40%Hodnocení produktu: 40%
Nedoporučuje produkt
- 4,2" displej
- 1,4 GHz procesor
- 8 mpx fotoaparát
- velice rychlý internet přes Wi-Fi
- operační systém Android
- velmi štíhlé tělo telefonu
- mně velice vyhovující sluchátka (nevypadávají z uší)
- 8 GB karta, HDMI kabel a ochranná fólie součástí balení
- ... a mnoho dalšího
- problém který se DOST vyskytuje u tohoto typu je, že při začátku hovoru ztmavne displej (to je normální), ale už ho nic (až na vyjmutí baterie nebo připojení nabíječky) nerozsvítí
- malinké tlačítko fotoaparátu
- vrzání zadní (vyjmutelné) části krytu
- malá výdrž baterie
Vzledem k tomu, že jsem s telefonem byl velice spokojený, protože po uživatelské stránce je velmi naprůměrný a vyhovuje na všechny možné druhy činností (hudba, rádio, sledování filmů, internet je opravdu velmi rychlý, Facebook, YouTube, GPS, čtení Office dokumentů a mnoho a mnoho dalšího), ALE výše zmiňovaný problém se ztmavování a již nerozsvícením displeje je kritický. Někdo může namítnout, že si mám přenastavit něco v nastavení, skusi vrátit do továrního nastavení, nainstalovat aktualizace, dokonce jsem podle jednoho návodu na internetu připisoval do jednoho souboru pár řádků s nějakými programovými povely, ale NIC NEPOMOHLO. Na Googlu jsem v angličtině vygoogloval tento problém a zjistil kolik lidí má přímo s tímhle typem takovéhle problémy a až jsem se divil. Teď je můj týden starý Sony Ericsson Xperia Arc S (Lt18i) na reklamaci a čekám co s tím svedou, osobně myslím že nic. Podtrženo přečteno, kdyby neexistoval tento prblém, dal bych telefonu bez váhání 90% hodnocení, takhle musím konstatovat, že je to smutný omyl firmy Sony a dávám 40%. Doufám, že je to chyba pouze této série a že tento problém bude vyřešen třeba nějakou aktualizací, ale zatím NEMŮŽU TENTO TELEFON DOPORUČIT.
| Ovládání mobilního telefonu: |
| Kvalita displeje: |
perfektní |
| Viditelnost displeje na slunci: |
Dobrá |
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (7)
- Ne (16)