90%Hodnocení produktu: 90%
Doporučuje produkt
- Android
- Rychlé reakce a svižný chod
- HDMI
- vzhled
- poměr cena/výkon
- lehce se upatlá
- v ruce docela klouže
- baterie (ale není to tragedie, po konfiguraci i 3dny)
- hotspot (wifi propojení s pc)
tak jsem se vrátil ke značce Sony Ericsson a znovu si jí musím pochválit. Rozhodoval jsem se ještě mezi HTC a Nokií. U HTC mě překvapuje kolikrát s ním musí lidé k doktorovi, měl jsem tuto značku také a samozřejmě i já jsem byl u doktora, proto už se této značce raději vyhýbám, i když jinak kvality také má.
Nokii jsem chtěl N8 ale má zastaralý Symbian, ostatní modely mají zatím nevyvinutý windows a tak jsem sáhl po velmi vyzkoušeném Androidu a musím uznat, že ta možnost přizpůsobení je tam těžkotonážní. Defakto cokoliv se dá změnit. Nokia mě ještě lákala pro své neplacené mapy, ale to není pro Android žádný problém a má v nabídce takové zbraně jako Locus na cestování, zejména na geocaching je to jedna z nejlepších aplikací a navigaci do auta v podobě Sygicu, také jedna z nejlepších navigací. Sice stojí nějakou tu kačku (Locus v pro verzi asi 100,-) ale zmíněná Nokia N8 je zase o něco dražší, takže se člověk stejně dostane na stejnou cenu a vývojáři se snaží dělat maximum, aby člověka uspokojili (například u Locusu) Pro mé cestovatelské choutky je trochu nevhodné, že telefon celkem lehce vyklouzavá díky své lesklé elegantnosti, ale šikovné ruce nemají problém. Zatím největší mínus nacházím v krkolomném využití hotspotu, situaci kdy chcete využít internet v PC v telefonu, spojení se mi zatím podařilo pouze přes zakoupený router a divím se že to ještě nebylo vyřešeno, protože krmit naše operátory a jejich datové limity je poděs.
| Ovládání mobilního telefonu: |
| Kvalita displeje: |
perfektní |
| Viditelnost displeje na slunci: |
Dobrá |
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (6)
- Ne (2)