to je megabomba telefon :-) diky za nej, povedl se. Zobrazit celou recenzi
Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
Android telefon - Smartphone - Sony Ericsson - výsuvné - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát Zeptejte se přátel. Nebo prostě buďte v kontaktu. S telefonem Xperia X10 mini pro vás textové zprávy nebudou zdržovat. Můžete vysunout klávesnici QWERTY a použít intuitivní... více »
od 3 199 Kč
průměr z 1267 hodnocení
74% | (934) | |
17% | (208) | |
6% | (68) | |
2% | (19) | |
3% | (38) |
to je megabomba telefon :-) diky za nej, povedl se. Zobrazit celou recenzi
Telefon jsem měla necelé dva měsíce. Chtěla jsem zůstat u SE, ale zklamal mě foťák, u starého SE větší množství možností. Baterie i při pouhém pohotovostním režimu max den a půl.
I když malý telefon, tak manipulace s ním je dobrá.Aplikace si musíte stáhnout od základu, ty, které jsou v tel, j... Zobrazit celou recenzi
Wally
Přidáno: včera, 20:39
Je to fajn telefon, ale nejvíce mě n*****o to, jak už jsem psal s tím konektorem. Ted si budu musek koupit nový mobil a to se mi fakt nechce!
Jiří S.
Přidáno: 7. května 2012
Mám X10 MINI PRO cca rok a moc chyb jsem na něm nenašel. Je to prostě spolehlivý dobrý telefon. A ještě k tomu díky své velikosti ideální do kapsy.
Beru ho jako velmi dobrou koupi.
Jak tady někteří píší, že má slabou baterku, ani bych neřekl. Mě bez problémů vydrží pět dní až týden.
Co je dost mizerné, je foťák. Ruka se nesmí ani pohnout, aby fotka nebyla rozmazaná a musí být ideální světlo, jinak pěknou fotku neudělá. Což je škoda.
Nedávno jsem se rozhodoval, jestli jej prodat a koupit si něco jiného, ale přišel jsem k názoru, že si nebudu zbytečně komplikovat život. Vždyť tenhle telefon naprosto splňuje požadavky, které na telefon mám.
Natálie
Přidáno: 22. dubna 2012
(Upraveno 22. dubna 2012)
Je malý,dobrý,vejde se do kapsy, ale je celkem težký. JInak bych doporučila :).
| Viditelnost displeje na slunci: | Špatná |
Jedná se o malý smartphone, který ale zdaleka není tak špatný, jako je malý.
Má velmi dobrý 5 MPix fotoaparát se čtyřmi režimi, hardwarovou spouští a přisvětlovací LED diodou. Velmi slušné je také rozlišení natočených videí s možností neustálého přisvětlování.
Má OS Android, nevýhodou je možná původní verze, kterou doporučuji doma upragdovat pomocí oficiálního programu Sony Ericssonu na vyšší verzi. V lepších obchodech už ho dostanete upragdovaný.
Občas se seká a pomaleji načítá. Když chcete někam rychle zavolat, trvá to. Dá se to vyřešit nějakým launcherem z Google Play (dříve Android Market), ty ale zbytečně "žerou" baterii. Ta je na chytrý telefon dostačující.
Telefon je desingově hezký a malý. Vleze se prostě do kapsy, což je jeho výhodou a předností.
| Ovládání mobilního telefonu: | složité |
| Viditelnost displeje na slunci: | Průměrná |
Výrobek se mi zamlouval v cekové nabídce a ani po zakoupení mě nezklamal.
Běžným uživatelům,kteří neočekávají,že si koupí chodící počítač vřele doporučuji.
| Viditelnost displeje na slunci: | Průměrná |
Dnes už zastaralý telefon s výborným fotoaparátem. Má horší rozlišení a nedají se na něj tím pádem nainstalovat všechny programy. Nový xperia mini pro všechny jeho nedostatky odstraňuje.
| Hodnotím se jako: | technický guru |
| Kvalita displeje: | dostačující |
shorty
Přidáno: 14. dubna 2012
Doporučuji tento mobil všem obyčejným uživatelům
SKAstyle
Přidáno: 13. dubna 2012
Telefon mě lákal svým designem a klávesnicí doporučil byych ho těm co se spokojí s malým ale vybaveným mobilem:))
| Viditelnost displeje na slunci: | Průměrná |
Jsem maximálně spokojená, doufám, že spokojenost vydrží.
| Viditelnost displeje na slunci: | Průměrná |
je velmi malinký pěkně sedi v ruce.
| Viditelnost displeje na slunci: | Špatná |
dlouho jsem přemýšlela nad tímto mobilem a šla do něj a musím říct,že sem udělala velmi správně, telefon je na tu cenu luxusní, klávesnice super, skvěle se na ní píšou zprávy,menu přehledný...s telefonem sem maximálně spokojená!!!
Pavel
Přidáno: 26. března 2012
Skvělý malý mobil.
| Viditelnost displeje na slunci: | Dobrá |
Musíte mít nabíječku stále po ruce ale jinak dobrý mobil
Janča
Přidáno: 18. března 2012
celkem pekne foto, rychle psani sms (a tahaku ve skole :) ) no hodne dobry telefonekje vrele doporucuju si k nemu dokoupit i dalsi (nutne) veci
jakozto: -prenosne reprobedynky
-handsfree bluetooth
-nejake kvalitnejsi sluchatka
Ondra
Přidáno: 13. března 2012
Za tu cenu výborný mobil
Luke
Přidáno: 13. března 2012
Ze začátku se zdál jako dobrý telefon jenže čas odhalil nedostatky
| Kvalita displeje: | špatná |
Zdenka
Přidáno: 7. března 2012
S telefonem jsem vydržela půl roku, déle se to opravdu nedalo. SMS se na klávesnici psaly výborně, velice mě zklamal foťák, poslední dobou mi dokonce ,,ničil" fotky-přestaly se zobrazovat, hlásily chybu i ty, které před tím šly zobrazovat. Fotky se nedají upravovat, chybí datum pořízení. Někdy se sekal, ale to vyjímečně. Někdy mi nešel ani příjmout hovor. Na vše ostatní se dalo zvyknout.
Telefon jsem si koupil kvůli SMS zprávám (2500 SMS měsíčně) a multimediálním funkcím.
Telefon vlastním už přes půl roku a ano má své mouchy především nelze změnit uložiště aplikací z Android Marketu je to opravdu protivné, nejsmutnější že se další aktualizace nechstají. Jinak jsem s psaní na telefonu nadmíru spokejen, ještě jsem nepsal na lepším telefonu. Jedné co bych viděl jako chybu je, že prakticky každý den musím telefon nabíjet, už ani do školy nechodím bez nabíječky.
Anonym
Přidáno: 20. února 2012
(Upraveno 20. února 2012)
Největší kozy mají nejvíc sexy holky s nadrženou pičinkou,a monil uplne super ma to moje oblibena prostitutka a kozata číšnice na stodolní,fakt miluju kozi,mobil je super vybavený
Velice chytrý telefon v kompatibilním balení.
Krásnej a zábavnej telefon. Jsem moc spokojená.
Za prvé nechápu některé názory na tento mobil. Ano, má malý displej, ale jestli jste chtěli větší proč jste si nekoupili jiný mobil? Nabídek na trhu je celkem dost. A každý Android je založený na spolupráci s internetem.
Nevdávala bych zase takové mínus např. tomu, že nějaké zásadní aplikace je třeba si stáhnout. Kvůli tomu bych se hned nečertila.
Tento mobil je vhodný spíše pro mladé lidi a ženy :)
Pokud hledáte telefon na běžné používání, dobrou cenou a kvalitním fotoaparátem nemusíte váhat.
Výhodou je rozhodně OS Android i když oficiálně pouze ve verzi 2.1.
Tento telefon byl sice vynikající ale občas nějaké ty chybičky tam byly.. Občas se mi zasekl nebo se mi prostě zmrazil a nešel vypnout.. jinak klávesnice QWERTY prostě super a vůbec se ani po použití nerozvyklala .. klávesnice je asi nejlepší z toho telefonu.. Jinak operační systém ANDROID je sice super ale boužel mi nešlo do telefonu skoro nic nainstalovat co jsem si například stáhla z internetu nebo i třeba poslala od známých... tak nevím..Telefon jsem taky chtěla reklamovat u prodejce VODAFONE kvůli baterie a to mi řekly že je normální.. Z toho důvodu jsem ho musela prodat.. Baterie mi nevydržela skoro ani 1 a půl dne..i když jsem ho měla jen na stole... To je důvod proč sem ho prodala.. A už mám zkušenosti že sony ericsson s ANDROIDEM má strašně slabou baterii.. doufám že tady to někomu pomůže.. Hezký den
Je to můj první chytrý telefon a jsem z něj nadšená a nechápu jak jsem bez něj mohla existovat :-). Původně jsem ani dotykový nechtěla. Měla jsem šanci odzkoušet si starší dotykový telefon od Samsungu ale moc jsem si s ním nerozuměla při psaní a navíc byl na mě moc velký (telefon nosím většinou v přední kapse kalhot před tím jsem měla nokii 6300).
Tento telefon je malý, díky výsuvné qwerty klávesnici se na něm dobře píše a vzhledem k velikosti despleye u předchozího telefonu je tento dostatečně velký.
Co se týče prohlížený videí zatím jsem zkoukla něco na youtube a v pohodě žádné sekání.
Takže pro mě jednoznačně nejlepší výběr.
Akdar
Přidáno: 24. ledna 2012
Tento (fungl nový) telefon jsem zakoupila v květnu 2011. Od té doby do dneška samé problémy. Mixují se fotografie, takže když vyfotíte nějakou fotku, tak se vám tam zobrazí třeba další dvě fotky, které jste už dávno vymazali. Několik písniček se mi smíchá do jedné nebo se velmi zrychlí. Takže fotky a hudba k ničemu. Nejméně 6x za den se mi sám od sebe restartuje. Již 5x reklamováno, prodejce se stále na něco vymlouvá (po 4. reklamaci mají být vráceny peníze). Myslím, že nejsem příliš náročná, když chci jen občas vyfotit nějakou fotografii a poslechnout si hudbu a ani to nejde.
michal
Přidáno: 19. ledna 2012
koupil jsem tento mobil na doporučení od kamarádů a nelituju toho, je spolehlivý, rychlý a bezproblémový, Sony Ericsson se jenom zlepšuje! jen tak dál, doporučuji všem!!!
Josef
Přidáno: 17. ledna 2012
Telefon mám zhruba týden, nalezl jsem zde recenze, které hovoří o krátké výdrži baterie. Mě, po prvním plném nabití, jak radí výrobce, vydržel 2dny a 12hodin, od té doby jsem jej nabíjel pouze jednou. Využívám je na internet - přes wifi, hudbu, foto a video, samozřejmostí je sms a hovory. V reproduktorech je velmi čistý zvuk a na klávesnici se báječně píše. Díky zadnímu lehce pogumovanému krytu se výborně drží a neklouže z ruky. Menu je oproti Nokiím, které jsem měl předtím "jiné" ,ale nic co se nedá naučit či si na to zvyknout. Perfektní je i dotykový display, s tak přesnými odezvami jsem se dosud nesetkal. Ovládání je propracované a logické, jen se k tomu musíte zprvu dostat. Chtěl jsem malý telefon s vysouvací QWERTY klávesnicí, rozhodně nesmělo chybět wi-fi a bluetooth. V cenové relaci okolo 5ti-tisíc naleznete samozřejmě i jiné MT od ostatních výrobců, ale než zvolíte, skutečně si tento telefon vyzkoušejte, opravdu padne do ruky a jeho zpracovnání je velmi kvalitní. To jako neodmyslitelný "Nokiák" přiznám naprosto popravdě. Oproti Nokii nemá možná menu tak přehledné, ale zase ne nudné a strohé. Připojení přes wi-fi funguje bezvadně, párování s ostatními přístroji i jiných výrobců taktéž. Ještě musím zmínit nabíječku - lze nabíjet z pc přes USB. Tento telefon jednoznačně doporučuji!
Je to dobrý telefon pro ty, kteří chtějí poslouchat hudbu, spravovat svoje obrázky a videa, SMSkovat, volat a třeba i využívat další funkce tohoto telefonu. Trochu mě mrzí, že bez internetu telefon využijete sotva na 40%. Ale vzhledem k tomžnosti WIFI připojení to není až takový problém.
Přidáno: 12. ledna 2012
Pri konečnom zhrnutí narazíme na zaujímavý fakt, a to že zariadeniu v konečnom dôsledku niet čo vytknúť. Sony Ericsson v plnej miere splnil očakávania. Xperia určite zaujme vďaka celkovému výkonu telefónu, kvalitnému fotoaparátu, štýlovému prevedniu, či dobre riešenému operačnému systému a najmä kôli praktickej QUERTY klávesnici. Jediné sporné hľadisko zariadenia je jeho veľkosť, ktorá záleží od gusta zákazníka. Zariadenie pôsobí ako zaujímavá voľba aj vďaka svojej cene začínajúcej na 130 eurách.
Celá recenze na erecenzie.euVelice pěkný a maličký telefon s QWERZ klávesnicí, který jistě mnohé uživatele uspokojí. Výborný fotoaparát (tedy JE TO MOBIL!). Takový telefonek mazlík spíše však asi pro ženy.
Náročnější uživatel by byl zklamán malým displejem (je to prostě malinký telefon).
Jinak poskytuje vše, co člověk očekává od malinkého smartphonu se systémem Android.
Miky
Přidáno: 11. ledna 2012
Mohu doporučit pro uživatelé co chtějí prostě androida do kapsy za dobrou cenu:-)