Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson W595

Přidat recenzi

Sony Ericsson - výsuvné - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Hledejte, sdílejte a stahujte výbornou hudbu. Telefon W595 je nabitý inovacemi, které vás i vaše přátele dostanou do varu. Hledejte a kupujte písničky pomocí funkce TrackID™. Na 2GB kartu, která je součástí příslušenství, se vejde až 1900 skladeb (při kód... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Sony Ericsson W595

Nejpřínosnější pozitivní recenze

83 z 90 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Tento mobil jsem si zakoupila a určitě nelituji. Dobře se mi s ním píší sms zprávy, poslouchá hudba či fotografuje. Má velmi pěkný design a i skvělé vybavení. Jsem ráda, že v balení je i paměťová karta. Na ní ukládám veškeré písničky, obrázky, videa. S tímto mobilním telefonem jsem velmi spokojená. ... Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 7. ledna 2012

Barbora Švihlová

Barbora Švihlová

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Telefon se mi na první pohled moc líbil, naprostá senzace, ihned po koupi se rozbila paměťová karta- což je samozřejmě minimum, kdyby to nepokračovalo. Během jednoho roku se telefon čas od času restartoval, když se přibližovat životnosti 10ti měsíců, nastalo peklo. Kromě vypadávání sluchátek z jacku(předvídatelný ,avšak otravný problém) se začal sekat, samovolně mi vymazával paměť T9 slovníku ! čas od času si smazal i paměť telefonu..Následovala oprava, pouze přehrání softwaru. Neúspěšně, telefon se po týdnu začal znovu vzpouzet, stále se restartoval, mazal, stejné problémy, naprostá katastrofa. Servis znovu - opět pouze software. Nastal problém číslo 3 - po odmítnutí přístupu do zpráv se restartoval. a znovu. a znovu.... Hodiny a hodiny, ani ne 2 dny po vydání ze servisu. V servisu mi opět pouze přehráli software !! Telefon samozřejmě začal znovu vynechávat. Momentálně je na posouzení o odstoupení od kupní smlouvy.
Do teď jsem se Sony Ericssonem nikdy ! neměla problém, snad jestli se jednalo o nějaký špatný model. Jen pro upřesnění, zakoupen a spravován byl MOBIL-POHOTOVOSTÍ na Andělu. Rozhodně se příště poohlédnu jinde.

Pro:

• Telefon mě doopravdy nadchnul svým designem, a elegancí, co se týče celkového systému ovládání telefonu , naprosto úžasné.. Ovšem..

• Neustálý restart
  • Sekání
  • Maže kontakty
  • Maže paměť T9
  • rychlé vybíjení

Přidáno: 20. prosince 2011

kiblik1

kiblik1

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Tento telefon mám přes dva roky (pořizovací cena cca 5 000 kč) prvních 6 měsíců jsem z něj byl naprosto unešen.Design se jim v SE opravdu povedl a ani po tak dlouhé době men ten vzhled neomrzel,když už jsem se rozpovídal o desingnu tak mám i výhradu, kryt po čase začne vrat a to celkem dost...
kvalita reproduktorů i sluchátek je velmi dobrá,ale nevadilo by kdyby se pokusili najít místo i pro 3,5mm jack pro sluchátka,protože připojovat je přes redukci není zrovna dvakrát pohodlné.A teď se dostáváme do finále a zároveň důvodu proč se telefonu chci zbavit,jak jsem již psal výše restarty jsou naprosto běžné jednouza den by to až tak hroné nebylo,ale tak dlouhý řetězec restartů,že se nedostanu do menu ? TO OPRAVDU NECHCI. MOJE RADA ? KDYŽ UŽ SE TAK EXPERIA NE TENHLE TELEFON

Pro:

• design
  • stereo reproduktory

Proti:

• vrže snad do všech světových stran
  • repro při vyšší hlasitosti chrčí
  • restarty jsou na dením pořádku

Přidáno: 26. listopadu 2011

určitě si kupte

Pro:

• krásný vzhled
  • cenová dostupnost
  • celkem dobře vybavený

Proti:

• skoro nic ale něco by se našlo
  • Ne

Přidáno: 10. listopadu 2011 (naposledy upraveno 10. listopadu 2011)

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
úplně úžasnej telefon.. ;)

Pro:

• všechno ;)

Přidáno: 18. října 2011

Walkman

Walkman

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
W595 mám už skoro 2 roky a nemůžu si na něj stěžovat. Až na to, že když na něm hraju hry 3 hodiny v kuse, většinou se sekne (nebo spíš resetuje).Super je, že k němu můžete připojit dvoje sluchátka (i když to je hodně kabelů).Taky má hodně hudebních funkcí, stereo sluchátka a 2 reproduktory.Focení (bohužel bez blesku) mi taky vyhovuje,protože snímky jsou ostré a jdou opravdu hodně přiblížit ve velké ostrosti.Určitě je ideální pro lidi,co mají mobil plný písniček a her a chtějí ho hlavně pro zábavu.Samozřejmě základní funkce jako telefonování a psání SMS zvládá bez jakýchkoliv potíží.Celkově jsem s jeho koupí moc spokojená,především kvůli hromadě hudebních funkcí.

Pro:

• Walkman se zesilováním a přehazováním skladeb "zatřesením" s mobilem
  • Dobrá kvalita fotografií-ostré a dají se hodně přiblížit
  • Funkce Sens Me-skladby podle nálady
  • Design
  • Kvalitní přehrávání muziky
  • Správce souborů (jdou z něj posílat např. hry, což z většiny mobilů nejde)
  • Spousta super předinstalovaných aplikací (Walkmate, Music quiz...)
  • Dobrá cena
  • Baterie vydrží docela dlouho
  • Telefon reaguje na to, jestli ho držíte vodorovně nebo svisle a přizpůsobí se
  • Můžete zapojit dvoje sluchátka
  • Možnost ovládání hlasem
  • Možnost zobrazit poznámku na displeji v pohotovostním režimu
  • Zkratky

Proti:

• Občas se sekne,ale při mém používání se ani nedivím
  • Nemá blesk
  • Rádio chytíte jen když máte připojená sluchátka
  • USB kabel,sluchátka i nabíječka se připojují tím samým jackem-po delším používání začne trochu blbnout
  • Sluchátka se zapojují tak,že připojíte kabel s "rozdvojkou",která má 3,5mm jack, takže mi vždycky když poslouchám cca 20cm kabelu přebývá (překáží)
  • Ne (1)

Přidáno: 24. července 2011 (naposledy upraveno 24. července 2011)

majiska

majiska

Jedná se sice o starší model telefonu, který není tak dokonalý pro prohlížení internetu v mobilu a možnosti nahrání dalších aplikací pro mě již nepostradatelných ;) Ale má opravdu velmi dlouhou výdrž baterie - i přes velmi vytížené používání jsem nabíjela tak maximálně 2x týdně. Můžu říct že se jedná o telefon, na kterém se mi nejlépe psali sms - takže pokud někdo smskuje o stošest a občas volá, tak je to ideální volba. Tento telefon je pro dámy ideální nejen designem, ale také fcí jako je např. krokovač atd. Pokud by mi nerozšlápli displej, jehož oprava by stála jako půlka nového telefonu, měla bych jej doteď.

Pro:

• Nádherný design pro dámy
  • dobře ovladatelný - neznám lepší telefon pro psaní sms
  • opravdu dlouhá výdrž baterie - používám jej velmi intenzivně a nabíjím snad max. 2x týdně
  • jedná se o W model takže parádní i jako MP3 přehrávač - kvalitní sluchátka

Proti:

• starší model - internet v mobilu a možnost nahrání různých aplikací není až tak vysoká..

Přidáno: 20. června 2011

Bedru

Bedru

Mám ho rok a nebyl s ním žádná problém. Určitě vřele doporučuji.

Pro:

• Super vzhled
  • rozdvojka na dvoje sluchátka
  • plná funkčnost

Proti:

• foťák nepatří mezi ty nejlepší, ale určitě ne ani mezi ty nejhorší

Přidáno: 26. dubna 2011

* MJ

* MJ

Tento mobilní telefon mám už druhým rokem a jsem stále spokojená, krom občasných "zádrhelů" se na něj mohu vždy spolehnout. Fotoaparát má je 3.2 Mpix, ale fotky z něj při dobrém světle vypadají velice pěkně (: Ostatně od kvalitního focení máme digitální fotoaparáty, že? ((:...Takže vřele doporučuji. I v dnešní době dotykových telefonů ještě pořád není k zahození.

Pro:

• Poslech
  • Vzhled

Proti:

• Při poslechu hudby se občas "restartuje"
  • Celkem brzo se mi ukroutil konektor u sluchátek, ale bude chyba spíše z mé strany ;)

Přidáno: 10. dubna 2011

Pavla

Pavla

super mobil na chvilku

Pro:

• je hezký,praktický

• častým otvíráním vám odejde display :( :(

Přidáno: 24. března 2011

jana sevcikova

jana sevcikova

mám jej dlouho,maximální spokojenost hlavně pro posluchače kvalitní hudby

Pro:

• super přehrávač MP3-bezkonkurenční

• nemám co vytknout

Přidáno: 9. března 2011

normal

Pro:

• -----

Proti:

• mobil se porad seka a mam ho jenom rok

Přidáno: 28. února 2011

Anonym

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne fakt uplne super :))

Pro:

• Vážne upne super

• Ne (4)

Přidáno: 25. února 2011 (naposledy upraveno 25. února 2011)

Ověřený zákazník Aukro.cz

Aukro.cz

Mikrofon v telefonu občas nefungovál a byl nutný servis.

Pro:

• Mikrofon v telefonu občas nefungovál a byl nutný servis.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (1)

Přidáno: 11. ledna 2011 (naposledy upraveno 11. ledna 2011)

Jardaaliasneli13

Jardaaliasneli13

Sony Ericsson je další tip hudebních mobilů, které jsou na trhu. Tento mobil hodnotím proto, že s mobilem je velmi lehé ovládání a cena za kterou tento mobil seženete není nějak převratně vysoká. Tento mobil má můj bratr a jak mi často říká a co jsem něm četl je to docela "fajnovka". Přednostmi jak jsem již zmiňoval jsou: velmi příznivá cena (dnes okolo 3 500 Kč), kvalitní fotoaparát, video-kamera, přehráváč a také příslušenctví. V něm najdete kvalitní sluchátka, na která se dají napojit další. Poté se tam také nachází 2 GB karta značy Memory Stick, instalační CD a návod. Slabina tohoto mobilu je asi, že fotoaparát nemá blesk a kritku. Tento mobil je lehk, malý a doporučuji ho spíše lidem, kteří nemají rádi velké dotikové mobily.

Pro:

• video-kamera
  • hudba
  • příslušenctví
  • bluetooth
  • fotoaparát
  • mobil se neseká
  • v balení je již 2GB karta
  • vzhled
  • ovládání

• není blesk
  • fotoparát nemá krtku
  • FM anténa
  • Ne (7)

Přidáno: 23. prosince 2010 (naposledy upraveno 23. prosince 2010)

Marie Štochlová

Marie Štochlová

miluju ho..:*

Pro:

• úžasný.. sem strašně spokojená... :)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 22. prosince 2010

Alena T.

Alena T.

skvělý mobil pro ty kteří rádi poslouchají hudbu a je jim jasné, že opravdu používaný mobil déle jako 2 roky nevydrží...."odešel" během měsíce

Pro:

• foťák, skvělá kvalita hudby + funkce mega bass, jednoduché ovládání, první 2 roky naprosto bez problému, vzhled,koupila jsem ho za 6 tisíc před 2 roky a byla jsem spokojená

Proti:

• nevydrží délé jak 2 roky, začně se restartovat, přestaly postupně uplně fungovat veškeré kontakty a sluchátko a to i přez velmi dobrý stav telefonu( vypadá jako nový), zadní kryt se velmi špatně sundává
  • Ne (6)

Přidáno: 11. prosince 2010

abi

abi

Mobil vzhledem a provedením hlavně pro ženy. Je středně velký a lehce ovladatelný jednou rukou.
Protože je vysouvací, je celkem malý a proto vhodný pro slečny i dospělé ženy.

Pro:

• Hlavně pro ty, kdo nechtějí mobil jenom kvůli telefonování. Ráda si na něm přehrávám různé písničky, které jsem si zkopírovala z vlastních CD. Celkem kvalitní je i hlasitý poslech. I když nemá příliš velký displej, dá se používat k přehrávání 3G souborů-filmů apod. Rádio funguje taky velmi dobře. Jen sluchátka přiložené u telefonu nemusí sedět každému. Díky velkému množství tlačítek vpředu při zavřeném telefonu, se snadno a rychle ovládá. Velmi užitečné je i boční tlačítko, které slouží na úpravu hlasitosti telefonním hovoru, tak i k úpravě hlasitosti poslouchané hudby či videa.
  • U fotografování jsem také ocenila to, že je možné fotit v režimu "Shluk snímání", což znamená, že na jedno zmáčknutí vyfotíte 4 fotografie a pak si z nich můžete tu nejlepší vybrat-výhodné při focení věcí a lidí v pohybu.
  • Mobil si můžete přizpůsobit vlastním požadavkům téměř ve všech nastaveních.

Proti:

• Možná není příliš vhodný pro ty, kteří potřebují jednoduché ovládání jaké je třeba u NOKIÍ. Jinak mu nic jiného nemohu vytknout. Snad jen to, že nemá až tak špičkový fotoaparát. Ale pro běžné focení dostačuje. (např. pro tapetu do PC tyto fotky nejsou příliš vhodné).
  • Nemá WIFI.
  • Ano (10)

Přidáno: 8. prosince 2010

Petra Dvořáková

Petra Dvořáková

Já bych to doporučila všem protože je to moc hezkej .A nejvíc bych doporučila si ho koupit před vánocema.

Pro:

• Protože to je hezkej mobil.

• Je to moc drahé

Přidáno: 2. prosince 2010

Denisa

Denisa

Telefon jsem dostala před 2lety jako dárek od rodičů a musim říct, že bych ho stěží měnila, bohužel se mi po 2letech rozbil.Výsuvná konstrukce asi neni nic pro mě.Telefon je ve všech směrech dokonalý až na zminovaný fotak-neni spatny, jen chybí par dulezitejsich funkcí, jako autofocus, osvetleni a blžší zaostreni.
Pokud uvazujete o koupi, tak dávám spíše pozitivní mínění:))

Pro:

• hudební přehrávač
  • design
  • všechny funkce u SE které potrebuji
  • snadno ovladatelný
  • vcelku uchazejci fotoaparat

Proti:

• telefon se mi dvou letech používání rozbil-upadl displey
  • fotak nema autofocus
  • obcas se telefon seka, ale to u kazdeho SE

Přidáno: 29. listopadu 2010

Sony Ericsson w595

Skoro vše o telefonu + fotky Celá recenze na www.mobilmania.cz
  • Ne (2)

Přidáno: 21. listopadu 2010 (naposledy upraveno 9. srpna 2011)

JiriV

začátečník

JiriV

Pokud by tento mobil měl foťák s autofokusem (často si potřebuji vyfotit nějaký text), tak bych asi nehledal jiný a "vytunil" si jej java aplikacemi. Jinak je tento model ve své kategorii celkem povedený a bez nějaké zásadní chyby.

Pro:

• celkem povedený design (hlavně bílý s červenými prvky ocení především dámy)
  • skvělý přehrávač
  • výborný poměr cena : výkon
  • umí automaticky řadit zprávy do složek podle osob
  • sms zprávy si můžete označit několika tagy pro snadné třídění
  • umí i rychlý 3G internet
  • zajímavé hudební funkce Track Id, Sense Me, ShakeControl aj.

Proti:

• fotoaparát nemá autofokus ani přisvětlovací diodu
  • bez OS
  • menší ovládací tlačítka ve funkčním bloku - snadno se přemáčknete
  • u mobilu řady walkman by měl být audiovýstup 3,5mm jackem, ne proprietárním konektorem !
  • odpočítávání znaků sms až před koncem
  • chybí wi-fi (ale s ohledem na cenovou kat. to asi nelze čekat)
  • VI-2008: ač jej používám velmi sporadicky, začal se totálně sekat, přestává reagovat ... prostě je to na reklamaci, asi jsem trefil na problémový kus :((

Přidáno: 7. listopadu 2010

je nej super,good,nej,supr.

Pro:

• super

Přidáno: 19. října 2010

Ověřený zákazník Levné mobil. telefony

Levné mobil. telefony

dobrý hudební telefon, ale vrátil jsem jej kvůli podezření, že telefon může být kradeny a navíc firma, od které jsem jej koupil nedodala zboží v objednaném balení

Pro:

• pěkný nadupaný hudební telefon

Proti:

• určitě to, že nemá sluchátky na jack 3,5 mm - u hudebního mobilu by to mělo být
  • špatně oddělavatelný zadní kryt

Přidáno: 19. října 2010

Ověřený zákazník Alza.cz

Alza.cz

Pro:

• Produkt byl jako dárek, který velice potešil
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne (2)

Přidáno: 29. září 2010

Ověřený zákazník EUROMOBIL

Jana

EUROMOBIL

Telefon velmi dobře vypadá a dobře se ovládá.Skvělě přehrává hudbu.

Pro:

• vzhled
  • hudba
  • ovládání
  • funkce
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (8)

Přidáno: 14. září 2010

Ověřený zákazník DigiHit.cz

iris.36

DigiHit.cz

Za přijatelnou cenu = slušná výbava!

Pro:

• Super telefon, spousta doplňkových funkcí, perfektní pro poslouchání muziky :-)

Proti:

• Je nutná pouze opatrnost, při otevírání a zavírání krytu baterie......
  • Ano (9)

Přidáno: 28. srpna 2010

Lucie

Lucie

Kupovala jsem ho v internetovém obchodě Digihit.cz, kde byl tou dobou nejlevnější (a zároveň nevzbuzoval dojem nesolidního obchodu), vše bylo OK. Spolu s telefonem jsem dostala 2Gb kartu, což mne potěšilo.
Tento typ mobilu jsem si vybrala hlavně proto, že jsem nechtěla dotykový a zároveň jsem se za něj nechtěla stydět. Má všechny standardní funkce, které normální člověk potřebuje využívat.
Hlavní předností je perfektní zvuk reproduktorů.
Já osobně jsem s ním velice spokojená, ale žádné zázraky od něj nečekejte - viz nedostatky.

Pro:

• super design
  • pohodlná tlačítka
  • perfektní zvuk
  • velký displej

Proti:

• špatně se otevírá kryt baterky - ale na to se dá zvyknout, jde jen o to získat ten grif :)
  • nemá přisvícení fotoaparátu (ale jak jsem tak koukala, tak to asi nemá žádný telefon v této kategorii, ani u konkurenčních firem)
  • k poslouchání rádia jsou potřeba připojená sluchátka (fungují jako anténa) - nelze si tedy pustit rádio jen tak, bez sluchátek
  • nic moc fotoaparát - automaticky nezaostřuje
  • Ano (27)

Přidáno: 19. srpna 2010

Lenka

Lenka

Pokud se chystate koupit novy mobil mohu jen doporucit mam ho rok a nenasla jsem na nem jedinou chybu..

Pro:

• Je to super mobil.....mohu jen doporučit...

• Ne (5)

Přidáno: 13. srpna 2010 (naposledy upraveno 30. listopadu 2011)

Marky_Stara

Marky_Stara

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Výsuvný walkman se stereo reproduktory, QVGA displejem a třímegapixelovým fotoaparátem bez autofocusu. Rozumí si i s daty, když podporuje přenosy HSDPA, v balení bude 2GB paměťová karta a bude se vyrábět v modrém, bílém, šedém a černém provedení.
---
Konstrukce telefonu: výsuvný
Síťová frekvence (MHz): 1900,1800,850,900
Podpora 3G (UMTS, WCDMA): ANO
Síťová frekvence (3G) (MHz): 2100
Nepodporuje na dvě sim karty
Rozlišení displeje (bodů): 320 x 240
EDGE: ANO
HSCSD/HSPA: ANO
Java: ANO
Integrovaný fotoaparát : ANO
Rozlišení fotoaparátu : 2048 x 1536 (3,2 Mpx)
Integrovaný blesk/přisvětlení: NE

Displej:
■QVGA (320x240)
■18-bit (262k) colour TFT

Paměť:
■Podpora Memory Stick Micro™ (M2™) (až 8 GB)
■Paměť telefonu 40 MB (skutečná volná paměť se může lišit podle konfigurace telefonu od dodavatele)

Sítě / Výdrž baterie: * GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900:
■Doba hovoru až 9 hod.
■Doba pohotovostního režimu až 385 hod.

* UMTS/HSDPA 2100:
■Doba hovoru až 4 hod. 30 min.
■Doba pohotovostního režimu až 365 hod.
■Videohovor až 2 hod. 30 min.

* Doba poslechu hudby: 26 hod.

Fotoaparát

■Technologie Bluetooth™

Zprávy:
■Záznam zvuku
■Textové zprávy (SMS)
■Krátké textové zprávy (SMS)
■Obrázkové zprávy (MMS)

■Výška (cm): 10.00
■Šířka (cm): 18.00
■Hloubka (cm): 15.00
■EAN: 7311271240211

Pro:

• - stereo reproduktory
  • - 3MPx fotoaparát
  • - QVGA displej
  • - Přehrávač
  • - Podpora paměťových karet Micro SD
  • - Kvalitní klávesnice
  • - Propojení s Pc přes USB kabel
  • - Opakovaný budík, budí i při vypnutým telefonu
  • - Senzor polohy
  • - Má javu

• - Digitální zoom u foťáku
  • - Pozdějc u zadního krytu se dva pacičky nahoře ulomí
  • - U foťáku taky chybí blesk
  • - Nemá WIFI
  • - Při natáčení videa, když se přibližuje, či oddaluje obraz, tak při přehrávání je moc slyšet, jak se tlačítky přibližovalo či oddalovalo

Přidáno: 9. srpna 2010

Ověřený zákazník Aukro.cz

František Pavelek

Aukro.cz

momentálně jsem neměl čas toto řešit, ale přístroj je neustále vybitý, takže se nedá používat

Pro:

• cena

• ihned vybitý
  • Ne (4)

Přidáno: 9. srpna 2010 (naposledy upraveno 9. srpna 2010)

Ověřený zákazník Profizona.cz

Charlie

Profizona.cz

- vřele doporučuji všem, kdo si potrpí na design, chtějí kvalitní poslech, tento telefon je absolutně dostačující v základních potřebách.

Pro:

• - o 100% lepší ovládání než u Nokie
  • - snadné ovládání i bez použití manuálu
  • - přehlednost
  • - graficky zpracovaný krokoměr - možnost nastavení jako tapeta plochy
  • - skvělý zvuk
  • - krásný design
  • - handsfree
  • - velmi snadné propojení s PC

• - špatně se shání
  • Ano (11)

Přidáno: 27. července 2010

Kristýna

Kristýna

Telefon doporučuji.

Pro:

• Celkově jsem s telefonem velmi spokojena. Designově, vybavením, velkým displejem, kvalitou fotek, ale i psaním zpráv.

Proti:

• Jako opravdu VELKOU nevýhodou bych označila zadní kryt telefonu. Manipulace a otevírání sice neprovádím často, ale už mam vylomeny 3 "zobáčky" které mají zadní kryt udržet. Nevím ani jestli se na to vztahuje záruka... (?)
  • Ano (12)
  • Ne (1)

Přidáno: 26. července 2010 (naposledy upraveno 26. července 2010)

modrowokaholka

MobilPlanet.Cz

Pro:

• krásný,dámský,chytrý telefon
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (2)

Přidáno: 19. července 2010 (naposledy upraveno 19. července 2010)

G.G

G.G

Kupte si jej :D

Pro:

• doporučuju ! ,. . za ty vydělanýý prachy stojí ;-)

Proti:

• no někdy když sehrávám videa které jsme mobilu natíčela tki př se mi sekají .... někdy ;)
  • Ne (1)

Přidáno: 15. července 2010 (naposledy upraveno 19. července 2010)

Jan Turek

Jan Turek

Je to doopravdy dobry mobilní telefon.

Pro:

• Nejlepší na tomto produktu je Walkman a dobré vlastnosti fotoaparátu.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne (3)

Přidáno: 12. července 2010 (naposledy upraveno 12. července 2010)

wastr

MobilPlanet.Cz

KOukavý telefon, který su jistě najde své příznivce. Doporučuji

Pro:

• funkce
  • design
  • výborný zvuk

Proti:

• na vrchním kritu malá a blízko u sebe tlačítka ( nevhodné pro lidi s většíma rukama.
  • krabice obsahuje jen stručný návod, ve kterém se toho moc nedozvíte

Přidáno: 7. července 2010

Andulka

Andulka

Sony Ericsson W595 je výborný na přehrávání hudby. Jeho přijatelná cena upoutá každého. Taktéž i krásný designe s roztomilími kytičkami!! Dobře se s ním píšou SMS zprávy!!
Mobilní telefon doporučuji všem!!!

Pro:

• výborny poslech hudby (hlasitý)
  • krásný ženský designe telefonu
  • pamětová karta
  • dobré psaní SMS zpráv
  • přijatelná cena
  • malý,lehký a tenký
  • skvělé funkce (krokoměr)
  • výdrž baterie

• Ano (11)

Přidáno: 2. července 2010

bartama

bartama

Hudební telefon Sony Ericsson W595 je určitě příjemným telefonem nejen na přehrávání hudby, ale i pro mnohé další funkce, jak ale bylo výrobcem primárně určeno, telefon je prostě a jednoduše hudební a k tomu jsou také uzpůsobena sluchátka (u Sony Ericssonů většinou výborná) dále pak i software pro přehrávání hudby, tedy hudební přehrávač v mobilu a další aplikace jako TrackID, která Vám pomůže získat hudbu do svého telefonu legálně, najdete ji totiž přes internet a poté jednoduše stáhnete přímo do telefonu. Zajímávé je také ovládání hlasitosi, které lze provádět pouhým švihnutím zápěstím ruky ve které máte telefon a tak ani není nutné mačkat jakákoliv tlačítka. Jedinou věc co bych označil za chybu je malá interní paměť pouze 40Mb, tu ale lze rozšířit pomocí paměťových karet, přičemž jedna je přímo součástí balení.

Pro:

• Výborná hudba
  • Pěkný design celého telefonu
  • Velké množství služeb a aplikací

• Malá vnitřní paměť
  • Ano (10)
  • Ne

Přidáno: 1. července 2010 (naposledy upraveno 1. července 2010)

W595

MobilPlanet.Cz

Jsem celkově velice spokojená, a mobil rozhodně doporučuji

Pro:

• skvělý přehrávač, hezký desing, kvalitní barvy,rozlišení

Proti:

• foťák bez blesku- občas jsou fotky trošičku rozmazané
  • Ano (7)
  • Ne (1)

Přidáno: 27. června 2010 (naposledy upraveno 27. června 2010)

Zuzajz

MobilPlanet.Cz

Jsem naprosto spokojená. Dříve jsem měla sony ericsson W580i a nemohla jsem mu nic vytknout. Muzika, obrázky, walkmen... Bohužel už stářím chátral, tak jsem si koupila samsung 8000Jet a po 3 týdnem jsem ho prodala, stím že si koupím zpátky ericssona. tento novější typ W595i flower, mě zaujal svým zajímavým provedením. Funkčnost je úžasná, ovladatelnost jednoduchá, baterie dlouho vydrží, aminace, obrázky, fotoaparát, muzika, videa...nic mě nesklamalo!!! Opravdu doporučuji!!!!!

Přidáno: 22. června 2010

Inkognito

Inkognito

super mobil za nízkou cenu

Pro:

• tak určitě bych začala desingem krásný
  • sluchátka
  • pameťová karta
  • dobře se píše SMS
  • super cena
  • fakt nevim co všechno ještě

Proti:

• snad jen že by mohli i místo červenejch kytek na desingu být zelené

Přidáno: 9. června 2010

Clara

Clara

Tento telefon má moje sestra je naprosto nádherný vzhledově ale i tím co má uvnitř.Má dokonalý hudební přehrávač a hudbu samozdřejmě přehrává nahlas (vždyď je to wolkmen),fotí docela dost dobré fotky i když někdy rozmazané.Hrozně dobře se na něm píší textové zprávy,má moc dobrou ovladatelnost tlačítek jak písmenek tak i džojstik je dobrý.Dají se zněj během několika pár minut stáhnout obrázky,hudba,... do počítače,což některým telefonům trvá celou věčnost a třeba se tam ani soubory nenačtou.Stejně tak je to i s přetahováním obrázků nebo hudby z počítače do mobilního telefonu.Má suprové rádio,možná je škoda že se do něho nedá dát více gigabajtová karta.Jen ty hry by mohli být trochu vymakanější. Nevím jetli je to blbým zacházením ale řekla bych že se kryt telefotu rychle ošoupe.

Pro:

• nádherný telefon
  • malý,lehký,tenký
  • jdou do něj stahovat vlastní schémata
  • fotí lépe než dobře
  • lehce se zavírá a otevírá
  • hodně barevných variant

Proti:

• stejně jako u snad všech mobilních telefonů by potřeboval lepší vybavení vůči hrám
  • Ne (4)

Přidáno: 7. června 2010 (naposledy upraveno 7. června 2010)

Leona

MobilPlanet.Cz

Pro:

• Byla jsem velmi spokojená.Příznivá cena,nejnižší,co jsem na internetu našla.Bleskové dodání a vše v pořádku.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne

Přidáno: 28. května 2010 (naposledy upraveno 28. května 2010)

MobilPlanet.Cz

Pro:

• Pěkný vzhled,skvělé funkce.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne

Přidáno: 25. května 2010 (naposledy upraveno 13. září 2010)

MalaTygrice

MalaTygrice

Vkusný mobilní telefon spíše pro dámskou část populace. Pokud není vaše žena náročný zákazník, určitě bude spokojena. Telefon neumí žádné zázraky v podobě technických vymožeností, jde spíše o stylový doplněk.
Fotografie pořízené z tohoto telefonu jsou dostatečně kvalitní (nejde přeci o digitální zrcadlovku, ale o fotoaparát integrovaný do telefonu! :)
Další kvalitní vlastností je integrovaný bluetooth, takže propojení s počítačem je rychlé.
Menu je přehledné, můžete si vybrat z několika prostředí, které menu různě přeskupují.
Bohužel chybí vlastní načasování zámku kláves, který je poměrně rychlý, takže se vám může stát, že budete mít pocit, že telefon neustále odemykáte.
Za mně osobně, všem ženám a pro všechny ženy - mohu D O P O R U Č I T :)

Pro:

• Vkusný design.
  • Vzhledem k ceně kvalitní fotoaparát.
  • Přehlednost menu.
  • Kvalitní mp3 přehrávač.
  • Délka výdrže baterie.

Proti:

• Absence vlastního načasování zámku kláves.

Přidáno: 20. května 2010

adam

adam

sarka

Pro:

• fakt hustý .............super
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (4)

Přidáno: 3. května 2010 (naposledy upraveno 3. května 2010)

Jenn

MobilPlanet.Cz

telefon pouzivam opravdu hodne a nemam s nim nejmensi problem. ba naopak - porad objevuji neco, co me mile prekvapi. i kdyz jde treba jen o malickosti jako zoom u prohlizeni obrazku ci multinastaveni budiku...
doporucuji vsem, kteri hledaji stylovy telefon pro zabavu

Pro:

• - uzivatelske rozhrani
  • - 2GB pametova karta v zakladu
  • - spousta praktickych funkci
  • - moznosti zabavy

Proti:

• - telefonu chybi dioda i autofocus (ale i presto jsou fotky za dobrych podminek kvalitni)
  • - o jinych zaporech nevim

Přidáno: 3. května 2010

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Petr Král

Mobilní telefony Biz

Dobrý obchod doporučuji

Pro:

• přehlednost a dostupnost skladem

• Ne (3)

Přidáno: 2. května 2010 (naposledy upraveno 2. května 2010)

Ověřený zákazník Esomobil

Nemo-II

Esomobil

S telefon jsem velmi spokojena

Pro:

• Skvělý designový telefon
  • Má veškeré funkce co normální člověk využije
  • Snadné a přehledné ovládání
  • Dlouhá výdřž baterie
  • Skvělé fotky

Proti:

• Snad jen pomalejší přepínání písmenek u sms,ale nevidím to jako problém
  • Ne (1)

Přidáno: 29. dubna 2010 (naposledy upraveno 29. dubna 2010)

MobilPlanet.Cz

Pro:

• Je skvělý, mně naprosto vyhovuje po všech stránkách. Má úžasný design......no prostě pro holčičky :-)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (4)
  • Ne (1)

Zobrazuji 1 - 50 ze 98 recenzí [ 1 ] 2