Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson Xperia X8

Přidat recenzi

Android telefon - Smartphone - Sony Ericsson - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Sony Ericsson Xperia X8 je kompromisem pro všechny uživatele, kterým se zdá model Xperia X10 příliš velký a Xperia X10 mini naopak příliš malý. Sony Ericsson Xperia X8 je opět... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

104 zákazníků doporučuje tento produkt
14 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(67 z 86 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

za 4500kč (mobilky.cz) dostanete skvěle rychlí a výkonný telefon srovnatelný s jinými giganty této doby (nokia n8, iPhone 4, htc Desire atd.) Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(52 z 68 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Klasický smartfoun, za který nemusíte dávat nesmyslnou částku. O to více je tento telefon ochuzený. V dílnách SE mu zapomněli dát přisvětlovací diodku, foťák by mohl být také lepší, ale postačí. Absence multitouchu, případně dualtouchu je opravdu také velká škoda a v době, kdy konkurence vydávala te... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Sony Ericsson Xperia X8

Řízek

Řízek

Přidáno: před 54 minutami

Nedoporučuje produkt
  • rozhodla cena u vodafone (77kč)
  • display má poměrně hrubej rast, výdrž baterie 2-3h!!!!! padaní aplikací a už po 3/4 roce nejde aktualizovat!! utržená krytka usb konektoru( nechápu na co tam je, když jiný telefony jsou i bez tohoto udělátka)

nekupovat i kdyby Vám dopláceli!

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Kvalita displeje: špatná
Ověřený zákazník Alza.cz

Tohis

Přidáno: 17. května 2012

(Upraveno 17. května 2012)

Zakoupeno v Alza.cz

• Malý roztomilý úsporný telefon
  • Určitě ho doporučuji
  • Nic

Veronika Karolová

Veronika Karolová

Přidáno: 16. května 2012

• Bezva mobil vážně dobrej na 1000000000000%

Bezva mobil vážně dobrej na 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%

rendy

rendy

Přidáno: 10. května 2012

Doporučuje produkt
  • nejlepší mobil ktery se měl
  • super aindroit

Zdeněk H.

Přidáno: 10. května 2012

• Android pro začátečníky
  • minimalistický design
  • absence LED diody a multitouch
  • pouze základní výbava

Existuje-li mobilní telefon jako stvořený pro přechod od světa "klasických" tlačítkových telefonů směrem k "chytrým" zařízením, pak je to zcela jistě právě Xperia X8.
Ač máme už první kvartál roku 2012 za sebou a všude v telefonech se to jen hemží dvou a více jádrovými procesory a vymoženostmi všeho druhu, dokážu si i nadále představit situaci člověka, který se dotykovým displejům a novým operačním systémům brání jak čert kříži, až už zkrátka za pár měsíců solidní tlačítkové telefony zmizí docela a najednou babo raď - který telefon bude pro mě tím prvním "Androidem" (případně jiným smart-systémem)?

Xperia X8 přináší velkou spoustu věcí, které je ideální vyzkoušet si na cestě mezi novou generaci telefonů - dotykové ovládání řeší kompletně obsluhu celého telefonu, nechybí ani ucházející fotoaparát, se kterým sem tam vyfotíte nějaký obrázek. Než se seznámíte s prostředím, aplikační výbava vám na nějaký ten den postačí - pro zvědavce je tu ale připraven Android Market (i po přechodu na Google Play jeho původní jméno zůstává), na kterém najdete přehršel placených i neplacených aplikací, které posunou výkon (nebo spíše funkčnost) telefonu zase o kousek dál. Možnosti otevřeného systému Android tak dokážou i z jinak spíše průměrného telefonu udělat pomocníka ideálního pro každodenní používání.

Žel bohu, X8 sama o sobě stále průměrným telefonem zůstává. Doba vzniku telefonu i jeho hardwarová výbava ho zkrátka "odřízla" od růstu směrem vzhůru, a tak telefon zamrznul na verzi Androidu 2.1, ve kterém chybí ovládání více dotyky, přesun aplikací na externí paměť (velká bolístka) a X dalších větších či menších drobností, které dnešní pokročilejší telefony zvládají s bravurou. Fotomaniaky také nepotěší absence přisvětlení při focení, které si mnozí dřívě osvojili jako dobrou kapesní baterku. I přes svobodu instalace téměř čehokoli telefon není "nekonečný", a tak po deset dvaceti aplikacích navíc už telefon značně zpomaluje svůj chod a neoptimalizuje např. ani aplikace, které soustavně nepoužíváte.

Vše se dá do jisté míry "obejít" a i výkonem spíše slabší telefon o kousek posunout - vše má ale své hranice, takže telefon doporučuji spíše jen jako seznámení s novým "smart" světem pro ty, kteří se bojí udělat větší skok mezi nadupanější telefony.

Kvalita displeje: dostačující
Ověřený zákazník uMobil

Přidáno: 4. května 2012

Zakoupeno v uMobil

Doporučuje produkt
  • optimální velikost - ještě se vejde do kapsy
  • intuitivní ovládání - telefon vás navede sám
  • trochu horší orientace ve složkách,
  • zbytečné ikony v menu
  • citlivost displeje by mohla být lepší

dostačující pro běžného uživatele
dobrá cena
vypadá hezky

Přidáno: 3. května 2012

• zatím vše v pořádku
  • fotoaparát

sem spokojena s tímto výrobkem, pro mé použití dostačující

MAJKY

Mišec

Mišec

Přidáno: 17. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Pekny vzhled, vymeny zadni kryt, kvalitni prehravani hudby, umi docela hezke fotografie
  • Otevrena cocka fotoaparatu - neni krytka, nekdy spatne funguje dotek na displej, nez se vypnu budik tak probudi i souseda :-D

Dostatecna spokojenost, muzu doporucit :,)

Ověřený zákazník OKAY.cz

• aplikace
  • displej dobře reaguje
  • barevnost displeje
  • složité spouštění bluetooth
  • nemožnost vytváření a přesouvání složek v telefonu
  • slabá baterie
  • fotky u příchozího i odchozího hovoru jsou malé

Telefon ujde jen mu chybí pár vychytávek jako výše uvedená manipulace se složkami, viditelnost displeje atd. prostě bych byl nejradši spojil svůj starej telefon a tenhle.

martin

Přidáno: 9. dubna 2012

• -Android
  • -Malej
  • -Lehkej
  • -Dobrý fotoaparát ale bez zoomu
  • -WiFi(ale to je dnes standart u každého nového telefonu)
  • -Cena
  • -Výkon
  • -Mnoho aplikací z AndroidMarketu
  • -Málo paměti v telefonu
  • -Android 2.1
  • -Fotoaparát je bez zoomu
  • -Ošklivé prostředí telefonu
  • -Skřípající kryt telefonu

Telefon jsem si koupil asi před půl rokem a zachvíly jsem sem zjistil ,že mi ani trošku nevyhovuje.Objevil v sobě náročného uživatele který něco lepšího a android 2.1 opravdu nevyhovuje mím herním požadavkům.Novější hry opravdu nestíhá.Android 2.1 je opravdu málo mohli by updatnout na 2.3.4 hry by stejně na tom nešli ale aspoň by se mohli přesouvat na paměťovou kartu.Stáhne te si tam pár 20MB aplikací/her a s tím se musíte spokojit.Jinak hry na volnou chvíly jako třeba Cut The Rope nebo Where is my water stíhá pěkně ale takové Angry Birds se sekají.Telefon vypadá pěkně kromě skřípajícího displeye.Fotoaparát by taky ušel ale bez zoomu je na dvě věci.Telefon by sem si v této době už nekoupil.Na takové běžné esemeskování,volání,focení,procházení internetu a poslouchání hudby stáčí dokonale.

Roman Souček

Roman Souček

Přidáno: 7. dubna 2012

• Android 2.1 (update)
  • Desing
  • Rozměry
  • Dotykový display
  • Drobné chyby a nedostatky některých funkcí
  • Párování s PC
  • Nestabilita

Po zkušenosti se Symbian 5 jsem Nokii hodil do propasti a vyhledal jiného výrobce. Původně se mi líbila ještě Xperia Mini Pro, nakonec mam ale X8.
Není to dlouho ale musím bohužel říct, že jsem zklamán. Stabilita s Aplikacemi občas končí zamrznutím nebo restartem. Lze to omezit tím že na něj "nespěchám". Přehrávač hudby mě dost překvapil, když začal "mixovat" písničky mezi sebou. Problém sem vyřešil celkem jednoduše a to výměnou 4GB mSD za 2GB mSD (potom ale nepochopím proč se uvádí max 16GB,).
X8 nemohu vyčítat nepřesnost klávesnice, vybírám mezi menšími mobily. Takže co se týká rozměrů vyhovuje dokud nejdu psát SMS. Jinak display, sestavení menu, Widgetů, Wi-Fi, zamknuti gestem (které ovšem taký může dost zavařit, když zapomenete gesto a alternativní údaj), propojení skrz sociální sítě a komunikační programy, celkem i dost slušná výdrž baterie mi zakrývá ty nedostatky, které věřím že se doladí a udělají z X8 jeden z dokonalých mobilů pro majitele.
Při porovnání s Nokii 5230 (předchozí mobil) musím říct, že Nokie byla více stabilní, energeticky výkonější a "multimedialnější". X8 má určitě lepší vzhled, přístup k internetu, ovladatelnost v menu a hlavní předností je pro mě Android. Z čeho sem se ještě neponaučil je ta klávesnice na displaji. Takže čekal sem od Xperie víc, ale zase něčím často překvapila.

Jakub

Jakub

Přidáno: 5. dubna 2012

Doporučuje produkt

Jsem vlastníkem telefonu skoro rok a zatím jsem narazil na pár drobných chyb, které se daly snadno " opravit ".

PAMĚŤ TELEFONU:
Takže začneme s pamětí, pro někoho je 150 MB málo pro mě akorát je to o tom vyzkoušet si jednotlivé programy a ten, který Vám bude vyhovovat v telefonu ponecháte popř. nahradíte jiným, který nezabírá tolika místa a funguje na stejném principu. Také jsem zjistil, že telefon není příliš stavěný na hry. Buď se sekaly nebo vyžadovaly funkci multitouch. Stejně tak nemá smysl stahovat témata, která napodobují vzhled jiných telefonů... Uznávám vypadá to bezvadně, ale zbytečně zabírá místo a někdy se stává, že má pak telefon pomalejší reakce a standartní clock widget někdy zobrazuje pořád stejný čas...

BATERIE:
Nyní přejdeme k baterii, která je mnohými kritizována jako jeden ze slabších článků telefonu. Já osobně to nikterak neřeším, přes den telefon normálně používám: poslouchám hudbu, sleduju videa na netu apod. a přes noc ho dávám do nabíječky. Rozhodně není dobré ubírat jas apod. zrovna nějak extra to nepomáhá...

ZADNÍ KRYT:
Dalším problémem je vrzání zadního krytu, to lze vyřešit vložením kousku papíru pod krytku telefonu.

ANDROID 2.1.:
Uznávám verze android by mohla být o něco vyšší, 2.1. je přece jenom málo. Zkusil jsem nahrát vyšší verzi a přesto to nevyšlo a akorát jsem měl potíže s programy, které byly zapotřebí k instalaci. Takže nedoporučuji instalovat vyšší verzi, pokud ji přece jenom chcete mít doporučuji Vám poohlédnout se po jiném telefonu, pokud nevlastníte tento telefon.

WiFi:
Nevím jestli to je rychlostí připojení internetu nebo signálem, ale tohle je rozhodně slabá stránka telefonu. WiFi jsem musel restartovat vždycky když jsem listoval v nabídce Android Market, u prohlížeče ani tak ne, tam jsem stáhnul lepší a pracuje daleko lépe než ten standartní.

FOTOAPARÁT:
Jedinou věc co nechápu je, proč výrobce uvádí, že telefon má možnost ZOOM, když tomu tak není. Přestože má 3,2 MPX, ale žádné vychytávky jako je zmiňovaný ZOOM, dále pak autofocus, blesk apod. je to pro mě jako nenáročného uživatele dostačující.

BLUETHOOT:
Z počátku jsem nemohl přijít na to jak zasílat soubory druhým, ale nakonec jsem na to přišel. Stačí, aby ten komu něco posíláte Vás napřed vyhledal - následně potvrdil - zadal heslo 1234 - následně se to optá Vás a vy musíte zadat to samé heslo, po té pak můžete zasílat jakékoliv soubory.

SLUCHÁTKA:
Není to zas tak zlé, měl jsem i horší a pokud tyhle někomu nevyhovují tak je přeci může nahradit jinými, které mají jack 3,5 mm což u starších ericssonů nebylo možné....

Vojtěch Infeld

Vojtěch Infeld

Přidáno: 5. dubna 2012

spousta blbin atd

Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: technický guru
Jana

Jana

Přidáno: 31. března 2012

Doporučuje produkt
  • malý, oproti ostatním si nemůžu stěžovat na baterku, při normálním používání mladého člověka mi vydrží baterka v průměru 5 dní
  • občas se sekne a musim vyndat baterku
  • fotky nejsou moc kvalitní

cenově odpovídá všemu co umí

Přidáno: 25. března 2012

• WiFi
  • Lehkej
  • Malej
  • Dobře vypadá
  • Skvělej displej
  • Rychlá odezva
  • Celkem fajn fotky
  • Občas se mi trošku sekne.

Líbí se mi, jak ho tu všichni kritizujou a přitom to ani neumí napsat pravopisně správně :D
No, nic..
Na svojí cenu je výbornej, to, co nemá se dá stáhnout z Android Marketu..a kdo to neumí, tak na co jste si kupovali mobil s Androidem?
Fotky nejsou tak hrozný, když máte kvalitní věc na focení, včera jsem pobíhala se psem v lese a lomu a fotky mi z toho vyšly úžasný. Přes den napíšu minimálně 100 sms, hraju hodinu hry, jsem hodinu na wifině, volám..a baterka vydrží v pohodě. Stačí jí nabíjet obden a je to akorát.
Vy, co si tu stěžujete, máte tu popsáno, co umí a má za funkce. Když se vám nelíbí, proč jste si ho kupovali? Já měla LG GT350, měla jsem ho rok, vybíjel se za 2 hodiny a to jsem tam nic nedělala, tohle byla nejrychlejší záchrana, je dobrej, malej, akorát pánové by mohli mít problém s klávesnicí. Pro mě je akorát. Je to můj 3. dotykáč a nejlepší zatím.

• Ano (8)
jirka

jirka

Přidáno: 24. března 2012

• rozlišení
  • Budík který ne vždy funguje, ztrácí se tlačítka
  • občas nereaguje dotykový display
  • v průběhu hovoru zčerná display a zmizí veškerá tlačítka
  • žádné funkce pro práci s obrázky, nedá se otočit ani upravit.
  • při 10% nabití baterie se objevuje hláška přes celou obrazovku
  • chybí správce souborů v základním vybavení telefonu
  • Nelze stahovat kontakty, kalendář atd.. bez cenzury google
  • špatné sluchátka Hands free, nemají tlačítko pro přijetí hovoru.
  • špatná správa kontaktů, nedomyšlené, nelogické.

Celkový dojem:
Jako přehrávač MP3 a MP4 docela ujde. Základní softwarové vybavení je poměrně dost chudé, například tam chybí správce souborů, přehrávače jiných formátů než MP3 a MP4 (video). Nicméně lze stáhnout i jiný software, který zvládne i jiné formáty.
Tento telefon slouží spíš jako MP3 přehrávač ze kterého se dá občas i zavolat, nebo přijmout hovor.

Ovládání mobilního telefonu: složité
  • Ne (12)
Václav Hraba

Václav Hraba

Přidáno: 18. března 2012

• jednoduché na ovládání
  • fotoaparát by mohl být přece jenom lepší

blablabla

Jeans

Jeans

Přidáno: 16. března 2012

• rozlišení displeje
  • cena
  • zadní plastový kryt - vrže a špatně se sundavá
  • chybí nastavení pro fotoaparát a equalizer
  • při vypnutí telefon nesmyslně zapípá
  • občas se seká a nereaguje dotyk
  • neustálé připojování k internetu
  • konektor USB i pro nabíjení
  • baterie vydrží max. den
  • nekvalitní sluchátka
  • android jen 2.1
  • made in čína
  • barva krytu

Za tuto cenu je telefon dobrý... prostě dotykový klump pro začátečníky - já jsem telefon rozbil kladivem, jelikož mi po čase začal šíleně blbnout a tak jsem se vrátil jako vždy zpět k SE W995 :)

• Ne (11)
Anetka

Anetka

Přidáno: 14. března 2012

(Upraveno 14. března 2012)

• -Malý a lehký
  • -akorát do ruky
  • -rychle reaguje
  • -wifi
  • -výměnné kryty
  • -vzhled
  • - Má to co já potřebuji :-)
  • -moc nevydrží baterie
  • -vrže zadní kryt (na to si člověk nezvykne)
  • -focení není na rychlé momentky :-)

Jinak je to velmi dobrý telefon.Za tu cenu to stojí. Fakt

Michal Burian

• výměnné kryty
  • 3,5 mm jack
  • dobrá manipulace
  • nízký android (2,1)
  • podpora ze strany SE velmi špatná
  • slabá výdrž baterie
  • malá paměť
  • horší foťák bez LED diody

S telefonem jsem velice spokojen, i když mouchy se zde najdou. Doporučuji uživatelům co začínají s androidem a nejsou nároční na fotografování nebo nechtějí miliony aplikací v telefonu. Za tuhle cenu slušný telefon

miroslav paulus

miroslav paulus

Přidáno: 12. března 2012

(Upraveno 12. března 2012)

• GPSmodul
  • WIFI
  • Androjd
  • 3G...
  • malá dotyková plocha

tento mobil může mít i nováček který začíná z dotykovými mobily...

Andy

Andy

Přidáno: 10. března 2012

• -příjemný do ruky
  • -dobrý kontrast barev
  • -jinak sem spokojená
  • -málá výdrž baterie(ale to asi u všech androidu)
  • -fotoaprát celkem ujde :-)
  • -kryt po chvíli začne vrzat (ale dá se to přežít)

Tento telefon se mi líbil jak vzhledem tak i funkcemi ,které sem si přečetla..Většina aplikací funguje bezproblému a to se týká také her.Je přehledný ,a wigety si můžete uspořádat jak chcete a ikony v menu také. Škody že kryt začne po chvilce vrzat! S telefonem jsem jinak spokojená a doporučila bych ho !

erika

erika

Přidáno: 7. března 2012

(Upraveno 8. března 2012)

• Displej
  • Vzhled
  • Skoro vše
  • Neustale rosvicování už po 2 v opravě a to sami

Dobrý mobil jinak zase reklamace

Patrik Novák

Patrik Novák

Přidáno: 6. března 2012

• GPS
  • 3G
  • velikost
  • verze Androidu
  • displej

Příjemně padne do ruky, pro děti či ženy ideální telefon, ale pro mě jakožto 20 letého muže už je moc malý, vyměnil jsem ho za výkonnější a větší, ale jinak spokojenost.

Emm

Emm

Přidáno: 27. února 2012

• rychlost
  • přehlednost
  • čidlo pohybu a světla
  • vadí mi album, vše je zde na jedné kupě, radši bych složky, jako u starých typů (to samé u hudby)
  • malá paměť telefonu

Hodně mi ze začátku vadila klávesnice u SMSek, ale na to se dá velmi rychle zvyknout ;-) Jak jsem už zmínila, mrzí mě to házení fotek a obrázků z sd karty na jednu hromadu. Kdyby to šlo změnit na složky, byla bych šťastnej člověk. Jinak jsem s telefonem spokojená. Dobrý telefon za dobrou cenu.

Ověřený zákazník DEXA.cz

Kubišová

Přidáno: 27. února 2012

Zakoupeno v DEXA.cz

Doporučuje produkt

Cena je úměrná až dobrá, jen je trochu složitější manipulace s připojením na net, omylem jsme se připojili místo na wifi tak na placené přes operátora a kredit se odečítal do stakorun do mínusu, ale to je asi spíše problém T-mobilu.

Přidáno: 25. února 2012

JDE O KVALITNÍ ZBOŽÍ ZA ROZUMNOUCENU

Stancek

Stancek

Přidáno: 23. února 2012

• Nízká cena
  • Hardware
  • Mnoho aplikací z android marketu
  • Pěkný vzhled
  • Fotoaparát je dobrý ,ale bez LED svítilny a bez zoomu,ale aplikace z android marketu to zpraví
  • Malá pamět telefonu
  • Docela kluský povrh
  • Při plným výkonu slabá baterka
  • Nejdou schéma, jen launchery
  • Nízký android

I když mám víc bodů u kritiky tak je telefon docela v pohodě jeho nedostatky řeší android market.Vadí mě docela fotoaparát a jeho, slabá baterka, pamět telefonu a nizký android . Telefon je dobrý ale v dnešní době už by jsem nekupoval na trhu jsou mnohem lepší

Marián Birošík

Josef Louda

Josef Louda

Přidáno: 17. února 2012

Doporučuje produkt
  • nízká cena, kvalitní reproduktor
  • plastový display, fotoaparát bez ostření, tloušťka

Telefon pro méně náročné uživatele, kterým nevadí, že telefon je v kapse cítit a kteří nepotřebují příliš fotit. Reproduktor má na mobil celkem slušné basy a co se týče výkonu a plynulosti chodu, tak jsem byl také spokojen (angry birds se trošku cukají, ale jsou hratelní)

pacholek

pacholek

Přidáno: 13. února 2012

• Wifi
  • celkem dobrý displej
  • foták (má jen 3.2 megapixelu a chybí přibližování nebo blesk
  • Vysoká poruchovost(toho mého jak to tady čtu tak jsou skoro všichni spokojeni)

S Tímhle telefonem jsem byl spokojený,ale mám ho rok a připadá mi pořád horší.Když jsem ho koupil tak prvních10 dnu šlapal v poho ale pak se mi u hovoru začal vypínat zvuk(fakt nepříjemné),tak jsem hodal opravit apo opravě mi zase přestal fungovat Android Market,poslední dobou se mi dokonce bezduvodně vypíná samy semi přehazují ikony na ploše ated když to píšu tak už mi nefunguje 2 hodiny ,odmítá se zapnout. Kámoš má uplně stejný a fakčí mu všechno dobře( proč já mám vždycky takovou smulu) Shrnul bych to takhle , telefon koupit ale ne přes internet(mám podezdření že je pro polský trh.

MecRin

MecRin

Přidáno: 8. února 2012

• Design
  • Akorat do ruky (ani moc velky ani moc maly)
  • Vzhled sms
  • Velky a prehledny display
  • Dobre rozliseni fotaku
  • Market
  • Pohodlna klavesnice
  • Nekonecne budiku a ke kazdemu lze dat jiny zvuk
  • Hned a rychle reaguje na dotyk
  • Dalkove a svetelne cidlo
  • Lze prehazovat ikony
  • Kvalitni reprak
  • Panel oznameni je vzdy nahore na display
  • Vyhledavani hudby nebo kontaktu podle abecedy bez pomoci klavesnice
  • Wifi
  • Diodka oznamujici stav baterie
  • Zadne proti k telefonu nemam

S telefonem jsem naprosto spokojena a nemam k nemu zadne vyhrady. Libi se mi vzhled i je velky akorat tak do ruky i do kapsy. Wifi funguje bez problemu, teda obcas se odpoji, ale to je podle me spatnym signalem a ne telefonem. Libi se mi i styl psani, na sirku i na vysku se mi ukazuje pocitacova klavesnice a ne takova ta kde musite nesmyslne nekolikrat klikat aby se vam ukazal pozadovany znak. Display je velky a prehledny, jde na nem vsechno videt. Proste nemam tomuto telefonu co vytknout, jsem naprosto spokojena=)

Jenda Beeran

Jenda Beeran

Přidáno: 8. února 2012

(Upraveno 9. února 2012)

• Výborný displej
  • Operační systém Android
  • Přehledný
  • Dobrá reakce na dotek
  • Qwerty klávesnice (stačí si na ní zvyknout a jinou už chtít nebudete)
  • Rozměry tak akorát
  • WiFi
  • Možnost stažení různých úprav z marketu
  • 3,5mm jack
  • Kavlitní,hlasitý reproduktor
  • Foťák bez autofocusu a přisvětlení (mně to ale úplně stačí)
  • Starý Android 2.1 (root ale vše vyřeší)
  • Chybí možnost uložit věci z marketu na sd kartu (opět vyřeší root na 2.3)
  • Chybí multitouch (po rootu už tam je)

Výborný mobil za minimální prachy. Někoho možná odrazuje starý Android 2.1,ale není problém ho rootnout na Android 2.3.5,nebo 2.3.7 a pak uz je tento mobil ve své cenové kategorii (a možná i v těch vyšších) bezkonkurenčí. Rootem sice ztrácíte záruku,ale je to kvalitní mobil který nemá poruchy,takže bych to neřešil a rootoval ;) Já sám ho mám už rok a jsem s ním maxiálně spokojený. Po rootu na 2.3.5 se výrazně zrychlyl a přibylo mnoho nových možností. Časem jsem ještě přetaktoval cpu na 700 MHz a šlape jako zamlada :D Rozhodně tento mobil doporučuji.

• Ano (9)
Ověřený zákazník TELY.cz

Augu

Přidáno: 5. února 2012

Zakoupeno v TELY.cz

• dobrý poměr kvalita+cena
  • baterie vydrží málo při neustálém používání

Tento produkt se mi hodně líbil díky své dobré ceně, ale vadí mi malá výdrž baterie

nekupovat

nekupovat

Přidáno: 3. února 2012

• na nic

mala pamět,seká se na nic,už 10 jsem ho mosel přeinstalovávat !!!!!!!!

• Ne (8)
Lukáš Hamernik

Lukáš Hamernik

Přidáno: 30. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • mam ho sem s nim spokojen je dokonaly

proste cool mobil je dobry a vykony a maly dobre prenosny da se na nem dobre hrat a takove dalsi veci proste je dobry a nemam co vic k tomu rict dekujy naskledanou :-D je proste nej :D

kocka

kocka

Přidáno: 28. ledna 2012

• pěkný vzhled
  • velký kvalitní displej, krásné barvy
  • snadné intuitivní ovládání
  • zelená diodka pro upozornění zmeškaných událostí
  • budíků, kolik jen chcete
  • dvě funkční hry
  • hodně citlivý, často otevřu něco, co vůbec nechci
  • na výšku titěrná a hodně citlivá qwerty klávesnice a na šířku se zas špatně drží
  • nemožnost jakékoliv, ani té nejzákladnější, úpravy fotografií, ani otočení nelze
  • některé aplikace mají zásadní chyby, např. uživatelská příručka má možnost vyhledávání - kurzor sice bliká, ale klávesnice nenaskočí a jak psát, to je oříšek, nebo aplikace inteligentní vyhledávání - tam naskočí klávesnice, ale klasická a jde zadat jen telefonní číslo, písmena ne
  • obecně chudé funkce upomínek i kalendáře, např. nejdou nastavit připomínky volání s telefonním číslem, musíte si pěkně napsat, komu chcete volat
  • nejsou čítače dat ani hovorů, kdo má tarif s mezenými daty vůbec nemá přehle

Nerozumím recenzím typu "za ty peníze". Nevím, proč by měl telefon stát stejně jako počítač když na jeho funkce nikdy nedosáhne. Za ty peníze bych čekala alespoň funkce, které měl můj rok starý hloupý telefon, ale bohužel tenhle chytrý jich nemá ani čtvrtinu. Název chytrý telefon bych změnila spíše na vychytralý, protože si vše musíte za peníze stáhnout a to je cesta pokusů a omylů, protože nikdy dopředu nevíte, jak to bude vypadat.
Plus u těchto telefonů je bezesporu veliký displej a to mě zas na nich baví. Takže kdo má nervy na psaní SMS a chce být stále on-line bude spokojen i s tímto levnějším kouskem. Já si to příště lépe rozmyslím.

• Ano (9)
Ověřený zákazník Handy Mobil

Jan Novotný

Přidáno: 26. ledna 2012

Zakoupeno v Handy Mobil

Doporučuje produkt
  • Možnost přehrávání videa i ve vysokém rozlyšení
  • Velikost displaye
  • Výměnné kryty
  • Upgrade na android 2.2 (obvykle je prodáván s verzí 1.6 ale já jej dostal z tohoto obchodu už ve verzy 2.2)
  • Možnost nastavit si počet widgetu (nekolik pracovních ploch)
  • Aktivní tapety
  • Poměrně hezký Design
  • Poměrně jednoduché ovládání
  • Nízká cena
  • Při častějším přehrávání videa je poměrně malá výdrž baterie
  • Foták pouze 3.2 ( i když u telefonu to mezi 3.2 a 5 MPX neni veliký rozdíl)
  • Chybí multi-touch nebo alespon double-touch (Display nezachytí více dotiků najednou)

i přez "Proti" jsem s telefonem velice spokojený

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Kubas

Přidáno: 25. ledna 2012

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

• 16 mil.barev
  • Android
  • Výdrž baterie(po nainstalování určitého programu přes android market my baterie vydrží i 3 dny a to hraju hry jak blázen :D)
  • Nemám proti tomuto telefonu výhrady!!!

Tento mobil doporučuji,jak designem tak systémem!Jsem s ním naprosto spokojený ;) neměnil bych :)

Kamil Popovič

Kamil Popovič

Přidáno: 22. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Jsem s ním velice spokojenej!!! Rotnul jsem na verzi Android 2.3.5. a je super, žádné sekání, rychlejší internet, a foták
  • Mala vnitřní pamět

• dobře se drží v ruce
  • 3,5mm jack
  • display
  • přehlednost a jednoduchost
  • hlasové vyhledávání ;D velice zábavné
  • s 2.2 přesouvání aplikací na kartu
  • bez blesku
  • nemá multi touch>romka vyřeší
  • občas se zasekává
  • přijímání hovorů
  • zadní kryt vrže :D :D
  • malá paměť telefonu
  • nízký android>dá se vyřešit

Mobil vlastním a sem s ním velice spokojen. Až na nějaké drobné nedostatky, doporučuji pro středně náročné uživatele. Zátím se mi nerozbil přežil i docela tvrdé pády, u některých sem měl dokonce strach, že už je po něm, ale na sobě nemá dokonce ani škrábanec a funguje bez problémů. V balíčku bývá sada handsfree, takže se hodí do auta (a kamkoli jinam když máte plné ruce) i se svou GPS, za kterou jsou ale bohužel účtovány poplatky. Také tam najdete asi tři kryty různé barvy, takže si můžete vybrat který k vám nejvíc sedne ;). Co se tíče softwaru, je mobil pěkně přehledný a snadno se sním pracuje. K mínusovým vlastnostem patří fotoaparát, kterému chybí blesk, ale jinak se sním celkem fotit dá. Pořídil jsem s ním i takové fotky jako na foťáku, docela mě to překvapilo, škoda jen že v tmavých prostorách si moc nezafotíte.
Nyní mám android 2.2 floyo a mobil mi příjde rychlejší, má taky mnoho nových aplikací. Největší výhodou je asi možnost přesouvání aplikací na SD kartu, to v 2.1 nejde a mobil má malou paměť, takže toho do něj moc nenacpete. Co mě trochu naštvalo je, že nefunguje tlačítko focení na boku. Jinak prostředí celkem ujde má mnohem více možností, stačí si zvyknout.

hokej king

hokej king

Přidáno: 17. ledna 2012

• -celkové nastavení
  • -wifi
  • -hezký vzhled
  • -dobrý dotyk
  • - DOPORUČU JI VŠEM GOOOOOOOOOOOOOOOD MOBIL
  • -foťák (ale dá se to přežít)
  • -začáteční paměť

dobrý mobil ***---!!!---***

Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Zůza

Přidáno: 17. ledna 2012

Zakoupeno v Český-mobil.cz

• vše je super

pro mne známá a ověřená značka

Nikuska ♥

• -Nepohodlné dolní tlačítka
  • -Neschponé přenosy BlueThoot
  • -Špatně sehnatelné a předražené Kryty
  • -s pam.Kartou 16.GB se zasekáva
  • -Sám od sebe se rozvicuje
  • -Široký
  • -celkově velký

Je dotykový :-/ už nikdy v životě bych si dotykáč nekoupila zlatá Nokia x2-00

• Ne (7)
Jiří

Jiří

Přidáno: 15. ledna 2012

(Upraveno 4. března 2012)

• Cena
  • Vybavenost telefonu
  • Wi-fi
  • Display
  • Velmi malá výdrž baterie
  • Psaní textových zpráv pro chlapy téměř nemožné (dá se vyřešit klávesnicí z Marketu)
  • Stále se bezdůvodně rozsvěcuje display a nezhasne (vyřešeno reklamací a už dále bez nejmenších problémů)

Koupeno jako dárek pro dceru, bez toho soustavného rozsvěcování displaye (dáme na reklamaci) výborný telefon pro mládež

Přidáno: 15. ledna 2012

• Dobrá čitelnost displaye
  • výdrž
  • poruchový
  • delší načítání paměti
  • zamrzává
  • seká se

Původně jsem myslel že to je hodně muziky za málo peněz...no není to tak je to málo muziky za moc peněz.problémový ,zamrzává ,seká se.Po půl roce jsem přišel o záruku protože se mi přestalů nabíjet a zjistili že se mi tam ulomilo nejaké lepidlo ?! měsíc na to mi přestal vyzvánět protože se pokazil zadní reproduktor.A měsíc poté jsem ho vzteky zahodil protože mi přestal fungovat mikrofon ...v hodnocení 1-10 kde 10 je nejlepší dávám mínus 3.

• Ne (6)

Zobrazuji 1 - 50 ze 255 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...6