtyřjádra (Tegra například)
  • - Líbivý design :)
  • - Výdrž baterie (ale je třeba podotknout že lépe to fakt dnes udělat bohužel nejde)
  • - Zatím bohužel jen Gingerbread

LT26i je telefon s jednoduchým zadáním: žádné kompromisy. A z mého pohledu svého zadání dostál. V době kdy jsem telefon kupoval trh nabízel v této třídě telefonů pouze Galaxy Nexus a LT26i, a vzhledem k tomu že v některých ohledech Galaxy Nexus silně pokulhává, zvolil jsem Xperii, a ani s dnešní nabídkou bych neměnil. Uvidíme jak trhem zamává SGSIII, ale řekl bych že bude začínat na nehorázné ceně, takže i tak bych asi volil Xperii :) Slyším ze všech stran že telefon trpí na různé vrzání krytu a podobně, ale v mém případě jsem nic podobného nezaznamenal. Fotografie jsou kvalitní, rychlost pořízení fotek je špičková, nemusíte řešit ten "správný moment" - pouze zběsile mačkáte spoušť a každou půlsekundu zaznamenáte snímek, pak si jednoduše vyberete která fotografie je nejlepší. Co se výkonu týče, trh bude stejně omezen slabším Galaxy Nexusem, takže nemyslím že by někdo vydal něco co prostě nerozchodíte kvůli nárokům. Také musím zmínit kvalitní displej, který svým DPI překonává i slavný Retina Display od Apple. Telefon púsobí dojmem polotabletu, především kvůli jeho hranatosti, přesto jeho rozměry jen lehce převyšují starší telefony jako je LG Optimus 2X, takže do kapsy kam se Vám starý telefon vešel se nejspíš vejde i Xperie. Telefon má neotřelý design, žádné levné nablýskané plasty ale všechno pěkně matné, takže spíše odolává mastnotě. Jediné místo kde ulpívají šmouhy je tradičně displej, a bohužel i ve výřezu na sluchátko (přední reproduktor) dost často ulpívá všemožný sajrajt :) I přesto je to ale velmi povedený telefon a rozhodně stojí za zvážení. Když konkurenční HTC One série telefon překonává nanejvýš v ceně :)

Jaroslav Dusek

Jaroslav Dusek

Přidáno: 30. dubna 2012

(Upraveno 15. května 2012)

• velky HD displey
  • vykone Dvou jadro
  • design
  • odladenost systemu
  • fotoaparat 12mpx a Exmor R
  • skvele hrajici repraček a vyborny audio vystup
  • vydrz baterie 1 den ale na tak vykone zarizeni a krasny dipley se to da odpustit

pri koupi tohoto telefonu mi vrzala brada ale po case si sedla a us nevyda ani hlasku :-D
a celkove sem stimto zarizenim velice spokojen
jdou spoustet i hry pro tegru 3 a vubec se nesekaji pokud se to neprezene s detailama pak grafika trošičku v ruznych situacich pokulhava ale jinak jde vse OK

Longer377

Longer377

Přidáno: 27. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Rozlišení displaye, fotoaparát, svižnost, snad vše =)
  • Asi jen nemožnost rozšířit pamět SD kartou =) Ale to je čistě můj osobní názor =)

Byl jsem donedávna věrný Symbianovým High-End Nokiím ale jak Nokia začala přecházet na OS Windows mě donutila změnit výrobce telefonů. Nerad měním značky, a tak sem nástupce Nokií vybíral opravdu pečlivě. Nejdříve jsem byl rozhodnutý pro Motorolu Razr ale nakonec u mě 100% zvítězil Sony se svou Xpérií S. Jsem jí uchvácen, stále mě překvapuje po všech stránkách. Je to prostě TOP model jak má vypadat. Pokud jste nároční uživatelé Xpérie S čeká na Vás =) . A Ano i Xperie má své chyby ale ty přehlídnete protože jsou schované pod vahou tich ostatních úžasných věcí... =))

Jediný co furt bolí je přechod ze Symbianu na Android z toho se budu vzpamatovávat ještě dlouho =D

Vik

Vik

Přidáno: 25. dubna 2012

• rychlost porizeni fotky
  • display
  • jednoznacne baterka
  • + vse ostatni, shrnuto v me recenzi nize.
  • Urcite NEDOPORUCUJI KUPOVAT

Ja ho koupil hned druhy den po prichodu na trh a za dva dny jsem ho sel vratit :(
Byl jsem z neho po koupi dost nadseny, a o to horsi bylo moje sklamani po dvoudennim testovani a naslednem vraceni. Vratit jsem ho sel s tezkym krokem, ale udelat jsem to musel, protoze by me asi den ode dne stvalo cim dal tim vic, tech par celkem dost dulezitych praktickych veci, ktere jsem zminil v recenzi.

1 - spodni cast telefonu pod pruhlednym plexi je z plastu a strasne v ni vrze a hybe se - testovano v prodejne pri vraceni a delali to vsechny ostatni, ktere tam meli. Kdyz date telefon do nejakeho pouzdra, tak pri vytahovani vzdy zatahnete za zminovany konec a naberete pocitu, ze vam ma kazdou chvilku spodni cast upadnout. Melo to byt udelano z jednoho kusu a pak by to bylo v pohode, ale takhle je to pouze neco co si hraje na super design a pri potahnuti telefonu z pouzdra v nem zavrze jak ve stare skrini - nedokoumano do uspesneho konce.
2 - zadni kryt drzi na dobre slovo, takze kdyz chcete telefon klasicky pritlacit displejem na tricko a otrit tak otisky prstu z displeje, pri potlaceni na zadni stranu a nasledneho pohybu telefonem za zadni kryt, jednoduse se vam zadni kryt otevre, celkem dost neprijemne :(((
3 - vydrz baterky opravdu zla a to jsem mel vzdy jas na skoro nejmin a vse co zralo vyple.
4 - ten pruhledny spodek s plastovym koncem vypada na prvni dojem krasne, ale po par minutach vas to celkem prejde a zjistite, ze mate pouze o vice jak 2 cm delsi telefon kvuli nepotrebnemu plastu ve kterem jeste navic vrze.
5 - spatne se mackaji spodni tecky, slouzici jako supliky. Pokazde jsem musel mackat 2-3 nez jsem se kliknuti aktivovalo.
6 - zapinaci cuplik je na vrchu telefonu coz je dost neprakticke, protoze vzdy kdyz drzite telefon v ruce, prirozene by se cuplik mackal na pravem boku palcem a nebo levem ukazovackem. Takhle musite porad brat nepohodlne telefon do obou ruk.
7 - mini USB na dobijeni telefonu je osazeno plastovou krytkou, kterou musite vzdy nepohodlne pred pripojenim na dobijeni vycvaknout. Nemluve o tom, ze nebude mit dlouhe trvani nez se urve a nasledne ztrati. Pak tam zustane velka dira. Bylo by o 100 % lepsi, kdyz by tam dali klasicky pouze otevreny mini USB pristup, tak jako to ma treba xperia sola, a potom by to vypadalo krasne i prakticky. Takhle je tam udelana velka dira kvuli dosednuti plastove krytky a ta bude po straceni krytu videt a bude to skarede.

• Ano (13)

• Nic.

Super telefon.

smartmania.cz

Sony Xperia S: Výkonný smartphone v elegantním těle (recenze) - SmartMania.cz

Sony Ericsson dokázal vybudovat silnou modelovou řadu Xperia. Novinka s označením Xperia S je už ale dítkem japonské společnosti Sony. Má změna v organizaci vliv na kvalitu nových modelů?

Celá recenze na smartmania.cz
Mikel191

Mikel191

přehledný,spolehlivý
s mobilním telefonem jsem spokojen
doporučil bych ho ostatním

www.sonyericssony.cz

Sony Xperia S

Sony Xperia S je vlajkovou lodí japonské společnosti, která opět začala vyrábět telefony pouze pod svým jménem. Xperia S přichází se 720p displejem a 12 MPx fotoaparátem, navíc se může pochlubit novým designem, který představuje trend pro celou řadu mobilních telefonů Xperia.

Celá recenze na www.sonyericssony.cz
Ověřený zákazník 1nakup.cz

Kunagl

Zakoupeno v 1nakup.cz

• Je krásný, chytrý, jako dárek udělal obrovskou radost- tedˇ ho chce celá rodina.
  • Malá výdrž baterie, potíže s microSIM kartou.

Je skvělý a relativně levný. Doporučuji. Pozor na některé prodejce,přestože uvádějí u výrobku že pochází z české distribuce, jedná se o mobily koupené v Polsku- to v lepším případě.

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

zdenek

Přidáno: 21. dubna 2012

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Soupeře mobil
  • Nevím o ničem

Celkově nadšený z tohoto mobilu

www.sony-xperia.cz

Přidáno: 20. dubna 2012

Sony Xperia S

Kompletní rozbor tohoto telefonu, rozhodně doporučuji přečíst před koupí !

Celá recenze na www.sony-xperia.cz
Ověřený zákazník ANACOMP.cz

Přidáno: 18. dubna 2012

Zakoupeno v ANACOMP.cz

• Rozlišení displeje
  • Kvalita provedení
  • Design
  • Špatně reagují senzorová talčítka, je otravné tapat několikrát

Kromě těch senzorových tlačítek (a výdrže, ale to je obecný problém) velká spokojenost. I s výchozím luncherem je telefon rychlý a dobře ovladatelný. Fotky při nedostatku světla zašuměné, jinak velmi dobré. Přechod z mé původní MX220 nebyl nijak hrozný, i když je Xperia skoro 3x tak velká.

DEV

DEV

Přidáno: 17. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Naprostá spokojenost !!!
  • Žádny zásadní problém jsem nezaznamenal

úžasný a krásný telefoon

jiri janecek

jiri janecek

Přidáno: 17. dubna 2012

• -Vynikající design
  • -Všecky hry a aplikace krásně plynule
  • -Všecko si nastavíte jak chcete a přízpusobíte si
  • -Vynikající fotky a video
  • -Vynikající display pro přehrávání videii
  • -32Gb paměti
  • -Pro okolí celkém velký, i mě tak pár dnů přišel ale jak si zvyknete menší už chtít nebudete :)
  • -Pár mušek má, ale jsou to prkotiny který časem vyřeší aktualizace nebo nove ICS
  • -Telefon musíte přizpůsobovat situaci aby měl dobrou výdrž

Telefon je opravdu super, furt je na něm co dělat :) Spracování úžasné. Trošku jsem se bál chyb prvních modelů(slabá výdrž,problémy se žloutnutí displeye atd),ale všechny tyto neduhy jsou pryč a vyřešeny ke mě se dostal vynikající smartphone. Hlavním žroutem baterie je display a přenos dat. Troufnu si řict,že kdybych telefon měl jenom na sms a volání s nejnižším jasem displeyem vydržím i 3-4 dny.

Přidáno: 16. dubna 2012

(Upraveno 16. dubna 2012)

• vyborny display
  • vysoka kvalita foto
  • rychly a vykonny
  • pevna bateria
  • vzhladom na ten uzastny a dokonaly dysplay slaba vydrz baterie

sony je kvalitny znacka stoji za to jit do ni! ovlada se jednoduse skoro samo!

GOES RK

Přidáno: 16. dubna 2012

• maximální spokojenost
  • zatím nic

100 % super

Karlos

Karlos

Přidáno: 12. dubna 2012

(Upraveno 12. dubna 2012)

• -Krásny dizajn
  • -Výkonný
  • -Pár much má, ale nic co by nevyřešilo par updatů
  • -Baterku jsem si optimalizoval, staci si stim pěkně pohrát,dva dny v pohodě

Paráda:)

www.itaci.cz

Přidáno: 9. dubna 2012

Sony Xperia S – recenze | ITaci

Velká recenze telefonu Sony Xperia S. Klady, zápory, zkušenosti, výdrž baterie a jiné postřehy z několika týdenního používání telefonu.

Celá recenze na www.itaci.cz
I.T.-Technik SAWIPA

pokročilý

I.T.-Technik SAWIPA

Přidáno: 7. dubna 2012

(Upraveno 7. dubna 2012)

• Skvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekkvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávek

• Ne (14)

android.6noci.cz

Přidáno: 4. dubna 2012

Zkušenosti se Sony Xperia S

V tomto článku bych se rád podělil o své zkušenosti, které jsem s tímto smartphonem získal během několika dní testování. Tato recenze si neklade za cíl být naprosto komplexní (takových je už na internetu dost), spíše bych chtěl vypíchnout pár věcí, které mě zaujaly a které by mohly zajímat také potenciální zájemce o koupi tohoto na pohled velmi hezkého telefonu.

Celá recenze na android.6noci.cz
Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 2. dubna 2012

Zakoupeno v Alza.cz

Nedoporučuje produkt
  • Telefon je prostě úžasný.
  • Ale ať dělám co dělám, baterie mi vydrží max. 15 hod.

Zařízení jsem musel vrátit. Oproti prezentované výdrži baterie jsem se nikdy nemohl dostat déle jak přes 15 hod. Používání bylo z mé strany standardní. Stejné jako u předchozího modelu ARC, který jsem nabíjel ob den. Vracím se k němu zpět...

• Ne (7)

Přidáno: 2. dubna 2012

• Display
  • Kamera
  • Rychlost
  • Boční tlačítka (zejména fotoaparátu)
  • Zadní kryt
  • Krytky konektorů
  • Prostředí Sony nemusí každému sednout

Na první pohled zaujme rozhodně spodní průhledná lišta a celkově elegantní design. Na svou velikost a vybavenost není moc těžký (Lehčí, než můj předchozí HTC HD2). Jen zadní kryt mohl být u telefonu této kategorie vyřešen o něco lépe, přotože nesedí zcela jistě a i těch pár desetin milimetru člověk vnímá. Pod krytem neuvidíte v podstatě nic, krom slotu na microSIM kartu (tu vám u operátora šmiknou za 5 vteřin:)). Že je baterie na pevno nevidím jako problém. Nežijeme v době, kdy baterie odumře po půl roce.
Konektory HDMI a USB jsou kryty záslepkami, které budete mít trochu strach často otevírat. Ale jejich odolnost dokáže až čas. Vzhedu prospívají, což asi hraje u Sony prim.

Prostředí telefonu je laděno stylem, který mi nesedl. Výhodou Androida budiž jeho přizpůsobitelnost, proto není důvod to rozvádět. Telefon je opravdu rychlý (HODNĚ rychlý)- O tom se ostatně přesvědčíte zejména při práci s kamerou či fotoaparátem. Záběry jsou na HD displayi překrásně barevné a kvalitní. Jen se připravte na šok, protože při nahrání např. na Facebook budou vypadat jinak. Samotné tlačítko fotoaparátu je něco, co mi u předchozího telefonu chybělo a proto za něj velké plus.

První aktualizace se mi nabídla ihned po prvním spuštění telefonu, proto věřím, že se Sony bude snažit a aktualizace budou časté. Přecejen musí ukázat, že jim to bez Švédů taky jde :))

• Ano (8)
Tomáš Pavlík

Tomáš Pavlík

Přidáno: 30. března 2012

Doporučuje produkt
  • fotoaparát,video full HD,displej HD,desing a elegance (tím nechci říct že je speciálně pro ženy),barvy na displeji, wifi,android atd.
  • již zmiňovaný zadní kryt

Doporučuji nenechat se rozhodit podle jedné recenze a přečíst si i ostaní. Zkušenosti uživatelů, kteří mají telefon doma nejsou ohledně baterie tak špatné. A nebo si počkat na aktualizaci, a pak rozhodnout jaký telefon koupit.Telefon je skvělí nevím(kromě trochu lacinějšího krytu)žádné minus

Lucie Lojková

Lucie Lojková

Přidáno: 28. března 2012

Doporučuje produkt
  • Luxusní telefon, výborný displej, nádherné fotky, hd kvalita videa, přehledný, jednoduchý, lze stáhnout mnoho aplikací
  • zadní kryt

Jsem zkušená uživatelka mobilních telefonů. Čekala jsem u takto drahého a luxusního telefonu trochu lepší řešení zadního krytu, tento plastový nedoléhá zcela a tím vytváří malou škvírku na okraji. Jinak jsem nadšená, dlouho jsem se rozmýšlela a vybírala, nakonec zvítězil sony, díky svým parametrům a designu a rozhodně jsem vybrala správně. Já mám sony v bílé barvě, je na ní ale vše vidět. Telefon je větších rozměrů a i docela těžký, ale to vše vyrovnává nádherný obraz, skvělý fotoaparát a spousta užitečných funkcí.

Přidáno: 26. března 2012

• Výkon
  • Výborný display
  • Čitelnost na slunci
  • Extrémně rychlá finance gps
  • Po aktualizaci fw bez viditelných chyb
  • Umístění probouzející tlačítka moc daleko
  • Zbytečně velká komprese fotek
  • Průměrná výdrž baterie (1 den při intenzivním využití)

Jedná se o velmi dobrý telefon, který stojí za tu cenu. S aktualizaci na ICS bude takřka dokonalý.

www.emag.cz

Přidáno: 24. března 2012

Sony: Xperia N (koncept) - eMag.cz

Autor návrhu Sony Xperia Eterion, o jehož telefonu jsme psali již před několika týdny, nyní poslal další koncpet. A opět na téma Sony. Tentokrát se jedná o Sony Xperia N.

Celá recenze na www.emag.cz
sibelius

sibelius

Přidáno: 20. března 2012

• HD displej
  • Fotoaparát a rychlé pořízení fotek
  • Dvoujádro a tedy rychlost telefonu
  • Dodávané příslušenství (HDMI kabel, pouzdro, folie)
  • microHDMI konektor
  • interní paměť 32GB
  • nevyměnitelná baterie
  • bez slotu na SD karty
  • zadní kryt občas vrže
  • zatím žádná aktualizace fw od Sony

Designově nádherný kousek od Sony, podle mě jediný telefon, který se odlišuje svým designem od ostatních. Jako klíčové vlastnosti, pro které si stojí zato telefon koupit. jsou určitě: nádherný HD displej, který je skvěle čitelný i na přímém slunci. Fotoaparát, který do dvou vteřin pořídí fotku, tak i kvalita pořízených fotek (na mobil podle mě velmi dobrá). Bohaté dodávané příslušenství, které Sony k telefonu přibaluje (kožené pouzdro, HDMI kabel, ochranná fólie). Za zmínku stojí také dvoujádrový procesor, který celý telefon dělá neskutečně rychlý. Internetový prohlížeč si poradí se všemi stránkami a nestalo se mi, že by se cokoliv nepodařilo zobrazit. Za týden používání jsem neztratil ani jednou signál a zvuk při hovoru je velmi čistý a hlasitý. Baterie mi při vetším využívání vydrží necelý den, ale to je daň za HD displej a za dvoujádro.
Jako největším nedostatkem tak prozatím považuji to, že sony v čr nevydalo zatím ani jeden opravný fw...

• Ano (13)
Karel

Karel

Přidáno: 20. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • Výborný displej i na sluníčku.
  • Kapacita paměti 32 GB
  • Výborný fotoaparát
  • Líbivý vzhled (všechny telefony jsou téměř stejné)
  • Dobrá konstrukce rám je kovový
  • Použití nanotechnologie pro odpuzení prachu
  • Největší problémy v chybách frimware
  • vypadávající GPS
  • Rychlonabíjení jednou funguje úžasně a jindy vám přijde,že nefunguje

Stálé čekání na opravu firmware
V našem regionu jsem nenašel ještě žádnou,ale v anglii už vyšli tři.
Škoda toho firmware jinak by to byl výborný telefon.
Telefon vlastním již týden.

• Ne (13)

• výborný fotoaparát
  • vyborný přehrávač hudby
  • dostačující pamětˇ(subjektivní)
  • svižný systém
  • jemný a detailní display
  • hodně hlasitý reproduktor(X-loud)
  • HDMI (kabel se zlatymi konektory v baleni)
  • mechanická spouštˇ fotoaparátu
  • pekně animované widgety(subjektivní)
  • rychlý start systému
  • slabé pozorovací úhly displaye
  • podání černé
  • občasné zaškubnutí mezi plochami dom.obrazovky
  • vyp.tlačítko neprakticky na horní straně
  • baterie napevno
  • výdrž něco přes 1 den
  • už docela velký telefon(subjektivní)

abych to tak nějak shrnul tak jedná se o pomerně slušně vybavený smartphone a převládají klady.co mě osobně zklamalo je display.jemnost je skvělá i barvy jsou pekně kontrastní ale display ze stran hodně bledne a o černé se ani mluvit nedá.za dne to ješte jde ale v šeru nebo uplné tmě je to šedá.(jako klasicky přesvětlený led televizor)jinak co se mi fakt líbí je fotoaparát,který pořizuje hodně pekný fotky,dále je to hudební přehrávač s hlasitým zvukem jak ve sluchátkach tak i přes reproduktor.pomáha mu i funkce X-loud při které mobil doslova řve:)systém je velmi svižný ale bohužel se mi stalo i to že přechod mezi plochami byl trhaný.snad to vyřeší android 4.0.na konec jen doplním že balení je poměrně bohaté.obsahuje navíc hdmi kabel,ochrannou folii na display a koženkové pouzdro s logem sony:)

• Ano (14)

expert

Videorecenze Sony Xperia S - 1. díl (konstrukce) - mobilenet.cz

Sony Xperia S je průkopníkem řady NXT. Jak vypadá vlajková loď pro rok 2012? Nabídne 12 Mpx fotoaparát nebo unibody tělo s úpravou honosící se nano technologií. Dotykový displej nabídne HD rozlišení a pod kapotou bije dvoujádrový 1,5 GHz procesor. Nechybí HDMI konektor i obří 32 GB paměť. Přesto nás řada věcí nemile překvapila. Uhádnete, o jaké jde?

Recenze Sony Xperia S: vlajková loď s trhlinou na pravoboku

Celá recenze na mobilenet.cz
Olgoj Chorchoj

Olgoj Chorchoj

(Upraveno 5. dubna 2012)

• Je super
  • -při hraní se rychle vybije baterka, ale to je u všech, jinak drží dobře
  • -vestavěná baterka.

Jinak super

• Ano (9)

www.mobilmania.cz

Sony Xperia S: vrchol japonského úsilí [recenze] - MobilMania.cz

Xperia S je první dvoujádro od Sony. Jeho hlavním tahákem je ale superdisplej s HD rozlišením a chytré placky NFC SmartTags.

Celá recenze na www.mobilmania.cz

Doporučuje produkt
  • prostě skvělý telefon neni co dodat
  • nic

doporučuji všem

Ovládání mobilního telefonu: složité
Adam

Adam

Přidáno: 16. března 2012

(Upraveno 16. března 2012)

• Procesor
  • Průsvitný pruh
  • Fotoaparát
  • Konstrukce
  • Senzorové tlačítka nad prusvitnym pruhem(ale na to se zvykne)

Telefon je vyborny jak ze strany konstrukce tak ze strany vykonostni
je to zatim nejvybavenejsi telefon

Hubert

Hubert

Přidáno: 15. března 2012

(Upraveno 15. března 2012)

Doporučuje produkt
  • Displej, procesor, použité materiály, klávesnice...
  • Zatím bez ICS

Měl jsem možnost za poslední roky vyzkoušet desítky mobilů, některé lepší a jiné horší...tento jednoznačně patří mezi ty lepší. Ohromil mě design telefonu, sedí mi naprosto i jeho prostředí. Dávám 100% za vzhled a 95% za procesor-přecijen tam to 4jádro dát mohli...v praxi ale tolik nepoznáte;-)

• Ano (9)
sima275

sima275

Přidáno: 14. března 2012

• Úžasný displej s HD rozlišením
  • Nádherný dizajn
  • Nic

Je to nejlepší telefon současnosti!

• Ano (12)
  • Ne (5)

mobilizujeme.cz

Přidáno: 12. března 2012

Sony Xperia S - recenze vycházející hvězdy

Sony Xperia S je vlajkovou lodí pro rok 2012 a zároveň prvním telefonem po rozdělení společností Sony a Ericsson. Náš redakční test zhodnotí, jak si tato novinka stojí v porovnání s konkurencí.

Celá recenze na mobilizujeme.cz

Přidáno: 11. března 2012

(Upraveno 11. března 2012)

• Nádhera ......

michal

Přidáno: 11. března 2012

(Upraveno 4. dubna 2012)

• nadherna obrazovka
  • zaseka ve a pak se stim neda nic delat, jen cakat nez dojde baterka. TRAPNE!!!
  • nema externi pamnet

TAK TEN MOJ SA MI DNES 19.3.2012 PO DVOCH TYDNECH POKAZIL!!! DAL SEM HO NA NAPAJENI A PRI KAPACITE BATERIE 4% MI NAJEDNOU ZHASOU A UZ SOM HO NEVZKRIESIL :(
A NEVIM JESTLI JEN MOJ ALE BYL HROZNY PROBLEM SPAJAT HO S POCITACEM NA STAHOVANIE SUBOROU... .

• Ne (11)

Jarda

Jarda

Přidáno: 9. března 2012

• -Krásný a jemný Hd displej
  • -Kovový rámeček kolem těla telefonů
  • -Design
  • -Zadní kryt je z měkčeneho plastu
  • -12mpx foťák
  • -Rychlo nabijeni (cca 1 hod a 15 min)
  • -Dual-core 1,5Ghz
  • -1Gb ram
  • -Sponzorovat tlačítka pod displejem mohli být vetsi:-S ale dá se nato zvyknout;-) holt mi nic jinýho nezbylo
  • -Ne moc velká výdrž na jedno nabití 1 a půl dne ale jeho taky tím že mu nedávám vydechnout :-D

Super telefon se super vzhledem prostě pro ty co chtějí mít funkční a pjeknou cihlicku :-)
A i tento příspěvek sem napsal z této krásné XPERIE :-) mám ji dva dny a stále mě překvapuje. Ale asi jako většina co přechází ze symbianu tak se s androidem stále tak trochu peru ale snad to vyřeší za měsíc upgrad na ICS ale stejně si na to budu muset zvyknout :-)

• Ano (20)

Zobrazuji 1 - 50 ze 68 recenzí [ 1 ] 2