40%Hodnocení produktu: 40%
- zoomování jen ve VGA kvalitě
- maximální kvalita uložení obrázku je 3 Mpix, proč je foťák tedy 3,2 Mpix???
- konktor z boku
- při spojení k PC nejdou přijímat hovory
- překombinovaná nabídka
U telefonu Sony ericsson T700 jsem se těšila na poslouchání hudby a focení, a těšila jsem se na těch 3,2 Mpix. Zklamání bylo, že foťák nemá např. fci makro, které se dávají, kterou mají už snad 5 let staré modely, dále podraz ve stylu "zoomovat můžete pouze ve VGA kvalitě", tedy tisk ve velikosti kreditní karty, se dozvíte až po prostudování manuálu. Spoušť má jen jednu pozici a ostření není nic moc. Nejednou se mi stalo, že jsem při telefonování něco vyfotila :( Na co tedy je 3,2 Mpix foťák??!!! Dále u hudby - dostat se do té a z ní nabídky není sranda, musíte asi 4-5 kliknout. Automaticky Vám to nabízí řazení skladeb podle různých parametrů, ale pokud máte jako já některé MP3 bez názvu, jen nazvanou složku, tak máte smůlu, protože to se budete muset doklikat až k nabídce moje skladby a to je opruz. Nehledě na to že regulérní pouzdra na telefony už se prý nedělaj (říkaly v prodejně T-mobile), je umístění (velkého) kabelu k handsfree oříšek pro dostupná pouzdra. Pokud např. cestujete po městě se sluchátky v uších jakom já, nebudete moci telefon chránit před různými věci v kapsách.
Dříve jsem měla také sony e a při spojení k počítači přes kabel se nabíjel a zaroveň jste mohli telefonovat a spravovat složky, teď si musíte vybrat, tomu říkám pokrok :((
Příště bych u telefonu dožadovala alespoň ten dobrej zoom a bohužel konektory už dělají jen z boku.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (21)
- Ne (5)