90%Hodnocení produktu: 90%
Vzhled tohoto chytrého přístroje, preciznost, s jakou je vytvořen.
Jediné mínus které mám, je spojeno se systémem Windows. Do "úzkých" se dá zahnat i klasický PC s jakoukoli verzí Windows, bohužel to platí i zde u tohoto přístroje. Pokud člověk chce po telefonu moc věcí a rychle za sebou, může se stát, že to nerozdýchá. Pomůže známá věc i z oblasti PC, restart :) Naštěstí se toto přihodí jen velmi zřídka, takže to nevidím jako problém, pokud by to probmlém byl, museli bychom vyházet 3/4 PC s Windows.
X2 se mi používá naprosto přirozeně, ovládání má velmi intuitivní. Není to kasický mobil a proto je potřeba toto ze začátku brát na vědomí. Jakmile si to člověk uvědomí a začne k tomu tak přistupovat, stane se ovládání přirozenou a bezproblémovou věcí. Jsem s ovládáním spokojen.
Produkt vřele doporučuji. Vím, že je spousta hnidopichů, kteří na každém podobném zařízení hledají jen chyby. Budiž, je to jejich věc. Sice mě mrzí, že jejich názory určitě ovlivní spoustu potencionálních zájemců o X2, ale kdo si ji chce pořídit a těšit se z takového krásného přístroje, jistě tak učiní i přes to. Dokonalý telefon neexistuje a ani nikdy existovat nebude, protože co je dokonalostí pro jednoho, nemusí být dokonalé pro druhého. Proto tu vyjádřím obdiv k dokonalému zařízení (pro mě). X2 je perfektní.
Doufám, že mi X2 vydrží co nejdéle :)
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (32)
- Ne (13)