Telefon mám víc jak 3 měsíce a jsem s ním maximálně spokojená ...
Jediné co bych vytkla je že trvá delší dobu než po zapnutí najede ... Zobrazit celou recenzi
Sony Ericsson U10 Aino
Sony Ericsson - výsuvné - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát Specifikace Velikost 104.0 x 50.0 x 15.5 mm Hmotnost 134.0 g Displej 432x240 pixel, 16 777 216 color TFT Paměť Phone memory cca 55 MB podpora SanDisk microSD™ (až 32 GB) Výdrž baterie Výdrž baterie se může lišit v závislosti na používání sítě a telefonu ... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
průměr z 196 hodnocení
65% | (128) | |
15% | (29) | |
10% | (19) | |
5% | (10) | |
6% | (10) |
Telefon mám víc jak 3 měsíce a jsem s ním maximálně spokojená ...
- celkem jsem zklamán Zobrazit celou recenzi
Nikol
Přidáno: 6. dubna 2012
Tento produkt jsem si vybrala, že měl 8 MPx fotoaparát. Líbí se mi na něj, že 1 část mobilu je klasická vysunovací a 2 část, když se vysune zpátky je dotyková na média. Byl docela drahý, ale začátky, když jsem ho měla poprvé byly vynikající a nemohla jsem si stěžovat, ale už ho mám 2 roky a 2 část mobilu-dotykového displeje mě odchází a nemůžu přijít na to, co s tím mám dělat a kam ho dát do opravny. Problém je, že dotyková část mě nereaguje na dotyk a fotoaparát mě také moc nefunguje, protože je to přes dotykovou část mobilu a po druhé fotce se z restartuje a musím ho tedy vypnout a zapnout, poté pak funguje. Pořád svítí a nemůžu ho zamknout, žere mi ještě více baterii. Nevím, co s tím, domnívám se, že je to Softwarem.
Myslí, že patří mezi dražší mobily. Produkt bych asi nedoporučovala z těchto důvodů, co mám já-mohlo by se Vám to také přihodit.
| Ovládání mobilního telefonu: | jednoduché |
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | perfektní |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | jeden den |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | Průměrná |
Anonym
Přidáno: 27. ledna 2012
Chtěl jsem W995,už ho nikde neměli,tak jsem si koupil tenhle kvůli 8pixlovému fotoaparátu,V té době to bylo něco,jenže pak nastali problémi,teď mi ten mobil nejde ani nabít,Soňácký vztup je mimo provoz,takže moje shrnutí je na prd.
telefon se mi líbil, protože na rozdíl od ostatních dotykových "pádel" má elegantní vzhled a díky tomu, že dotykem lze ovládat jen média, je prakticky nemožné uskutečnit nechtěný hovor, pokud máte telefon uložený např. v kapse.
Telefon mám krátce, zatím jsem spokojena.
I přes to, že dosud jsem byla věrná zn. nokia, jednoduché ovládání mě mile překvapilo i u tohoto telefonu.
Vzhledem k tomu, že v době, kdy jsem si mobil koupila už nebyl "žhavou novinkou" cena byla přijatelná.
tonda
Přidáno: 6. dubna 2011
sony ericsson u 10 aino je dobry jsem s nim spokojeny chtěl bych reagovat na předposledni recenzi ktera mi přišla emailem,,uživatel tohoto mobilu v teto recenzi psal že se mu špini zadni kryt,ktery jde samozřejmě koupit i klavesnice jde zakoupit, mislim si že displej je dost velky dale psal že připojeni na wap a internet je pomale. žadny mobil neni dokonaly na každem se něco najde.
Takový více multimediální telefon, vlastně nic nového u značky Sony ericsson. Stylový, dobrý na přehrávání hudby, videí, focení, natáčení kvalitního videa, sem tam zasurfovat po internetu >, ale po nějaké době bych si vybral spíše "chytřejší" mobil než je tento.
Celkem i zamrzí že GPS nemá integrovaný modul ale veškeré data si tahá před datové přenosy které se platí.
Škoda je taky možnost ovládat celé prostředí telefonu dotykově, i když by displej byl ještě malý.
koupil jsem si tento telefon protože má spoustu funcí a je za dobrou cenu
moje zkušenosti jsou zatím dobré
pouzívá se dobre
pokud jste navyknutí na psaní esemek na klávesnici ale zároven chcete jít s dobu a mít dotykový displej jdete do něho
Roxy
Přidáno: 9. února 2011
Hodně dlouho jsem vybírala, jaký mobil si koupím, tento typ mě zaujal nejen vzhledem, ale i vlastnostmi. Ze začátku mi baterie vydržela snad půlku dne, tak jsem si myslela, že je chyba v telefonu, ale nyní už je všechno v pohodě. Foťák moc hezky fotí, dobře se na něm píše, no prostě, jsem s ním maximálně spokojená a neměnila bych a určitě doporučuji ! :-)
Přidáno: 22. ledna 2011
Podrobný přehled technických parametrů, obsáhlý slovník pojmů, diskuzní fórum, fotky a videa
Celá recenze na www.mobilzin.cz
jana
Přidáno: 18. ledna 2011
i přes blutu a schémata ho mám ráda a zatím měnit určitě nebudu
eva
Přidáno: 6. ledna 2011
zatim jsme s mobilem moc spokojena. mam v bile barve, kryt je matny, uvidim, snad se nebude moc spinit, displej je uzasne velky. mela jsme dotykace jako HTC a iphone a lezlo mi to na nervy, kdyz jsem potrebovala rychle napsat sms nebo nekomu zavolat byl to horor do udelat dotykem. takze mi nevadi ze displej je jen castecne dotykovy, ja planovala pouzivat stejne jen klavesnici, ktera je dobra u tohohle telefonu.fotky jsou vyborne.pro foceni se musi klavesnice zasunou coz se mi libi, je to uplne jako mensi kvalitni fotak!
video take neni spatne. u fotaku se da vybrat mnoho funkci, krasne ostri.baterka zatim stale plna od prvniho nabiti i kdyz jsem si s telefonem dlouho hrala a poslouchala nahlas pisnicky.s HTC by byla baterie uz vybita. ke kontaktum se da dat foto takze uz pri hledani vidite obrazek.
net jsem jeste nezkousela nemela jsem signal wifi, ale slysela jsem ze kdyz si pak nainstalujete operu prohlizec tak je na ten internet displej cely dotykovy.
ZKRATKA, PLANOVALA JSME SI KOUPIT w995 SONY, PROTOZE MEL VELMI DOBRE RECENZE A NEBYL HNUSNY DOTYKAC, TAK JSEM SI VYBRALA TENHLE A VYHOVUJE ME MAXIMALNE. I KDYZ JE DISPLEJ JEN CASTECNE DOTYKOVY TAKE ME TO VYHOVUJE, SMS SE PISI KRASNE, FOTAK SUPER A HUDBA TAKY, TAKZE JSEM S NIM SPOKOJENA!
Telefon je v celku super,čekal jsem ho horší než ve skutečnosti je.Opravdu skvělí na multimedia.
Reprezentativní výsuvný telefon, který se dokáže rázem změnit na dotykovou multimediální stylovku. Sony Ericsson Aino - telefon dvou tváří.
Celá recenze na www.mobilmania.czTelefon jsem vybírala poměrně dlouho, protože kvalitní telefony pro náročnější uživatele nejsou zpravidla designově pro ženy. To ovšem neznamená, že se nelíbí i všem mým mužským kolegům. Telefon splnil všechny moje požadavky a jsem s ním maximálně spokojena. Nicméně ho rozhodně nedoporučuji, protože nechci, aby ho měl i někdo jiný!
Zajímavý telefon, velký displej a jeho hlavní vlastnosti:
rozměry a hmotnost: 104 × 50 × 16 mm, 134 g
displej: 3'', kapacitní TFT, 240 × 432, 16 mil. barev
sítě a data: GSM (850/900/1 800/1 900 MHz), WCDMA (900/2 100 MHz), GPRS (třída 10), EDGE (třída 10), HSDPA (7,2 Mb/s), HSUPA (2 Mb/s), GPS
konekt.: USB, Bluetooth (A2DP), Wi-Fi
paměť: 55 MB, microSDHC
baterie: ?
hudba: přehrávač hudby, rádio, stereorep.
fotoaparát: 8MPx (3 264 × 2 448), video, autofocus, diodový blesk
Zobrazuji 1 - 34 ze 34 recenzí