Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson W508

Přidat recenzi

Sony Ericsson - véčka - Bluetooth - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Přístroj je určen pro český trh a není blokován pro žádného operátora. Vyjádřete svou osobnost Chcete skutečně stylově vystoupit z davu? S jedním náhradním krytem Style-Up™, který je přiložen k telefonu W508 Walkman™, si hudbu zpestříte i úžasným výtvarn... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Sony Ericsson W508

Nejpřínosnější pozitivní recenze

17 z 20 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Vybral jsem si tento produkt,protože se mi líbí a má výborné funkce a je levný.S pruduktem jsem zatím spokojený a určitě bych ho doporučil i ostatním a to i pro jeho skvělé funkce a samozřejmě i cenu Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 27. února 2011

Ověřený zákazník Allmobil.cz

Markéta

Allmobil.cz

Zatím mě jestě nic nepřišlo tak nemůžu hodnit ani srovnávat.Doufám,že mě co nejdřív příjde.Jinak podle napsaných funkcí a aplikací si myslím,že je velice výkonný.A vypadá velmi pohledně a nenápadně.
  • Ano
  • Ne (3)

Přidáno: 19. prosince 2010

Mishaa

Mishaa

Mám tento telefonek už rok a vybrala jsem si ho, protože se mi líbil jeho vzhed a možnost výměny krytů..
Zkušenosti mám výborné..vše funguje jak má. =)
Používání telefonu je jednoduché a klávesnice je velmi povedená. Psaní SMS je naprosto pohodlné.
Určitě tento telefonek doporučuji..je na něj spolehnutí a splňuje má očekávání. Zpracování je úžasné... ty kryty a celkový vzhed na mě dělá stále velmi dobrý dojem. Cena naprosto odpovídá kvalitě telefonu. Určitě to byla dobrá koupě, které rozhodně nelituju a nikdy litovat nebudu. Když porovnám w508 s mojí předešlou Nokií 5300 tak to je úplně jiná kvalita...vzhledem i výdrží konstrukce i vybavením a hlavně výdrží baterie. 100% doporučuji! ;)

Pro:

• Vzhed
  • Výměnné kryty
  • Funkce
  • Pohodlné psaní SMS
  • Dobrá výdrž baterie (1týden + každý den asi 4h nonstop přehrávání hudby)
  • Cena odpovídá kvalitě
  • Ano (9)
  • Ne (4)

Přidáno: 25. října 2010

Ověřený zákazník VK Servis

jirka11

VK Servis

S telefonem jsem maximálně spokojený kdo o něm uvažuje tak mu ho mohu jen doporučit.

Pro:

• Velice elegantní telefon, snadné a pohodlné ovládání, velmi slušné vybavení.

• žádné
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 2. října 2010 (naposledy upraveno 3. května 2011)

throwmaner

throwmaner

doporučil bych, ale nečekejte moc nadprůměrný mobil. moc k němu napsat nejde.

Pro:

• celkem pohodlné držení
  • funkce
  • zvládá víc aplikací najednou
  • přehled médií
  • při ztlumeném displayi celkem dobrá výdrž baterky
  • u tohoto typu náklonové čidlo
  • vydrží nárazy
  • display se v pantu "neviklá" jako někteří konkurenti
  • design
  • kvalita foto

Proti:

• trochu baterka při častějším používání
  • zastaralý konektor sony ericssonu, který se po pár letech častého používání (půl dne sluchátka, potom baterie, USB kabel....) v podstatě zničí
  • v podstatě stejný software jako u starších telefonů SE
  • Ano (7)
  • Ne

Přidáno: 25. září 2010

Leblanc

Leblanc

Véčko řady Walkman, vhodné pro mladší uživatele, má pěkný čitelný displej a jednoduché ovládání. Zaujme spoustou funkcí, třeba s pohybovými hrami se člověk docela vyřádí :)
Pro méně zkušené uživatele je přímo v telefonu manuál s tipy, který určitě ocení.
Také připojení telefonu přez usb je jednoduché a bezproblémové, díky správci souborů si vše můžete uspořádat tak jak potřebujete.
Chybí mi jen wifi, jinak by byl téměř dokonalý :)

Pro:

• -cena
  • -pěkný vzhled
  • -příjemné ovládání
  • -plno funkcí (hlavně paměť kódů)
  • -5 opakovaných budíků
  • -manuál přímo v menu telefonu
  • -zobrazení zpráv formou konverzace
  • -pohybový senzor

• -fotoaparát je slabší
  • -telefon nelze otevřít jednou rukou
  • -repro je na zadní straně telefonu (při použití budíku pokládám telefon zadní stranou vzhůru, aby byl líp slyšet)
  • -hůř se otvírá zadní kryt

Přidáno: 13. června 2010

LaQ

LaQ

Za průměrnou cenu, průměrný telefon

Pro:

• příjemná cena
  • véčko - ikdyž už není in, mám je nejradši
  • výměnné kryty
  • super propojení s PC, fajn ovládání
  • design

• menu - SE se zasekl, stále stejné
  • slabý foťák
  • otvírání mohlo být na principu magnetů jako NOKIA fold
  • Ano (4)

Přidáno: 28. dubna 2010

Ověřený zákazník Aukro.cz

Honza

Aukro.cz

Koupil jsem ho jen proto, že je to véčko. Po předešlé zkušenosti se Samsungem a Nokií (vše "V") jsem trochu zklamán. Např. u zrychlené volby u výše zmíněných telefonů jen dlouze podržíte tlačítko a už to volá, u SE je potřeba zmačknout např. 2 pak tlačítko volání. Kvůli slabé vibraci jsem v kapse "prošvihl" už několik hovorů. K kapse rukou špatně najdete jeho správnou polohu pro otevření. Na budíku nejde nastavit jen vybrace. Má slušnou softwaerovou výbavu.

Pro:

• baterie vydrží skoro 5 dní
  • vypadá dobře
  • slušně fotí

• špatně domyšlená ergonometrie
  • slabá vybrace
  • klávesnice - tlačítka - kurzor nic-moc
  • Ne (4)

Přidáno: 5. dubna 2010

Katka

Katka

Jsem s tímto telefonem nadmíru spokojená

Pro:

• hrozně moc se mi líbí design, možnost výměnných krytů, vypadá jako Ipod, když je zavřený, možnost pustit si hudbu ikdyž je zavřený, velký display a klávesnice, kvalitní zobrazení obrázků, možnost pohybem ruky ovládat některé činnosti,

Proti:

• téměř nemožnost sehnat jiné barevné variace krytů, než ty co dostanete přímo v originálním balení
  • Ano (2)
  • Ne (2)

Přidáno: 25. března 2010

Sony Ericsson W508: hudebník s pestrými oblečky

Celkem nenápadný telefon si mě během testování získal svým vzhledem, osvědčenou platformou A200 a také jednou novou funkcí. Celá recenze na www.mobilmania.cz
  • Ano

Přidáno: 18. ledna 2010

Zuzka

Zuzka

na svoji cenu velmi dobrý mobil,mám ho přibližně rok a zatím jsem nenašla žádnou chybu...mimo foťák...ale ten moc nevyužiju.

Pro:

• dobře se na něm píšou zprávy
  • možnost rozšířit pamět až na 16 GB
  • pěkný vzhled

Proti:

• mohl by být foťák s bleskem,někdy jsou fotky rozmazané...
  • kryt na baterku se špatně oddělává..
  • Ano (9)

Přidáno: 18. srpna 2009

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Jaroslav

Mobilní telefony Biz

Pro:

• Výdrž min.5 dnů. Funkce Walkman. Super barevné schéma. 1GB pam.karta v ceně.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (17)
  • Ne (3)

Přidáno: 7. července 2009

Sony Ericsson W508 - zlatá střední cesta - recenze

Sony Ericsson W508 je jedním z povedených modelů této značky. Nabízí vše podstatné a potřebné, k tomu všemu přidává elegantní design, tradičně výborné hudební funkce a navíc se příjemně ovládá. Více se dozvíte v našem testu. Celá recenze na sony-ericsson-cz.com

Přidáno: 7. července 2009

Sony Ericsson W508 - zlatá střední cesta - recenze

Přidáno: 3. července 2009

Sony Ericsson W508 - fotogalerie a první dojmy

Sony Ericsson W508 právě v těchto dnech vstupuje na český trh se zbraněmi v podobě výměnných krytů, senzorových tlačítek pro ovládání hudebního přehrávače nebo 3,2mpx fotoaparátu. Přinášíme tradiční fotogalerii před recenzí a přidáváme také první dojmy. Celá recenze na sony-ericsson-cz.com

Přidáno: 16. prosince 2010

Ověřený zákazník PATRO.cz