Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony Ericsson U1i Satio

Přidat recenzi

• Ocenění produktuvítěz testu
  • Ocenění produktuVýrobek roku 2009 – 2010

Smartphone - Sony Ericsson - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Zaostřujte klepnutím prstu 12,1megapixelový fotoaparát s xenonovým bleskem a intuitivním dotykovým zaostřováním nabízí úchvatné fotografie ve vysokém rozlišení, které si budete... více »

Kde koupit

8 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Produkt získal ocenění

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(65 z 68 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Perfektní fotomobil (proto si jej zřejmě vyberete) s OS Symbian 3rd Edition feature packem 2, u kterého náročným uživatelům budou některé věci za takovou cenu prostě vadit (3,5 mm jack, micro usb konektor, ekvalizér atd.) Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(28 z 41 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Sony Ericsson U1i Satio

Přidáno: 19. května 2012

• Lehký
  • dobrý fotoaparád i v noci
  • lehky na ovládání
  • OS symbian
  • nema USB
  • občas se sekne
  • výdrž baterie
  • když svíti slunko špatna viditelnost
  • zadní kryt je jen plast
  • připojení k internetu
  • cena

Telefon neni špatný, jen fotoaparat je super cena je moc vysoká, tedy aspoň byla.

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: dobrá
Viditelnost displeje na slunci: Špatná

Trojanová Romana

Přidáno: 31. ledna 2012

Doporučuje produkt

Telefon jsem měla pro manžela jako vánoční dárek.Manžel si ho přál,takže věděl co tel. umí,je s ním spokojen až na jednu jedinou věc a to je výdrž baterie.I přesto že byla správně zformátována,nacož si manžel opravdu potrpí při zakoupení nověho tel.,tak tato baterie vydrží 3 maximálně 4 dny.Jinak by ho doporučil každému kdo je trošku náročnější.

Přidáno: 23. ledna 2012

je super

Kateřina

Kateřina

Přidáno: 5. ledna 2012

(Upraveno 8. února 2012)

• skvělý 12 Mpx fotoaparát
  • kvalitní displej
  • rychlý procesor a dostatečná paměť RAM
  • bohaté základní balení
  • chybí 3,5 mm Jack konektor
  • chybí microUSB konektor
  • chudý přehrávač médií
  • vysoká cena
  • občas trochu krkolomné dotykové ovládání

Pokud se pro Satio nakonec rozhodnete, litovat nebudete. Nabízí téměř maximum, co dnes může mobilní telefon mít. Některé nedostatky navíc snadno vyřešíte instalací dalšího softwaru

Ověřený zákazník uMobil

Dawe

Přidáno: 25. prosince 2011

Zakoupeno v uMobil

Doporučuje produkt
  • Dobře vypadající. Přehledný.
  • Chybí 3.5 mm konektor.

Vybral jsem si tento produkt protože se mi líbí a sony ericssony jsou velmi dobré a hodně vydrží.

• Ne
Ověřený zákazník tadymobil.cz

Přidáno: 21. prosince 2011

Zakoupeno v tadymobil.cz

Doporučuje produkt
  • kvalitní telefon s výborným foŤákem

sony erisson má nejlepší foťáky na trhu
pěkné provedení
přehledné menu

• Ne
Mr.Zetty

Mr.Zetty

Přidáno: 6. prosince 2011

Nedoporučuje produkt
  • -fot´ak
  • -při práci sedí v ruce
  • -přehrávání videa a písniček
  • -nemá 3,5 jack
  • -nemá android
  • -zámek špatně se ovládá v jedné ruce
  • -vrže
  • -lesklé plasty,aspon´ zadní strana mohla být matná
  • -zbytečně velký slot na micro sd karty

-tento produkt jsem si vybral protože má super fot´ák a i desing není špatný.
-mám ho asi půl roku, na začátku jsem byl spokojen ale ted´ mi už nestačí.
-používá se dobře ale při delší práci ztěžkne
-tento mobil bych doporučil spíš těm kdo rádi fotí nebo poslouchá muziku.
-při příštím nákupu si budu dávat pozor na operační systém jestli má 3,5 jack ,fot´ák ikdyž na satiu je fot´ák supr,

Monika Chmelíková

Monika Chmelíková

Přidáno: 29. listopadu 2011

• bezpečné zamykání
  • psaní zpráv i nehty
  • velký displej
  • kvalitní fotoaparát
  • velmi odolný proti pádu

tento telefon mám druhý rok a jsem s ním nadmíru zpokojená. Kromě toho že se mi připádech trochu odřel obal, nemohu nic vytkonout

Přidáno: 26. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Vše v pořádku.DOPORUČUJI!!!

Přidáno: 18. listopadu 2011

• - Výborný foťák se silným xenonovým bleskem
  • - mobil jsem zakoupil s baterii li-polymer 1000mAH a má slušnou výdrž na dotyk. tel. (s touto baterii si tedy nevšímejte špatných komentářu na internetu kvůli výdrže baterie)
  • - dotyk. display přesný
  • - zatím žádný problém že by se zasekl nebo podobně
  • - neobvyklé odemykací tlačítko, jednou rukou se špatně odemyká. lze však vyřešit stažením aplikace na odemykani přes display. (zmáčkene se jakékoliv tlačítko at se rozsvíti display a prstem se přejede na displayi z leva do prava)
  • - nekvalitní videa přes youtube

Výborný telefon a zároveň fotoaparát v jednom.

Kinghome

Kinghome

Přidáno: 6. listopadu 2011

(Upraveno 19. prosince 2011)

Nedoporučuje produkt
  • - Jednoznačně vzhled
  • - Fotky jsou kvalitní
  • - Videa, celkem to bere i bassy na koncertech. Což se u jiných mobilů říct nedá.
  • - Výdrž baterie!!
  • - i teď, když stojí polovinu co dřív je příšerně drahej v poměru cena výkon.
  • - Nemá Jack 3,5
  • - Nemá ZOOM
  • - Ve tmě se téměř nedá fotit ani natáčet.
  • - Hrozně rychle se opotřebuje
  • - Za stejnou cenu pořídíte milionkrát lepší mobily!

Tento mobil jsem si vybral kvůli vzhledu. Je to asi nejhezčí dotykový mobil na trhu a má nejlepší foťák. Bohužel to je tak všechno. Příšerná výdrž baterie! Opravdu hrozná. Mobil má pořád ten samej Jack jenom pro sony ericssony a to se mi zdá za tu cenu opravdu příšerné! Příšerně mě naštvalo, že když chcete přiblížit fotky tak po dvouch kliknutí na ZOOM máte fotku kostičkovanou a vůbec se to nedá vyfotit. Toto byl můj uplně první dotykový mobil a naštěstí mi ho ukradly, takže jsem si sehnal LG optimus 2X a musim říct že sice stojí o 1000 kč víc ale vyplatí se to! Ten mobil je Skvělej!

Evzen L.

Evzen L.

Přidáno: 15. září 2011

• Na mobil kvalitni fotografie, v dobre osvetlenem prostredi udela kvalitni zabery.
  • Kvalitni rozliseni videa (po nainstalovani posledniho firmwaru).
  • Vynikajici kvalita zvuku mp3 prehravace (se sluchatky od SE W800i proste BOMBA!)
  • Kvalitni dilenske zpracovani, po cca 20 padech na zem stale drzi a nevrze.
  • Kamera nema rada tmu.
  • Telefon ma slozite menu.
  • Casta potreba reinstalovat / vracet do tovarniho nastaveni operacni system.
  • Seka se.
  • Stredne pomala odezva menu.
  • Pomala reakce nabidek pri volani, napr. ukonceni hovoru nebo vyvolani hlavni nabidky nebo numericke klavesnice.
  • Caste problemy s hardwarovou a softwarovou casti kamery.
  • Slabsi odezva dotekove obrazovky.

Koupen v lednu 2011, ke dnesnimu dni byl 4x reklamovan kvuli problemum s fotoaparatem a softwarem - pri foceni cca 6 krat z 10 blikala xenonova vybojka (obcas i bez prestani) a fotografii nevytvoril. Operacni system po nekolika mesicich zacina pri jakychkoliv operacich zamrzat, nuto prehravat software a znovu konfigurovat. V situacich, kdy je potreba rychle rozhodovat a neco rychle napsat nebo zavolat, zpomalena reakce menu dokaze docela nastvat. Bohuzel OS ma slozite a podle me neprehledne menu, ale to asi vetsina starsich symbianu. Pozor na Google Maps (!), nejakym zahadnym zpusobem po spusteni teto aplikace jsem byl nucen operatorovi zaplatit neco kolem 900KC, fakt potrebna navigace. Ilegalni veci to take nema rado, stoprocentne budete cca jednou za jeden az dva mesice reinstalovavat OS - protoze pomalu a jiste odchazi nektere banalni funkce jako budik, upominky, spusteni nekterych defaultnich aplikaci, takze jiz pres pul roku mam pouze to s cim byl koupen u prodejce, tzn. par nepotrebnych aplikaci. Hodne jsem byl prekvapen, ze baterie nevydrzela puldenniho telefonovani, vecer jsem ji musel nabit. Jinak, pokud telefon lezi zapnuty a nikdo nevola nepise, tak dokaze vydrzet i 5 dnu. Kozenou pochvu se snurkou pro vytahovani na nej taky tezko najdete, musel jsem koupit pro HTC.

Pro koho je? Pro obycejneho uzivatele, ktery obcas potrebuje zaznamenat video ci vyfotit v dobre kvalite, obcas poslechnout hudbu a, ..., a zavolat nebo poslat sms.

Koupil bych si ho znovu? Ne, ted vim, ze budu chtit telefon s dostacujicimi 8MPixely a videem aspon 720p. Jo, a take s operacnim systemem Android.

pavel

pavel

Přidáno: 4. září 2011

• perfektní fotoaparát
  • hezký vzhled
  • líbí se mi
  • nemám výhrad

mám s telefonem jen kladné skušenosti,je třeba provádět pravidelně aktualizaci mobilu a budete spokojeni.

Daredevill

Přidáno: 10. srpna 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• foťák, velký displej, gps,
  • baterka, baterka a zase baterka..

Výdrž baterie je naprosto katastrofická, je to jediná věc kvůli který jsem mobil prodal, jinak jsem s nim byl naprosto spokojený. Ale abych ho nabíjel když ho používám tak málem dvakrát denně a když ho nepoužívám tak obden...to ani náhodou.. takže doporučuji těm, kterým nevadí že s sebou nosí po kapse nabíječku a kde můžou tam ho připíchnou..

Přidáno: 10. června 2011

• mám tento tel. už skoro 4 měsíce foták je úžasnej e že by byl tak pomalý to se nedá říct tak si musíte koupit min.1giga procesor a bude vam snad dost rychlý satio je úžasný mobil ze skvělým vzhledem každému doporučuji
  • jediná vítka co mu múžu vytknout je že by mohl mít windows a lepší spracování plastu

skvělý tel.

Přidáno: 10. června 2011

skvělý tel.

Vladimír

Přidáno: 23. května 2011

Zakoupeno v Max-shop.cz

• kvalitní foťák-autofokus, xenon,aktivní krytka, detekce obličeje, stabilizátor
  • kvalitní zvuk (ekvalizér jsem si dohrál a jsem spokojen) i sluchátka
  • teď už dobrá cena, telefon dávno není novinkou
  • jsem zvyklý na Symbian, takže jsem ve známém prostředí a nad tím, že někde musím kliknou jednou, někde dvakrát, nepláču
  • strkám telefon do poudra xkrát denně, a krytka se mi ani jednou sama neotevřela, chce to asi najít si šikovný grif :)
  • konektor na sluchátka + nabíjení zboku fast portem-nepraktické
  • chybí mi klasický jack na sluchátka
  • slabší podpora výrobce - navigace a kancelářské programy jsou jen na měsíc, u Nokie je to zdarma
  • časem asi objevím další zápory, ale já chtěl mít mobil se super foťákem ( pracovní důvody), dobrým zvukem, kovově znějící chrastítka mi nevyhovují a fungující wifinou

protože je cena poloviční, než když byl telefon novinkou, jsem zatím spokojený i s cenou

Martas

začátečník

Martas

Přidáno: 22. dubna 2011

• Nejlepší "fotomobil" na trhu - 12 megapixelů nahrává i velmi kvalitní video
  • Snad všechny funkce, které potřebujete (WI-FI, GPS, Bluetooth, emailový klient, internetový prohlížeč a spousta dalších)
  • Velký displej s dotykovým ovládáním
  • Podpora SDHC karet
  • Velmi dobré základní příslušenství součástí balení
  • Operační systém Symbian a jeho kostrbatost při nastavování některých funkcí
  • Velmi malá výdrž baterie
  • Absence 3,5 jack

Jednoznačně nejlepší mobil s fotoaparátem. Plně nahradí kompaktní fotoaparát. Kdyby měl závit na stativ, tak je dokonalý. GPS navigace ve spojení s mapami od Google (jsou zdarma) vás dovede vcelku dobře na místo určení. Možnost stahovat programy na správu sociálních sítí. Kdo má tento mobil potřebuje určitě internet v mobilu od operátora. Velmi kvalitní přehrávání videa. S dodávaným kabelem k TV lze použít jako přehrávač.

Petra R.

Petra R.

Přidáno: 31. března 2011

• Výborný foťák 12,1 megapixel
  • Paměťová karta: pořád z ničeho nic se mi napíše, není bezpečné vyjímat paměťovou kartu, přitom s ní nic nedělám
  • Z ničeho nic se mi nezobrazí jediná fotka, jediná muzika
  • Když chci přes datový kabel přetáhnout fotografie do PC, opět selže paměťová karta a nepřetáhnu nic
  • Neuvěřitelně zasekaný a pomalý

Mám ten telefon zhruba půl roku a upřímně jsem nikdy v životě horší ještě neměla, jsem z něho tak nešťastná, že není nad ty starší modely, na které se alespoň mohu spolehnout.

Petr Klusoň

Petr Klusoň

Přidáno: 27. března 2011

z telefonem jsem spokojena telefon už mam rok nejlepší foťák na trhu mluví za vše a 12.1 Mpx Vám dopřeje kvalitní dokumentování dovolené. Blesk je také spolehlivý. Veliký displej s perfektním rozlišením a upravováním jasu nikdy nezklame, odezva je skvělá a barvy výtečné. Můžete si vybrat ze tří typů, jak nastavit plochu, kde mít umístěn panel s rychlým přístupem do složek, či přehrávače Médií, zpráv, internetu a kontaktů.
Ve srovnání s novějším modelem Vivaz, až na rychlost při čekání na nahrání konverzací, má Satio navrch.

Přidáno: 26. března 2011

sddawed

Kristýna

Kristýna

Přidáno: 27. února 2011

• -skvělá kvalita fotek a nahrávek
  • -dobrý senzor na dotyky
  • -snadné psaní smsky
  • -chvílemi se seká

Jsem s ním spokojená, ale upřímně bych si asi za ty peníze vybrala lepší telefon.

Ověřený zákazník HYPER SHOP

Denthystka

Přidáno: 27. února 2011

Zakoupeno v HYPER SHOP

• telefon je uzasnej jsem spokojena...
  • k telefonu jsem dostala jen polovicku veci,kamaradka si objednala z jineho intr. obchodu ten samy tel a dostala mnohem vice veci k telefonu nez ja a to uplne za stejnou cenu!

z telefonem jsem spokojena,což se ovsem neda rict o vecech k nemu. Telefon bych urcite doporucila,ale objednavku urcite z jineho intr. obchodu jak jsem psala .. kamaradka si objednala z jineho intr. obchodu ten samy tel a dostala mnohem vice veci k telefonu nez ja a to uplne za stejnou cenu! jedina chyba co vidim na vasem intr. obchode.

• Ne (8)
adam

adam

Přidáno: 21. února 2011

• luxusní foťák
  • rychlost
  • hudební přehravač
  • mobil se dá použít jako modem
  • dobrý internet
  • trochu horší psaní sms

mobil doporučuji

Ověřený zákazník HYPER SHOP

Ester

Přidáno: 31. ledna 2011

Zakoupeno v HYPER SHOP

• Je to dotykový telefon a navíc má 12 mega pixelový fotoaparád:P:)

Tenhle mobil se mi libi,protože je dotykový s perfektním fotakem:)stímhle produktem nemám zatím žadné zkušenosti.Produkt se mi zatím neopoužívá žadným zpusobem protože produkt se mi ještě nedostavil..ano produkt bych doporučila ostatním lidem:)jak už jsem se vyjadřila mobil má dost dobrý fotoaparáád a to se mi hodí:)

Přidáno: 30. ledna 2011

• -micro SD
  • -spousta softwaerových chyb
  • -těžké odemikání
  • -strašně se patlá
  • -samé programy ale ve zkušební verzi
  • -občas je pomalý
  • -slabá podpora od Sony Ericssonu
  • -chybí konektor Jack 3,5mm!!!
  • -strašlivej FastPort!!!

Mobil je celkem dobrý, ale má opravdu zásadní nedostatky. Nevím jestli je to jen můj, ale já mám hrozně moc chyb v softwearu. GPS mi moc nefunguje, jenže u Satia je to v celku jedno, protože tu neni klasická navigace jako je Nokie a to je jeden ze zásadních nedostatků - Nokia má výborné aplikace oem (myslim), ale když chcete něco pro satio zadarmo máte to marný. Další a pro mě ten největší nedostatek je FastPort nepochopitelná věc co má skoro každý SE, nechápu proč už konečně nepoužíva SE kalsický jack! Satio má ale i spoustu dobrých vlastností, původně jsem jich však čekal více. Pro ty kdo se rozhodují zda tento mobil koupit, raději si kupte levnější ale lepší Nokii 5800, jetsli vás ale láká ten foťák berte Satio nebudete litovat. :-)

• Ano (8)

• Displej
  • Cena
  • Rychlost
  • Předinstalovaný přehrávač videa

Tento mobil Jsem si vybral především díky velmi kvalitnímu fotoaparátu, pěknému designu a značce, se ktreou mám už dlouholeté zkušenosti.
Jsem s ním spokojen, až na pár "maličkostí". Jednou z nich je pouzdro dodávané v balení, Satio má konektor na sluchátka na straně, což znemožňuje mít telefon v pouzdře a zároveň si dopřát poslech vaší oblíbené hudby. Další věcí, která mi poněkud vadí je prohlížení internetu pedinstalovaným prohlížečem, který se automaticky připojuje přes WAP, i při přítomnosti několika Wi-fi sítí. Kryt Fotoaparátu má tendenci otvírat se, pokud jej opatrně nevložíte do kapsy. Přehrávač médií - Aby se Vám písničky přehrávaly jedna po druhé, musíte si vytvořit seznamy skladeb, což může být lehce otravné. To by byly mínusy... Nyní přejděme ke kvalitám tohoto přístroje, myslím, že co do foťáku, netřeba rozebírat, nejlepší foťák na trhu mluví za vše a 12.1 Mpx Vám dopřeje kvalitní dokumentování dovolené. Blesk je také spolehlivý. Veliký displej s perfektním rozlišením a upravováním jasu nikdy nezklame, odezva je skvělá a barvy výtečné. Můžete si vybrat ze tří typů, jak nastavit plochu, kde mít umístěn panel s rychlým přístupem do složek, či přehrávače Médií, zpráv, internetu a kontaktů.
Je vhodný pro uživatele všeho druhu a jak je u Sony Ericssonu zvykem, je velmi spolehlivý... nemusel jsem ani jedinkrát vyjímat baterii, či restartovat systém. Mobil jednoznačně doporučuji každému, a co ce barvy týká, ve stříbrném provedení působí velice elegantně

• Ano (16)

Martin

Přidáno: 22. ledna 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• velmi kvalitní fotoaparát i videa, spousta funkcí hlavní předností pro mě je wifi,velky dotykový display
  • absence tv,menší výdrž baterieccá 3 dny max,nejde nainstalovat navigaci, navigace je možná jen přes internet ze sim tak že celou dobu platíte za data která se stahují a další nevýhoda této navigace je že pokud někde nemá váš operátor signál navigace se ukončí

pro mě samozřejmě převažuje více věci pro takže super telefon se spoustou možností a zábavy.

Barush

Barush

Přidáno: 16. ledna 2011

• kvalitní fotoaparát s velkým rozlišením 12 Megapixelů
  • velký dotykový displej
  • bohatá základní výbava (stojánek, kožené pouzdro...)
  • pohodlná klávesnice
  • software lze snadno doinstalovat
  • kvalitní přehrávač hudby nebo videa
  • dobrá GPS
  • pomalu reaguje
  • nízká kapacita baterie
  • rychle se upatlají kryty
  • opravdu ,,mini" stylus
  • častá poruchovost

Firma Sony uvedla na trh koncem roku 2009 na ,,tehdejší" dobu revoluční a nepřekonatelný mobilní telefon Sony Ericsson Satio, který zákazníky fascinoval svými skvělými rozměry a luxusním designem. Tento mobil disponuje velkým dotykovým displejem, operačním systémem Symbian S60 a kvalitním fotoaparátem s rozlišením 12 megapixelů. Jak jsem již řekla v roce 2009 byl tento mobilní telefon jedním z mála s takovýmito vlastnosti, ale postupně se na trh dostalo mnoho dalších a u Satia se začali oproti jiným telefonům objevovat znatelné chyby, jako je nízká kapacita baterie nebo pomalé reakce. Tímto Vás od koupi tohoto mobilu nechci samozřejmě odrazovat, ale doporučuji Vám si mobilní telefon nejprve vyzkoušet v nějakém obchodě, ať víte do čeho jdete.

KillerBestia

• Menu
  • Malo aplikaci
  • Ekvalizer
  • Reproduktor

Mam ho, je to super mobil. Zrovna ted z neho pisi primo sem. Akorat mi vadi, a to hodne ze nema kvalizer.

Přidáno: 7. ledna 2011

• skvělý mobil,dobrá cena

doporučuji všem ,za dobrou cenu super kvalita

Milan

Milan

Přidáno: 28. prosince 2010

• foťák,kjásný fotky za každého počasí
  • design
  • funkce
  • jednoduchost
  • je to SE
  • plastový kryt,rychle se odírá
  • baterie,chtělo by to výkonější

vybral jsem si ho podle vzhledu a taky už je to můj šestý SE
Chtěl jsem dotykáč a jen jsem čekal kdy bude od nich...Jinak už ho mam rok a jsem s nim velmi spokojenej...

Přidáno: 3. prosince 2010

nemůžu si stěžovat 100% spolehlivost

Pavel

Pavel

Přidáno: 30. listopadu 2010

(Upraveno 30. listopadu 2010)

• Je to telefon na úrovni, Taky jsem měl pomalejší, ale je možno stahnou aplikaci na stránkách s.ericsson a máte telefon jako lusk. 1. fotoaparát s bleskem a kvalitní foto 2. operační sistém od nokia 3. velký a přehledný displai,4.snadné ovládání.doporučuji
  • mám jen tolik, že by mohla být výkonnější baterie. jinak ok

kdo chce dobrý telefon za přijatelnou cenu tak doporučuji si jej zakoipit.

Ověřený zákazník Korunka.cz

Přidáno: 16. listopadu 2010

(Upraveno 16. listopadu 2010)

Zakoupeno v Korunka.cz

• Foťák,rychlá odezva doteku. prostě mě vyhovuje.
  • Ne tolik přehledný sms zprávy jako třeba u SE C905. Jinak zatím nic. Tlačítko rychlé navigace se dá zobrazit pouze v jednom nastavení displeje.

anonim

anonim

Přidáno: 13. listopadu 2010

(Upraveno 13. listopadu 2010)

• operční sistém

Je prostě super.
Určitě doporučuji každému.

Přidáno: 31. října 2010

• foták fakt dobrej
  • stále se seká a je pomalej

de to

Přidáno: 29. října 2010

• fotoaparát 12Mpix
  • ostrý obraz jako břitva
  • ovladatelnost
  • WiFi
  • vzhled
  • nic

doporučuji

Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 11. října 2010

(Upraveno 11. října 2010)

Zakoupeno v Alza.cz

Telefon bych určitě doporučil.Dobře se ovládá.Kvalita fotek je vynikající.S mobilem sem spokojen.Mobil jsem si vybral proto že byl za výhodnou cenu.Doba doručení rychlá.

• Ano (8)

MarkFem

Přidáno: 10. října 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• supr foťák s více funkcemi :)
  • musím si zvyknout na dotykáč, ale věřím, že to chce čas

přešla jsem ze sonyer K790i na U1i hlavně kvůli foťáku, zkušenost zatím malá, zvykám si na dotykáč, což je v autě problém, ale foťák mi to vynahradí.

Ověřený zákazník Mobilní telefony Biz

Přidáno: 1. října 2010

Zakoupeno v Mobilní telefony Biz

Telefon jsem koupil hlavně proto,že má solidní foták.Mám roční dceru a je neustále co fotit.Fotoaparát sice mám a dost dobrý,sebou ho ale stále nenosím(to asi nikdo)-telefon mám většinou u sebe,tak proto jsem zvolil sony ericsson satio.Jinak je to už čtvrtý telefon od sony ericssonu co mám a na eriky nedám dopustit.

kachna

kachna

Přidáno: 24. září 2010

• Fotoaparát a jeho funkce
  • 16 mil. barev
  • Symbian
  • kvalitní dotykový displej
  • NEJPOMALEJŠÍ TELEFON CO JSEM KDY MĚL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nekvalitní materiály
  • chybí stopky
  • rychle se vybíjí
  • tlačítko pro zamykání je tuhé
  • špatný bluethuth (možná chyba jen u mě)
  • špatné GPS
  • nutnost stahování aplikací

Mám tento telefon už asi rok, takže budu mluvit s čistou hlavou. Když jsem telefon dostal do ruky, byl jsem naprosto unešený, jak designem, tak funkcemi, ale teď... Tenhle telefon je SUPERPOMALÝ !!! Kdyby neměl nejlepší foťák na trhu, tak jsem se už asi dávno zbavil. Takže pokud vám jde o foťák nemůžete šáhnout vedle, ale pokud vám jde o funkce, tak ho asi rychle vyměníte.

• Ano (28)
  • Ne (13)

Přidáno: 23. září 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Abych pravdu řekl,tak zatím naprosto v pořádku,nechci to zakřiknout,ale zatím naprosto skvělé :-)

Alda

• -přehlednost a struktura menu
  • -občas pomalejší reakce
  • -platový kryt
  • -malá paměť

Telefon mám krátce, ale jsme s ním nadmíru spokojen, ikdyž s eteprve sbližujeme. Je to nádherná mašinka za supr cenu. Dodání zboží bylo za 4 pracovní dny úplně v pohodě, bez nejmenších problémů. Komunikace přes e-mail naprosto v pořádku!!

pedroza

je proste dobry doporučuji

blackarween

blackarween

Přidáno: 27. července 2010

(Upraveno 27. července 2010)

• kvalitní fotky (i v případě že jsou přes celou obrazovku počítače vypadají perfektně)
  • obrovská -3,5 palce- obrazovka(skvěle odráží obraz, může nahradit zrcátko:-)
  • ekvalizér ani stopky v telefonu původně nejsou, ale dají se stáhnout(ekvalizér najdete na oficiálních stránkách výrobce)
  • 16 GB karta v balení, původně se psalo jen o "osmičkové"
  • elegantní, poněkud konzervativní design (Satio se dost podobá LG Viewty)
  • tuhý zámek kláves
  • obsah balení(obsahuje kartu, pouzdro na telefon ,stylus , čtečku karet, která je zároven i stojánkem na mobil, televizní a USB kabel ,nabíječku a...telefon:-)
  • slot na Micro SD karty(Memory Stick Micro byly dražší a méně praktické)
  • na telefonu funguje většina aplikací pro symbian
  • na internetu je obrovský výběr schémat pro tento telefon
  • vcelku přehledné menu(i když,hry a aplikace umístěné v organizéru mi daly zabrat:-)
  • výběr ze 3 barevných odstínů( červená Satiu sluší,ale je poněkud extravagantní:-(
  • menší výdrž baterie(při bežném používání tak 2 dny -někdy i méně-) 1000 mAh baterie není pro telefon s tak velkým displejem vhodná
  • PDF reader a navigace Wisepilot jsou ve zkušebná verzi(u PDF jsem to nezjištovala,ale roční licence na Wisepilot stojí 1800 kč,což je docela hodně)
  • instalace schémat,her a aplikací poněkud trvá
  • displej je náchylný ke škrábancům(ochranná folie nutná)
  • na plastovém krytu jsou vidět otisky prstů
  • fotoaparát občas špatně zaostřuje
  • malý výběr speciálních efektů fotek
  • soubory přijaté přes bluetooth se ukládají do paměti telefonu(do přijatých zpráv,a tak je nutné je roztřídit do složek kam patří)
  • pamět telefonu je malá(u smartphonu bych čekala víc než 128 MB)
  • příliš stručný návod(v telefonu je sice u všeho nápověda,ale i tak ,návod je návod...)

Mým předchozím telefonem bylo LG Viewty,a vzhledem k tomu,že až na krytku telefonu jsou oba tel. téměř stejné(vzhledově),neodpustím si měnší srovnání:
LG KU990 Viewty jsem měla necelý rok.Ale kvůli jeho sekání,pomalého načítání a spousty dalších drobnějších chyb (např.nemožnost instalace dalších schémat,nefunkčnost většiny stažených her) jsem ho prodala kámošce.
Sony Ericsson U1i Satio mám měsíc,a jsem spokojená.
Začnu fotákem(je to směšné,ale stále jsem na klávesnici nenašla háček,proto většinou píšu fotoaparát).

Fotky jsou za denního světla téměř dokonalé,při dělání makrofotografií trochu naštvou občasné problémy s ostřením,ale když se vše podaří,a vy si prohlížíte výsledky svého snažení na počítačové obrazovce,tak se téměř tají dech...

Natočená videa jsou celkem dobrá.

Multimediální funkce skvělé:od tak malého reproduktoru bych tak dobrý zvuk nikdy nečekala,mp3 jdou roztřídit podle všeho na co si vzpomenete,displej je jako stvořený pro přehrávání filmů a hry se na něm hrají dobře.
SMS se na querty klávesnici píšou rychle a pohodlně.

Internet je rychlý,ale občas trochu blbne.

Ta navigace na zkušební dobu naštve.

Závěr:Žádný telefon není dokonalý.Ale Satio je výkonný, spolehlivý a sympatický foto-mobil.

• Ano (39)

• Lehký
  • elegantní
  • 16 milionů barev
  • 12 mpx foťák
  • i přes své rozměry se vejde do kapsy
  • stylový
  • skvěle fotí (zaostření dotekem)
  • cena

Sice tento telefoní mobil ZATÍM nevlastním, ale už ho budu mít, ale mám ho vyzkoušený z obchodu. A vše co jsem tu četla jako ty hrozný "zápory" můžu vyvrátit. např.: Tuhé zamykání...!! Ani náhodou zamykýní a odemykání jde v pohodě :) no problem!! a mohla bych takhle vyvracet i mnoho dalších věcí!! Ale stačí když si tento mobil vyzkoušíte sami a nebudete dávat pouze na rady "odborníků" tady na Heuréce!! myslím si, že kromě ceny je tento mobil nejlepší!! Ale i ta cena odpovídá (když vezmeme v potaz 12mpx foťák, dotykový display, a mnoho dalších věcí) tak přece tento mobil nemůže stát 5 000,- kč. Abych v pravdu řekla, už se na ten mobil těším a vím žádnej mobil není dokonalý každý má své chyby a mouchy, ale i s tím se dá žít!

• Ano (10)
Ověřený zákazník MobilPlanet.Cz

Libuše

Přidáno: 9. července 2010

(Upraveno 9. července 2010)

Zakoupeno v MobilPlanet.Cz

• 12 megapixelů foťák a jeho perfektní krytka, kvalitní přehrávač hudby, mnoho možností nastavení, možnost velké kapacity.
  • Pomalejší zobrazování voleb, Adobe PDF a Quickoffice jsou pouze skušební verze a problém se zakoupením licence. Nokia dává oboje v plné verzi.

Zplnil mé očekávání zhruba na 50 %.

• Ne (9)
Bazi1

Bazi1

Přidáno: 28. června 2010

Sony Ericsson U1 Satio v S&V 05/10

Vítěz testu mobilních telefonů časopisu Stereo & Video 05/10.

Zobrazuji 1 - 50 ze 104 recenzí [ 1 ] 2 3